Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
Kadın destek istemiş ama adam yeni doğum yapmış karısına destek olmamış.

Çünkü herşeyi kadından bekliyor. Kadın ilk önce kendini sevdirmeli demesinden belli.

Ayrıca 2 yaşında çocuğunuz var, bu kafada bir adam sizin küçük çocuğunuza tahammül edebilir mi, hic sanmıyorum.

Kendinizden önce evladınızi düşünmek zorundasıniz.

Ama işte kadın çekilmez olmuş dediğne göre evet yeni doğum yapmış kadını bırakmış.ama ne yapmalıydı dayanamıyorsa?

Onu haklı gördüğünüze göre beyfendinin üçüncü eşi olmaya adaysınız belli ki. Bu saatten sonra ne desem manasız sizin için. Çocuğunuzu Allah kayırsın.

Birincisi ile 7 yıl sürmüş.ikincisi ile 2 yıl.2.kadın hamilelikte lohusalıkta çekilmez olmuş.çok sinirleniyormuş çok büyük kavgalar etmişler.
Eee size böyle kötü anlatacak tabi ki. Sabır ve anlayış göstermesi gerekmez mi? İyi günde kötü günde diye evleniyoruz. Bu aday bana pek parlak gelmedi.

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Oldu bir de pışpışlayın bari. Kadını sevmiyorsa niye evleniyormuş? Aşk evliliği yapmamış işte kendini açık açık ele vermiş. Niye kadın kendini sevdirmeliymiş kendisi ne yapıyormuş bu durum karşısında? Klasik evde hizmetimi yapan benden ilgi sevgi beklemeyen biriyle evlenmek istiyorum diyor. İlgisizlik sevgisizlik de hafife alınacak sebepler değil. Psikolojik şiddet işte

Onu haklı gördüğünüze göre beyfendinin üçüncü eşi olmaya adaysınız belli ki. Bu saatten sonra ne desem manasız sizin için. Çocuğunuzu Allah kayırsın.
Hayır hayır keaiblikle burayı okuduktan sonra asla evlenmeyi düşünmüyorum

Kendi evladına bakmayan, yeni doğum yapmış karısıni idare edemeyen adam, gidecek kendisine ve tam zamanlı ilgi alaka bekleyen küçük çocuğunu idare edecek sanıyor herhalde konu sahibi. 🥴

Kendi evladına bakmayan, yeni doğum yapmış karısıni idare edemeyen adam, gidecek kendisine ve tan zamanlı ilgi alaka bekleyen küçük çocuğunu idare edecek sanıyor herhalde konu sahibi. 🥴

Ya sorma yani neyi cazip bu adamın anlamıyorum 🙄

Bel altı vurmak istemiyorum ama tavrınız sinirlendiriyor beni, sizin eski eşinizin kabahati neydi? İlgisiz bencil problem gördüğünde topuklayan kamilden daha fazlası ne vardı? Bari onu bırakmasaydınız en azından çocuk öz babasıyla olurdu diyesim geliyor 😐
Malesef o beni bıraktı

Şu “kadın kocayı eve bağlar” diyen kart hödüklerden belli ki , Allahım niye kıran girmiyor şunların köklerine. 46 yaşında o kadar bencil ki o kadar farkındalığı yok ki onun yüzünden evlilikleri bitmesine rağmen hala arsızlıkla kadınlara yanaşıyor. Birini daha yakacak

Boşluk doldurmak için evlilik yapılmaz arkadaşım.Kafanı toplamak ,daha sağlıklı kararlar alabilmek için iş dışında bir hobi edin bazen annenden rica et çocuga baksın spor yap bir dil öğren.Daha çok gençsin zaman değişti sizin yaşınızda insanlar ilk evliliğini yapıyor artık.Kendinizi ezik éksik hissetmeyin.Bu adamın söylemlerinden anladıgım kadarıyla bir kadını mutlu edecek birisi değil.

Şu “kadın kocayı eve bağlar” diyen kart hödüklerden belli ki , Allahım niye kıran girmiyor şunların köklerine. 46 yaşında o kadar bencil ki o kadar farkındalığı yok ki onun yüzünden evlilikleri bitmesine rağmen hala arsızlıkla kadınlara yanaşıyor. Birini daha yakacak
Birde rahat rahat kadın kendini sevdirir onu yapar bunu yapar çocuğa tek başına bakar yoksa bebeğiyle boşanmaya mecbur bırakılır diyebiliyor.

Konu sahibinin kafası karışıyor böyle biri karşısında, annesini ve eski eşi suçlaya biliyor, dayanamıyorsa ne yapsın diye. Kendi de eski eşi tarafından aynı duruma düşürülmüş üstüne üstlük 😑 bu yüzden sonu gelmez böyle hödüklerin, her türlü alıcıları oluyor nasıl olsa.

Back
X