- 19 Kasım 2020
- 117
- 44
- 3
- 44
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.Siz adama neden bu kadar güvenip inanıyorsunuz, dayanamadığı ne ? Çekilmez derken ne diyor? Kadın belki destek istedi ? Adam bana hiç güven vermedi
Rica ederim,bütún bunlar gözümün önünde yasandigi icin bir hemcinsimi uyarmak benim görevim.Bu tip erkekler inanin love bombing denen taktigi uyguluyorlar.Sizi öyle duygular yasatiyorlar ki ; ayaklariniz yerden kesiliyor.Sonra napiyorlar biliyor musunuz; cekiyorlar kendilerini ve karsi taraf o kadar istiyor ki tekrar o duygulari yasamayi,hic kimseyi gözleri görmüyor .Hatta arkadasimin ailesi de istememisti o adami ve gidip kapisina konusmuslar ne demis adam biliyor musunuz; kiziniz istiyor beni ben israr etmiyorum demis yemin ederim.Bagimlilik yaratiyorlar duygusal olarak.gittiler evlendiler,kimseyi görmedi arkadasimin gözü.Sonrasi pismanlik,yorgunluk ve magduriyet oldu...Çok haklısınız teşekkür ediyorum yorumunuz için dikkate alacağım.
Onun için tecrübeli olan annenizi dinleyin derim.Baba sevgisi görmeden büyüdüm inanın bilemiyorum saf sevgi nasıl olur bilmiyorum
Açıkçası evet kadından bekliyorAdamın kendine öz güveni yok ki.,
Direk kadından bekliyor herşeyi.
Eski eş elbette destek isteyecek adam bunu vermemişki kadına.Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
Siz o zaman şimdş dışardan biri olarak ne derdiniz bu olaylara.Açıkçası evet kadından bekliyor
Evet hatta kadın bunun yaşadığı şehre gelmiş şehirde başka tanıdığı da yokmuş.ev işini çocuk bakımını herşeyi kadının üstüne yıkmış.Eski eş elbette destek isteyecek adam bunu vermemişki kadına.
Destek isteyen birine destek vermezsen kavga kaçınılmaz olur . Adamın söylemleri çok bariz ilgi , sevgi , fedakarlık göstermez . Sadece evleneyim modunda. Ayrıntı vermesine gerek yok , zaten cümleleri çok net değil mi ? Kadın sevdirecek cümlesi yetiyorEvet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor banaSiz o zaman şimdş dışardan biri olarak ne derdiniz bu olaylara.
Açıkçası adamın asla bir kadını anlayıp ona destek olamayacağını düşünürdüm.sanırım benimki boşluktan oluşan hisler.Siz o zaman şimdş dışardan biri olarak ne derdiniz bu olaylara.
Bunları bile bile kabulum derseniz oevlilik baştan hüsrana uğrar.Evet hatta kadın bunun yaşadığı şehre gelmiş şehirde başka tanıdığı da yokmuş.ev işini çocuk bakımını herşeyi kadının üstüne yıkmış.
Aynen, pırasa suratlı.Adamın kendine öz güveni yok ki.,
Direk kadından bekliyor herşeyi.
Bu kadarda eski eşi rezil etmiş size karşı.Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
O boşluktan çıkın ne olur,daha çok küçük bir evladınız var sizin.Açıkçası adamın asla bir kadını anlayıp ona destek olamayacağını düşünürdüm.sanırım benimki boşluktan oluşan hisler.
Adamda ego yüksek istiyor ki kadın beni sevmek zorunda modunda allahın öküzü..Aynen, pırasa suratlı.
Hayır kadınlar neden kendını sana sevdirmek zorunda ki, adam ol sev.
Bunu söyleyen erkek kendi ilgisiz ve sorumsuzluğuna kılıf arıyordur. Benzer duruma şahit oldum hakedeceksin ilgili, alakayı gibi insanı ezen, çileden çıkaran, aşağılayan bir cevap veriyordu sorduğunda da. Bence kesinlikle değerlendirmeyin bile. Size ilgi göstermeyen çocuğunuza hele hiç göstermez.Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?