- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
verme paranı, sen bekarken bi kenara para atmanın ne kadar önemli olduğunu idrak etmişsinde evli adam mı anlamıyo, kime caka satacakmış lüks telefonla, ondan sonrada ay sonu gelmez gene sana surat sallar sen çok harcıyo olursun
tlf.nu almıyoruz şimdi bir afra bir tafra dolaşıyor evin içinde neymiş efendim iş arkadaşlarının hepsinde tlf. varmış diyorum ki maaş fazla geliyor herhalde devlet sie az maaş versin
bu tarz bir durumu bende yaşadım nişanlı iken yeni aldığı telefonu kaybetti eşim
ve iphone kampanyasına girip faturaya yansıyacak şekilde iphone aldı
evlendik hala ödüyoruz dısardan sadece telefonu alsaydık bu kadar pahalıya cıkmazdı
ama evli iken telefonunu değiştirmek istese
ve kenarda ki paramıza göz dikse tepkim cok ağır olurdu..
Eşimde bana 3 binliralık bi telefon almıştı hediye
geri iade ettirene kadar anam ağladı üstüne üstlük bi de ev kredisi ödüyoruz zar zoır gecınıyrouz yani
borç yapmış almış iade ettırdım kapattırdım hesabı ama bi de bana sorun nasıl oldu die
aldıgı yer ayak dirio fln oo fena benım eşim de hiç bilmez para tutmayı
adım cimriye cıktı zaten evde halbu kı o kadar sıkmam ama eşim çok bolçak
ben de senle aynı dertten muzdarıbim canım yola getırdım ama ben çok zor oldu
evet canım o kampanyayada girmek istedi ama borçlarımızdan dolayı altından kalkamıcağımızı söyledimama nasıl ikna ederim bilmiyorum
bu tavır ergen tavrı değilde ne, berkcanın ayakkabısı nike bende ondan isterim yaaa herkeste var bu ne şimdi
Bol şans canım valla çozülmesi gereken bi sorun bu..
bi surat geziyor akşamları evde bakalım neler olacakInşllh ikna ederim canım bende
okuyunca çok sasırdm
benim erkek arkadaşımın telefonun tuşlarnda artık yazı kalmamıştı,harfler sayılar silik ,ekran çizikten görünmüyor kendinden başka kimse kullanamıyodu telefonu değiş dedim gerek yok diye karşı çıktı kaç kere.en son kendime yeni bi telefon aldm benim eskisini ona verdm en azında biraz daha düzgün ama rengi pembe:))
ön kapağı değiştir başka renk yap dedim hiç aldırış etmedi böyle kullanırım diyo ona bile para vermiyo yani :))
telefonla statü sahibi olunmuyor maalesef hele o pahalı telefonlarla otobüse binenler inanılmaz komik oluyor
benim cebimdeki telefon 2.el 50 tlye aldım sadece arama ve mesaj atma özelliği olan bir telefon...
görgüsüzlük alameti bence ayranı yokken tahtırevanla gitmek..
telefonla statü sahibi olunmuyor maalesef hele o pahalı telefonlarla otobüse binenler inanılmaz komik oluyor
benim cebimdeki telefon 2.el 50 tlye aldım sadece arama ve mesaj atma özelliği olan bir telefon...
görgüsüzlük alameti bence ayranı yokken tahtırevanla gitmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?