yaa bu erkekler ne kadar dusuncesız parayı idareli kullanmaktan bihaber sanırım
bu sadece babamda ve erkek arkadasımda yokmus demekkı
bence ne olur ne olmaz o para dursun dıyın konuşarak belkı ıkna edebılırsınız baska ne yapılır ki..
ayy ona deki : hayatım telefondan bahsedıyorum te le foon arama ıcın kullanılan alet. onun ıcın kenara koydugumuz parayımı yiyeceksin.. yok ille yaparım diyorsam yarısını istiyorum bende kendıme jakuzi alcam de
valla iyi fikir canım inşllh işe yarar of diyorum of ben yeni evliyken sırf borcumuz katlanmasın diye 6 ay bulaşıklarımı elimde yıkadım makina dahi aldırmamıştım ama erkekler niye bukadar düşüncesiz anlamıyorum
ah tatlım kimi öyle oluyor keyfine düşkün oluyor işte :) benim erkek arkadaşımda iphone almak istiyor kendıne ama zavallım o kadar parayı bi telefonamı verıyım dıyıp almıyor :)) seninki keyfine rahatına süsüne püsüne düşkün heral :)
parama demişsin, para senin paranmı ortak hesabınız mı var
bence birikiminizi böyle ekstra ve zaruri olmayan konularda çar çur etmemeniz gerektiği konusunda genel bir konuşma yapıp karara bağlayın bunu..
bugün telefon olur yarın başka bişey. Senin ihtiyaçmış gibi gördüğün ama onun gereksiz gördüğü konularda harcama yapmanın onu ne kadar sinirlendireceği gibi aynı şekilde seninde bu durumdan rahatszlığını dile getir.
Yarını düşünmeden yapılan gereksiz harcamalar sonradan ikinizide zor durumda bırakacak sonuçta.
Eşler birbirine karşı sorumludur. Kafasına buyruk hareket edebilme lüksüne sahip değilki iki taraf da...
canım evlenmeden önce 3-5 kuruş birikimim vardı evlendiğimdede eşim 2 bilezik almıştı bozdurup bankaya yatırmıştık paramın üzerine olan para o
Ekonomik durumunuz iyi değilken ne diye gidip bir maaş bedelinde telefon alırsınız ki...
Anlamıyorum,çöpçünün elinde bile Iphone var artık.
İnsanlar deli gibi bir lükslük peşinde ama borç harç içinde yüzüyorlar. Ben anlamıyorum bu gruptaki insanları.
Ondan sonra böyle düşünürsünüz işte.O parayı kullanacak daha mantıklı harcamalarınız yok mu?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?