Bu adamin evlenmek istemesi normal. Tek basina ev gecindirmekte zorlaniyor muhtemelen, evi de kira ise. Cunku 2650 tl sadece cocuklara veriyor. Calisan bir kadinla yeniden evleniyim ki kadinin maasi da benim arta kalan maasimda gecinmeme yeter kafasinda. Ee evlenecegi kadin canasirini da yikar, utusunu de yaoar, karnini da doyurur. Adamin evlenmesi her yonden adana kâr. Bir de sizin acinizdan bakalim. Bu adamla evlilik size ne katacak. Hayatiniz, standartlariniz daha mi iyi olacak yoksa maasiniz cocugunuzun gelecegi ve sizin geciminiz icin yeterken adamla evlenince bir de onu da mi besleyeceksiniz?
Bir kere gerseyden once iş yukunuz artacak. Gunduz calisip aksam adamin arkasini tollayacaksiniz. Yemwgi, utusu, camasiri.
Hadi bedenen calismayi gectim, ruhen huzur bulacak misiniz? Sanmam. Arkada iki tane enkaz evlilik birakmis bir adamla mutlu bir evlilik olmaz. Kadinlar dirt pirt cocuk problemlerinde arayacak. Her tatilde cocuklar sizde olacak mesela. O cocuklarin dertleri de sizin evde olacak. Eee bir de bunlarin ergenlik problemleri olacak buyuyunce. Valka ben oglumun ergenligiyle zor ugrasiyorum. Sizde 3 tane olacak. E bir de sizden cocuk isterse 4 cocuk. Bunun bir de anasi babasi gelecek. Gelmese de onlarin sorunlari da olacak. Deger mi duzenini bozmaya. Derstsiz basina dert almaya
Kaynana gorumce problemleri, ev isleri, eski esler, cocuklar.... hic bunlari dusundun mu?