uçması yada ucmaması senin elinde canım istemezsen ucmaz araba piyasasından anlıyorsan valla bul al derım ben bu arada para ortak hesaptamı yoksa sadece birinidemi şu yüzden soruyorum kafazı kızar ceker parayı alır öyle kalakalırsın sen ondan önce davran
uçması yada ucmaması senin elinde canım istemezsen ucmaz araba piyasasından anlıyorsan valla bul al derım ben bu arada para ortak hesaptamı yoksa sadece birinidemi şu yüzden soruyorum kafazı kızar ceker parayı alır öyle kalakalırsın sen ondan önce davran
benim bildiğim kazandığın kadarını harcayabilirsin bir aylık maaşı telefona vermek çok saçma geliyor. Telefon iletişim amaçlı değil midir? İletişim dediğin 100 TL lik bir telefonla da olur 1500- 2000 TL lik bir telefonla da. Eşin kendini hani bir yere tutunmayan elindeki telefonla sosyal statü, itibar elde etmeye çalışan ergenlerle mi karıştırıyor ki? Çok çok istediği bir şeyse evin geçimini aksatmadan kişisel harcamalarından kıssın biriktirsin alsın. Bence bu son söylediklerimi ona söylersen biraz düşünür; kenarda azıcık birikmiş paranıza göz dikmesi beni sinirlendirdi.
canım tlf.la kendini rahatlatıyor nasıl oluyorsa artık tamam artık beni okadar yordu ki bu durum kaynıma olan 1000tl lik borcu var onu ver sonrada borcumuz bitince alalım dedim artık lanet olsun ki çünkü çok yordu beni zaten kendimize bile özel bişey yapamıyoruz para arttırması mümkün değil ama bakalım söylediklerini söylicem çok tşk ederim
valla karısık br durum yaa bizimde öyle bi birikmişimiz var esımın hesabına yatırıyoruz her ay ama kart bende duruyo herşeyini değiştirdim haa internet üstünden yada subeden bı halt ederse bılemem ama etmez heralde yaa ne bılım onunda öyle takıntıları var teknomanyak kocam benım
telefon hastalik gercekten,bende var yani o hastalik,yenisi cikar alirim,bi ustu cikar degisir alirim.Fkat benim kimseye vercek hesabim yok.Borcum yok harcim yok..Esinin bunlari dusunmesi gerek.
Sen ordan burdan kisiyorsun,o yemek istiyor iste..En iyisi sen yiceksin,ona firsat kalmicak.Erkekler boyledir,annem der hep erkegin 2 tasi varsa birini kirican,:) guzel laf
hanımlar bugün gidip tlf.nunu servise vermiş bakalım o inşllh yapılır yoksa çenesinden kurtulamam dua edin bana valla harcarsa o parayı ne yaparız bilmem
hanımlar bugün gidip tlf.nunu servise vermiş bakalım o inşllh yapılır yoksa çenesinden kurtulamam dua edin bana valla harcarsa o parayı ne yaparız bilmem
Telefonunu beğenmiyorsa az yesin, ek iş yapsın, para kazanıp alsın kendine. Erkek diye geçiniyorlar birde, sakın verip alıştırma kocanı. İlerde çok kafanı taştan taşa vurursun.
telefon hastalik gercekten,bende var yani o hastalik,yenisi cikar alirim,bi ustu cikar degisir alirim.Fkat benim kimseye vercek hesabim yok.Borcum yok harcim yok..Esinin bunlari dusunmesi gerek.
Sen ordan burdan kisiyorsun,o yemek istiyor iste..En iyisi sen yiceksin,ona firsat kalmicak.Erkekler boyledir,annem der hep erkegin 2 tasi varsa birini kirican,:) guzel laf