Bu bir hastalık mı? :(

araba hemen alınacak bir şey değildir aceleye gelemez. Bence konuşup bu paranın harcanmaması gerektiğine ikna etmeli

parayı kendine hesap açıp yatırmış canım daha önce çok düşündüm bana hesap açıp oraya yatıralım demeyi ama bu seferde bana güvenmiyosun olur adı

canım tlf.la kendini rahatlatıyor nasıl oluyorsa artık tamam artık beni okadar yordu ki bu durum kaynıma olan 1000tl lik borcu var onu ver sonrada borcumuz bitince alalım dedim artık lanet olsun ki çünkü çok yordu beni zaten kendimize bile özel bişey yapamıyoruz para arttırması mümkün değil ama bakalım söylediklerini söylicem çok tşk ederim

parayı kendine hesap açıp yatırmış canım daha önce çok düşündüm bana hesap açıp oraya yatıralım demeyi ama bu seferde bana güvenmiyosun olur adı

valla karısık br durum yaa bizimde öyle bi birikmişimiz var esımın hesabına yatırıyoruz her ay ama kart bende duruyo herşeyini değiştirdim haa internet üstünden yada subeden bı halt ederse bılemem ama etmez heralde yaa ne bılım onunda öyle takıntıları var teknomanyak kocam benım

telefon hastalik gercekten,bende var yani o hastalik,yenisi cikar alirim,bi ustu cikar degisir alirim.Fkat benim kimseye vercek hesabim yok.Borcum yok harcim yok..Esinin bunlari dusunmesi gerek.
Sen ordan burdan kisiyorsun,o yemek istiyor iste..En iyisi sen yiceksin,ona firsat kalmicak.Erkekler boyledir,annem der hep erkegin 2 tasi varsa birini kirican,:) guzel laf

hanımlar bugün gidip tlf.nunu servise vermiş bakalım o inşllh yapılır yoksa çenesinden kurtulamam dua edin bana valla harcarsa o parayı ne yaparız bilmem

ne söylesem fayda etmiyor yaptıralım diyorum tlf.nu artık beğenmiyormuş tlf.nu ne yapacaz peki diyorum yenisini alalım kafayı yice 1 aydır bu dertle uğraşıyorum bir tlf. masrafımız eksikti diyorum

Telefonunu beğenmiyorsa az yesin, ek iş yapsın, para kazanıp alsın kendine. Erkek diye geçiniyorlar birde, sakın verip alıştırma kocanı. İlerde çok kafanı taştan taşa vurursun.

Annenin sözü hoşuma gitti:))) yazdım kenara

eheueheu aynen

milletimizde bu lüks sevdası oldukça ülkemizin cari açığı bitmez.ALLAH aşkına 2000 tl bi telefona verilirmi.israf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…