Bu bir hastalık mı? :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
Evlenmeden önce hanımlar eşime çok istediği bir tlf.nu hediye almıştım 1 aylık maaşımı vererek 2 yıl oldu ve eşim tlf.nu çok kurcalaması sonucunda bozdu şuan dahi o tlf.lar ateş pahası ama eşim bankada ki 3 kuruş paramıza göz dikmiş durumda hediye aldığım tlf.nu atıp bankada ki 3 kuruşu çekip yeni lüks bir tlf. alacakmış kavga ettik afralar tafralar yaptı ama bu tlf. sevdasından vazgeçmiyor ne yapmalıyım sizce borcumuz var ve tlf. için bankada ki kötü günler için yatırdığım parama dokunmasını istemiyorum bana bir akıl verin nasıl vazgeçirebilirim eşimi

yaa bu erkekler ne kadar dusuncesız parayı idareli kullanmaktan bihaber sanırım
bu sadece babamda ve erkek arkadasımda yokmus demekkı

bence ne olur ne olmaz o para dursun dıyın konuşarak belkı ıkna edebılırsınız baska ne yapılır ki..

ne söylesem fayda etmiyor yaptıralım diyorum tlf.nu artık beğenmiyormuş tlf.nu ne yapacaz peki diyorum yenisini alalım kafayı yice 1 aydır bu dertle uğraşıyorum bir tlf. masrafımız eksikti diyorum

ayy ona deki : hayatım telefondan bahsedıyorum te le foon arama ıcın kullanılan alet. onun ıcın kenara koydugumuz parayımı yiyeceksin.. yok ille yaparım diyorsam yarısını istiyorum bende kendıme jakuzi alcam de

valla iyi fikir canım inşllh işe yarar of diyorum of ben yeni evliyken sırf borcumuz katlanmasın diye 6 ay bulaşıklarımı elimde yıkadım makina dahi aldırmamıştım ama erkekler niye bukadar düşüncesiz anlamıyorum

Şu erkeklerin telefona olan aşklarından nefret ediyorum. Eskiden alo demesi yeterliydi, şimdi ucu açık git gidebilirsen. Nasıl yaparsın bilemeyeceğim ama asla o parayı kullandırtma derim.

ah tatlım kimi öyle oluyor keyfine düşkün oluyor işte :) benim erkek arkadaşımda iphone almak istiyor kendıne ama zavallım o kadar parayı bi telefonamı verıyım dıyıp almıyor :)) seninki keyfine rahatına süsüne püsüne düşkün heral :)

Ekonomik durumunuz iyi değilken ne diye gidip bir maaş bedelinde telefon alırsınız ki...

Anlamıyorum,çöpçünün elinde bile Iphone var artık.

İnsanlar deli gibi bir lükslük peşinde ama borç harç içinde yüzüyorlar. Ben anlamıyorum bu gruptaki insanları.

Ondan sonra böyle düşünürsünüz işte.O parayı kullanacak daha mantıklı harcamalarınız yok mu?!

Malesef erkeklerle yaşanan sorunlardan bir tanesi, sen onları ne kadar düşünürsen düşün, sen düşündükçe onlar bi o kadar seni düşünmüyor.
Senin yaptığın fedakarlıkları görmezden gelebiliyorlar.

Herneyse, bence en güzeli senin kenarına koymuş olduğun o paraya elletmemen.
Düşüncende haklısın, dünyanın bin türlü hali var, insanın kenarında bir güvencesi olmalı.
Bunun haricinde, Türkcell, Avea, Vodafone bir çok kampanya yapıyor telefonlarda.
Çok merak ediyorsa gitsin kendisine faturalı veya faturasız oradan bir telefon alsın ve her ay KENDİSİ ödesin, senin birikimine göz dikmesin yani.
Sert oldu biraz ama, sinir bozucu bir sorun...

Allah yardımcın olsun, eşinin inşallah zamanla seni anlayan ve seni/fikirlerini daha çok önemseyen bir hal alması dileğiyle...

canım benimkinde tlf. hastalığı var artık ben öyle diyorum elektronik bişey gördüğü zaman krizi tutuyor nasıl bişeydir bu anlamadım

bence birikiminizi böyle ekstra ve zaruri olmayan konularda çar çur etmemeniz gerektiği konusunda genel bir konuşma yapıp karara bağlayın bunu..
bugün telefon olur yarın başka bişey. Senin ihtiyaçmış gibi gördüğün ama onun gereksiz gördüğü konularda harcama yapmanın onu ne kadar sinirlendireceği gibi aynı şekilde seninde bu durumdan rahatszlığını dile getir.
Yarını düşünmeden yapılan gereksiz harcamalar sonradan ikinizide zor durumda bırakacak sonuçta.

bence birikiminizi böyle ekstra ve zaruri olmayan konularda çar çur etmemeniz gerektiği konusunda genel bir konuşma yapıp karara bağlayın bunu..
bugün telefon olur yarın başka bişey. Senin ihtiyaçmış gibi gördüğün ama onun gereksiz gördüğü konularda harcama yapmanın onu ne kadar sinirlendireceği gibi aynı şekilde seninde bu durumdan rahatszlığını dile getir.
Yarını düşünmeden yapılan gereksiz harcamalar sonradan ikinizide zor durumda bırakacak sonuçta.
Eşler birbirine karşı sorumludur. Kafasına buyruk hareket edebilme lüksüne sahip değilki iki taraf da...

laf anlatamıyorum ki sanki bağımlı ben mesela diyelim eve gidiyorum bitane kaşık alıyorum diyor ki bende tlf. alacam nasıl bir çelişkidir bu anlamadım

canım evlenmeden önce 3-5 kuruş birikimim vardı evlendiğimdede eşim 2 bilezik almıştı bozdurup bankaya yatırmıştık paramın üzerine olan para o

verme paranı, sen bekarken bi kenara para atmanın ne kadar önemli olduğunu idrak etmişsinde evli adam mı anlamıyo, kime caka satacakmış lüks telefonla, ondan sonrada ay sonu gelmez gene sana surat sallar sen çok harcıyo olursun

canım zaten düğün kredisi ödüyoruz daha altından kalkamadığımız birsürü borcumuz var ama laf anlatamıyorum evlenmeden önce böyle olacağını bilmedim aldım tlf.nu ama nasıl olduysa tlf.nu bozdu bilsem alırmıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…