Bu bir Sorun mudur?

Kızlar merhaba
Diğer konularmdan da biliyorsunuzdur belki yaklaşık 4 buçuk aylık evliyim
Eşimle aramızda Allaha şükür hiç bir problem yok tabi eğer bunu problem saymazsak
İlk defa bu tarz bir konu açıyorum ve nasıl anlatmalıyım bilemiyorum
Başlıyım, bizim eşimle cumartesi ve pazar günlerimiz tatil.
Cumartesileri bazen evde duruyoruz film izliyoruz birlikte yemek yapıyoruz falan filan güzel vakit geçiyoruz pazarları da geziyoruz ama benim zorumla
Eşim aslında gezmeyi çok seven biridir ki biz sevgiliyken nişanlıyken boş vakitlerimizde hemen nereye gitsek görsek diye düşünür ona göre bir plan yapardık
Ama evlenince biliyorsunuz insanın cinsel hayatı da değişiyor, biz evlenmeden önce hiç bir şey yaşamamıştık bu konularda
Şuanda eşim mesela pazarları ben çıkalım bir yerlere gidelim istiyorum o evde kalmak bişeyler yaşamak istiyor (siz anladınız)
Ya tamam bir hafta evde oturursun iki hafta evde oturursun ama her pazar evde bunun için kalınır mı?
Zaten haftaiçleri de var yani cinsel hayatımız zaten normal ve düzenli
Bunu onunla konuşmaya çalışmak istiyorum fakat beni onu istemiyormuşum gibi anlamasını istemiyorum çünkü öyle bir şey yok tabiki bende eşimle bu şekilde zaman geçirmeyi isterim ama her şeyin bir normali vardır yani
Siz böyle durumlar yaşıyor musunuz ne yapmamı önerirsiniz eşimle konuşmalı mıyım sizce?
Eşim bunu biraz abartmaya başladı, normal bir düzenden çıkıp sanki her gün olucakmış gibi hisettirmeye başladı bana çünkü
Bu konuların bu kadar önemli olabiliceğini bilmiyordum
Fikirlerinize ihtaycım var
cocuk olsun o zaman sevişmeye de zaman kalmayacak bugünlerin tadını cıkarın bence:)

Yeni evlisiniz, gezmekten daha cazip geliyor demek ki eşinize. Biraz zaman geçsin , o da durulur herhalde. Bu tempoya daha fazla dayanabileceğini sanmam.:KK70:

Sırf ilişkiye gireceğim diye koskoca 24 saatlik bir günü neden heba edeyim?

Çıkarım gezer tozarım akşamlar çuvala girmedi hoş...

Haa illa pazar günleri bunu yapıyorsa ertesi gün iş var diye yapıyor olabilir, cumartesileri çıkın gezin tozun pazar gününü de evde geçirin o halde...

kaç saat sevişilir ki

cumartesi akşam da sevişilir

pazar sabahı da pazar akşamı da

şimdi özelleri ifşa etmeyelim de bu iş sayıya zamana endekslenmez ama tüm günü de almaz

cumartesi akşamı sevişin yatın sabah uyanın biraz daha sevişin hatta üstüne şekerleme yapın 10-11 gibi kalkın

kahvaltı vs dediğiniz şey toplasanız bir saat eder

bulaşık yıkamak vs iş mi

makinaya tıkılıyor onlar

çıkın öğlen gibi dışarı dönün akşam 8-9 gibi yine sevişin duşunuzu alın pazartesi de işe gidin oldu bitti
Hahhahahhaha çok tatlısınız :KK60:
Hazır sevişme programı yapmışsınız :))

Gunduz gezin kahvaltiya bir yerlere gidin vs. Aksam eve gelip yine ozel zamaninizi gecirin bu bir bahane degil ki.. Esiniz disari cikmak istemiyor bence

Bu konuyu aklinda tut seneye ayni vakitler esim evde birseyler istedigim halde hep disarda gezelim diyor diye konu acarsin :))) yeni evli olunca boyle. Evliligin ilk aylari okulda zilin caldiktan sonraki ilk 5 dakikasi gibi. Sonra duzelir gecer. Bal yiyen baldan usanir

Saat 2 de uyanirsaniz zaten kahvalti vs derken saat 4-5 olur.
10 da uyanin hem uykunuzu alir hem sevisir hem gezersiniz.

kaç saat sevişilir ki

cumartesi akşam da sevişilir

pazar sabahı da pazar akşamı da

şimdi özelleri ifşa etmeyelim de bu iş sayıya zamana endekslenmez ama tüm günü de almaz

cumartesi akşamı sevişin yatın sabah uyanın biraz daha sevişin hatta üstüne şekerleme yapın 10-11 gibi kalkın

kahvaltı vs dediğiniz şey toplasanız bir saat eder

bulaşık yıkamak vs iş mi

makinaya tıkılıyor onlar

çıkın öğlen gibi dışarı dönün akşam 8-9 gibi yine sevişin duşunuzu alın pazartesi de işe gidin oldu bitti
sevişmek güzeldir neden bu kadar rahatsız oldunuz ki yokluk var sanırım

sevişmek güzeldir neden bu kadar rahatsız oldunuz ki yokluk var sanırım

Tariften rahatsız olduğum mu çıkmış

Aksine her an sevişin diye yol ve Zaman önermişim

Bu arada yokluk dersen belki vardır

Zira 17 yıldır aynı Adamla sevişiyorum kimine göre yokluk kimine göre bolluktur bu

Cumartesi evdeyiz diyorsun,cumartesi sevişmek yasakmı? Adamın canı gezmek istemiyor bence.

Gezme tozma planını akşamdan yapın.
Ertesi günü geizlecek yer planlı olunca
Yapmadığımızda eksiklik hissedersiniz belki.

Back
X