- 21 Şubat 2018
- 164
- 376
- 103
- 45
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evlenmemiş olsam çok mutlu olurdum çünkü o zaman mutluydum gerçektenTereliye, onlarca konu acmissin ve belki binlerce cevap okumussun.
Evliliginde mutlu degilsin. En bastan beri verilen sozler tutulmamis vs...
Bosanirsam daha mutlu olamam diyorsun. Psikologa git diyenlere de cevap vermiyorsun.
Konularinda genelde haksiz bulunuyorsun ama sen buna bir turlu inanmiyorsun. Bence de haksizsin cunku genel olarak o kadar mutsuzsun ki kocanin ailesinin her lafi her hareketi senin gozunde sana yapilan cok buyuk saygisizlik gibi gorunuyor. Baskalarinin gulup gececegi ya da hic farkina bile varmayacagi olagan gundelik olaylari sorun olarak goruyorsun ve kafanda kurup duruyorsun. Hayat boyle gecmez ama....
Sen ne yapmak istiyorsun? Kocanin ailesi degismeyecek. Bu durumda nasil bir cikis yolu var sence?
Icinden ne yapmak geciyor? Ne olsa mutlu olurdun?
Ben sadece eşime karşı susmuyorumO zaman biraz susmayı dene. Emin ol kaybeden olmazsın. O hayata geri dönersin.
Dilini mi tutamıyorsun?
Merhaba gecmis konularına şöyle bir baktım da doğu kökenlisin ben de öyleyim ve bizde gelin cok kıymetlidir ne kadar altın yapılsa ne kadar gösteriş olsa o kadar gelin kıymetli sanılır. Ben de evlenirken seninkine benzer seyleri yasadım eşimin ailesinin durumu cok cok iyi eşim de buna güvenip para biriktirmemis ailesi nişan kına düğün heryerde senin yasadıgına benzer seyler yaptı. Mesela kınada video fotograf ekibi bile tutmamıslar ben de kosturmada farketmedim kaynadı gitti kınam. Milletin telefonundan resim toplayıp bastırdım. Sonra evlendik düğün günü tüm takıları da toplayıp aldı düğün bizim paramızla yapıldı diyip ben şok icinde kalakaldım oysaki sadece istanbulda 4 evi olan ikisi de emekli devletten ama hala kp calısıyor aylık 5 6 bin net geliri var maaşlar haric çift kendileri he ayrıca evine de oturtmadı ikiniz de calısıyosunuz benim bi oğlum daha var para lazım diyip kiraya koydular bizi:) sonra da o parayla adam araba modelini yükseltti sıfır bir arac aldı 140 bin tlye onu da sakladılar sonra öğrendim.ki nişanda düğün takılarına güvenip borclanmıstım 10bin kadar o borcla kalakaldım. Haliyle evde hep gerginlik hep huzursuzluk basladı. Ama bu hicbirseyi değiştirmedi ben bu sebeplerle kendimi ve eşimi mutsuz ettiğimle kaldı. Benim hatamı anlamam 3 ayı buldu. Kayınvalidem baskın hala da öyle üzer yorar laf sokar ama yasadıgımı uzatmıyorum kin tutmuyorum eşime yansıtmıyorum o artık benim ailem. Para pul önemli değil senin derdin ailenin ve senin onların yaptıklarıyla kücük düsmesi diye düsünüyosun belki ama niye kücük düssün ki ciddiye alma yorum yapma evinin sırrını paylasma mutsuz da olsan gösterme düzeltmeye calıs kimseye fırsat vermeBiliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Evlenmemiş olsam çok mutlu olurdum çünkü o zaman mutluydum gerçekten
Bugün yaptığın kabul edilemez birşey tereliye.Ben sadece eşime karşı susmuyorum
Uzak dur kardeşim ne kadar zorlastiriyorsun hayatını tıka o kulaklarını yok o onu demiş yok bu bunu demiş bu ne be hayatını kaç kişilik yaşıyorsun bir önüne bak evliliğine odaklan 3 maymunu oyna belli ki baş edemiyorsun sus be kardeşim azıcık.Ben bu şekilde evlendim diye eşimin ailesinin çıkardığı her pisliği aklamak zorunda mıyım?
Sen kendin kasinmissin be canım o yüzden hiççç şikayet etme.Stabil hayatımı çok özledim...Zamanı geriye alma şansım olsaydı keşke...
Ben sadece eşime karşı susmuyorum
bomba elinizde patlar. Bir kere çok ayıp olmuş cenaze evindeBiliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Hey terelelli eşinin yerinde olsam gözdağı öyle verilmez boyle verilir deyip seni hemen boşardım..Çekilcek dert değilsin bacım ya offfBiliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Hissediyorum demek ki sevmediğini
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin tereliyecim. Allah razi olsun.Ben eşimle görücü usulü evlendim ailesi dedi biz yapacağız diye bu sebepten onlardan bekledim eşim yapsaydı bunları demezdim zaten böyle konularda olmazdı şuan ki mesela maddiyat değil konuşulanlar zaten benim canımı çoğunlukla bu sıktı umarım sağlığınıza ve hasretle beklediğiniz bebeğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?