İnşallah bigün öyle bir teknoloji gelişir ki isteyen hamile kalır istemeyen de kalmaz korunma derdi biter istemeye ya da istememeye bakar bu işler
eğer ki böyle bi duygunuz varsa o bebeği dünyaya getirip ne ona ne kendinize bu eziyeti yapmaya hakkınız yok onu böyle bi duruma sürüklemek çok daha büyük bir günah bence. ama çok iyi düşünmelisiniz plansız bi hamilelik olduğu için şaşkınlıktan mı böle hissediyosunuz yoksa gerçekten istemiyor musunuz? sizin de dediğiniz gibi çok büyük bi sorumluluk büyük özveri isteyen bi olay siz bunları yapamayacaksınız mutsuz sevgisiz bi çocuk yetiştirmenin hiç gereği yokinanın aklımdan geçiyor sonlandırma fikri günahından çekimserim... ne yaşayacağımı kestiremıyorum ya doğdugunda sevmezsem ne bilim bu gibi tuhaf düşüncelerim var belkide geçiçidir
aynen,tuvalete atanlar,öldürenler,bırakıp kaçanlar hangi cinse giriyor,bu hanımların tezıne göre,biri açıkalsın,onlarda 9 ay taşıdı,doğurdu,o meşhur acıları çekti,ve hopp kucağına aldı,sonuç çöp,sanırım o kadınlar uzaydan gelenler,kucağına alınca seversın dıyenlerle aynı gezegenden değil,kesınnnOnu kucagina aldiginda herseyi unutursun minvalinde romantik cevaplara bayiliyorum ben ama :)
Kızlar siz nerde yaşıyorsunuz
biri demiş evet çok uykusuz kaldım ama değdi.. öteki kahve bile icemiyosun.. digeri tatil matil yok..
Valla çok merak ettim.. sizin evde gerçekten bir bebek mi var , yoksa ejderha mı
Benim kızım da 1.5 yaşında, valla hiç keyfimi erteledigimi hatirlamiyorum.. Hatta yine hamileyim; kahvemi yapar kitabımı okur bol bol nette gezinirim.. Kızımla oynasir kocamla evimle ilgilenirim.. gezmeleri hiç saymiyorum bile..
Ama önce dünya benim etrafimda döner.. ki onlarla daha tok ve daha sağlıklı şekilde ilgilenebileyim diye..
herşeye vaktim yetiyor çok şükür..
Şaştım kaldım yani.. :-/
yaşamayınca bilemiyor insan :)
benim kuzenim 2 yaşına girmek üzere ve değil annesi bi yerlere çıksın, telefonla zor konuşuyoruz. bize gelirler, dağılmadık yer kalmaz. evlerine gidiyoruz iki dakika oturamıyoruz. sehpaların üzerinden inmiyor. neredeyse tv yi üzerine devirecek. bir dakika susmuyor. sürekli ağlıyordu, neyseki şimdi eskiye nazaran ağlaması azaldı ama bir dakika yerinde durmuyor. değil tatile çıkmak, gezmeye zor gidiyorlar. gittikleri yerde de sürekli çocukla ilgileniliyor. mecburen. sofra hazırlıyoruz kaşla göz arasında tabakları indiriyor yere. bir dakika oturduğu yerde oturmuyor daha neler neler.
ben çok usluymuşum ama kardeşimi gördükten sonra anladım bir çocuk ne kadar yaramaz olabilir!... annem ben annanem teyzem hepimiz beraber anca idare edebiliyorduk çocuğu. yerde bulup gökte yerdi. sizinki usluymuş demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?