- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.094
- 198
Aleyküm selam hoşgeldin Başla niyetin makbul olsun İnşaALLAH . Evet sonunda yaparsın secdeyi caım.
Amin insaallahSak
Şakın umutsuz olmayın umutsuzluk şeytandandır kardeşim. Sen Rabbine sıgın. O herşeyin hayırlısını bilir. Elbet bir vakti vardır ve onu bekliyordur. Sende sabret, dua et. İnsallah hayırlı zamand Rabbim sana ve bekleyen herkese saglıklı bebişler nasip eder
Negatif malesef
Sıkma canını herşeyin hayırlısı canım bu duyguyu çok iyi bilirim elinde olmadan sıkıntı edersin ama yapacak bisey yok rabbim ne zaman yazdiysa o zaman görürüz çift çizgiyi kafanı takma fazlaNegatif malesef
Aynen hayirlisi adet olmadim ama 7 gundurSıkma canını herşeyin hayırlısı canım bu duyguyu çok iyi bilirim elinde olmadan sıkıntı edersin ama yapacak bisey yok rabbim ne zaman yazdiysa o zaman görürüz çift çizgiyi kafanı takma fazla
Bende olmadim benimkisi tam 15 gün geçti hala olmadimAynen hayirlisi adet olmadim ama 7 gundur
Adetin düzenli oluyormuydu canım senin yoksa düzensiz mi ???Bende olmadim benimkisi tam 15 gün geçti hala olmadim
15 gun baska bi sehire tatile falan gittiniz mi ?Bende olmadim benimkisi tam 15 gün geçti hala olmadim
Ewt canım hava değişikliğinden oluyo. Bende denize girdiğim zaman hem gecikiyo hemde çok sancılı oluyo ama benimki zaten düzensiz ilaç kullanmadan adet görmüyorum bu da her seferinde acaba hamile miyim diye dusunduruyo beni ama her defasında hüsran15 gun baska bi sehire tatile falan gittiniz mi ?
Bende Yurtdisindayim Turkiyeye gldm tatilde adetlerim 18 gun gecikmisti 3 defa kan testi yaptirfilar.Negatif hava degisikligindenmis doktor dedi
Duzensiz olunca daha zor ya.Ama Allah buyuktur umudunu yitirme.Pes etmek yokEwt canım hava değişikliğinden oluyo. Bende denize girdiğim zaman hem gecikiyo hemde çok sancılı oluyo ama benimki zaten düzensiz ilaç kullanmadan adet görmüyorum bu da her seferinde acaba hamile miyim diye dusunduruyo beni ama her defasında hüsran
Hayırlısı olsun inşaallah çift çizgileri de görürüz
kızlar bende 4,5 yıllık evliyim ilk 1,5 sene korundum doğum kontrol haplarıyla sonra bebeğimiz olsun istedik 11. ayda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi atmadığı için düşük yaptım ve kürtaj oldum. 2 sene geçti üzerinden hala hamile kalamadım. Adetlerimde düzensiz hep geç oluyordu bu ayda inadına erken oldum aslında çok iyi değerlendirmiştik çok ümidim vardı bu aydan ama olmadı yine
Âmin bana öyle boş boş olmaz hani süre okuyanları göremiyorum ben başladım .Çok huzur verici ya süper süper bebeğim olmasa bile içime dolan huzur yeter :)) durmak yok yola devam
kızlar bende 4,5 yıllık evliyim ilk 1,5 sene korundum doğum kontrol haplarıyla sonra bebeğimiz olsun istedik 11. ayda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi atmadığı için düşük yaptım ve kürtaj oldum. 2 sene geçti üzerinden hala hamile kalamadım. Adetlerimde düzensiz hep geç oluyordu bu ayda inadına erken oldum aslında çok iyi değerlendirmiştik çok ümidim vardı bu aydan ama olmadı yine
Kizlar bugun 3 tane meryem suresi okudum. Tilavet secdesinide 58. Ayette yapicaksiniz bunuda soyleyim :)
Sendede Allah razi olsun cnm. ben arapca okumuyorum cnm bi internet sayfasinda latince buldum onu okuyorum ordada tilavet secdesinin 58. Ayette yapilacagi yaziyor. Saol cnm. Senin dualarinida Rabbim kabul etsin.Aaaa tilavet secdesini yapmayı unuttum hay benim kafama
Gidip yapayım ya iyiki hatırlattın Allah razı olsun kardeşim :)
Ben sureyi bitirince ardından yapıyorum ayet bölünmezki
ALLAH kabul etsin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?