Bu bomba kimin elinde kalır?

Tereliye, onlarca konu acmissin ve belki binlerce cevap okumussun.

Evliliginde mutlu degilsin. En bastan beri verilen sozler tutulmamis vs...

Bosanirsam daha mutlu olamam diyorsun. Psikologa git diyenlere de cevap vermiyorsun.

Konularinda genelde haksiz bulunuyorsun ama sen buna bir turlu inanmiyorsun. Bence de haksizsin cunku genel olarak o kadar mutsuzsun ki kocanin ailesinin her lafi her hareketi senin gozunde sana yapilan cok buyuk saygisizlik gibi gorunuyor. Baskalarinin gulup gececegi ya da hic farkina bile varmayacagi olagan gundelik olaylari sorun olarak goruyorsun ve kafanda kurup duruyorsun. Hayat boyle gecmez ama....

Sen ne yapmak istiyorsun? Kocanin ailesi degismeyecek. Bu durumda nasil bir cikis yolu var sence?
Icinden ne yapmak geciyor? Ne olsa mutlu olurdun?

Evlenmemiş olsam çok mutlu olurdum çünkü o zaman mutluydum gerçekten

Merhaba gecmis konularına şöyle bir baktım da doğu kökenlisin ben de öyleyim ve bizde gelin cok kıymetlidir ne kadar altın yapılsa ne kadar gösteriş olsa o kadar gelin kıymetli sanılır. Ben de evlenirken seninkine benzer seyleri yasadım eşimin ailesinin durumu cok cok iyi eşim de buna güvenip para biriktirmemis ailesi nişan kına düğün heryerde senin yasadıgına benzer seyler yaptı. Mesela kınada video fotograf ekibi bile tutmamıslar ben de kosturmada farketmedim kaynadı gitti kınam. Milletin telefonundan resim toplayıp bastırdım. Sonra evlendik düğün günü tüm takıları da toplayıp aldı düğün bizim paramızla yapıldı diyip ben şok icinde kalakaldım oysaki sadece istanbulda 4 evi olan ikisi de emekli devletten ama hala kp calısıyor aylık 5 6 bin net geliri var maaşlar haric çift kendileri he ayrıca evine de oturtmadı ikiniz de calısıyosunuz benim bi oğlum daha var para lazım diyip kiraya koydular bizi:) sonra da o parayla adam araba modelini yükseltti sıfır bir arac aldı 140 bin tlye onu da sakladılar sonra öğrendim.ki nişanda düğün takılarına güvenip borclanmıstım 10bin kadar o borcla kalakaldım. Haliyle evde hep gerginlik hep huzursuzluk basladı. Ama bu hicbirseyi değiştirmedi ben bu sebeplerle kendimi ve eşimi mutsuz ettiğimle kaldı. Benim hatamı anlamam 3 ayı buldu. Kayınvalidem baskın hala da öyle üzer yorar laf sokar ama yasadıgımı uzatmıyorum kin tutmuyorum eşime yansıtmıyorum o artık benim ailem. Para pul önemli değil senin derdin ailenin ve senin onların yaptıklarıyla kücük düsmesi diye düsünüyosun belki ama niye kücük düssün ki ciddiye alma yorum yapma evinin sırrını paylasma mutsuz da olsan gösterme düzeltmeye calıs kimseye fırsat verme

Ben bu şekilde evlendim diye eşimin ailesinin çıkardığı her pisliği aklamak zorunda mıyım?
Uzak dur kardeşim ne kadar zorlastiriyorsun hayatını tıka o kulaklarını yok o onu demiş yok bu bunu demiş bu ne be hayatını kaç kişilik yaşıyorsun bir önüne bak evliliğine odaklan 3 maymunu oyna belli ki baş edemiyorsun sus be kardeşim azıcık.

Sen de istiyorsun ama işte o kör olasıca egon izin vermiyor niye?

Çünkü kv nin ben yaptım ben ayırdım minvalinde laflar etmesini istemiyorsun gururuna dokunuyor kendini bir savaşı kaybetmiş gibi hissediyorsun. Hiç bir lafın altında kalmak istemiyorsun emin ol o beğenmediğin kv ne çok benziyorsun boşuna dememişler gelin kv toprağıdır diye. Sana son sözüm ya bu deve yi gudersin ya bu diyardan gidersin.

bomba elinizde patlar. Bir kere çok ayıp olmuş cenaze evinde
2. si “kanmayın o gözyaşlarına” diye giden cümle ve “çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz” kısmı sizi küçültmüş.
Hem yersiz hem düşüncesizce olmuş. Eşler arasında Ayrılık kararı alınmadan 3. Şahıslarla paylaşılmasını hiç uygun bulmuyorum heleki uluorta cenaze evinde. Hiç hoş değil. Amacınız göz dağı vermekse bunu saygınlığınızı da arttırarak yapmalısınız. Yanlış olmuş

Ben artik konunu terkediyorum tereliye....iyi geceler....
Ne olursa olsun, kim ne derse desin cenaze evinde boyle konular konusma bundan sonra tamam mi? Bu konuda cok haksizsin. Kabul et bunu bari de rahat uyuyalim bu gece...

Sevgili arkadaslar cok ugrastik ama ben de pes ediyorum artik... hepinize iyi geceler dilerim

Hey terelelli eşinin yerinde olsam gözdağı öyle verilmez boyle verilir deyip seni hemen boşardım..Çekilcek dert değilsin bacım ya offf

Hissediyorum demek ki sevmediğini

Geçmişi çok desiyorsun . Hala düğünde olanları konuşuyorsun. Kocana ve ailesine saygın yok.
Sevgi kalmaz ki .. Yuva kolay kurulmuyor. Yuvası kurtarmakta , bunları geçmişe atıp hiç bir daha konusmamakta , affetmekte senin elinde.

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin tereliyecim. Allah razi olsun.
Onlar verdiği sözlerde durmamislar,ya da farkli sebeplerden vazgecmisler diyelim.Evet su anki konu maddiyat degil ama sizin geçmişinizdeki onlara olan siniriniz burdan başlıyor
Yani onlarin soz verip tutmamalarindan
Sonrasinda anlaşamamanizdan
Ailelerin arasindaki dedikodulardan
Ben boyle anladim
Gecmis gecmiste kalmıştır.
Eşin de olgun birisi degil sana gore sanirim ama oda bu tip seylerden bıkmış tir
Sevmiyor musun kocanı?

Tereliye ben senin ne demek istediğini anlamaya başladım aslında. Bu hale gelmende onların da payı yok değil. Ama bak sen çok kinci birisin, tamam geçmişte ne olduysa olsu artık bırak sal gitsin. Böyle kendine de zulüm. Ben de konuların hem güldürüyor hem düşündüyor diye boş bir tespit yapmıştım ama buraya 1500 konu açman cidden önemli değil ben diğer üyelere katılmıyorum, konu açmakta özgürsün istemeyen bakmaz okumaz.
Lütfen kendini de onları da bir sal artık. Kendine zülmediyorsun farkında değil misin
Aranızı kv kp soranlara da bir kahkaha patlatıp aramızdan su sızmıyor, niye ağlamışlar ki şimdi falan de. Ne diye boşanma moşanma karıştırıyorsun. Boşver ya ne halleri varsa görsünler. Can yakmak istiyorsan görmezden gelmek yeterli, burdakiler de dahil onun bunun ağzına laf verme.

Bence kendinize hobi edinjn halk eğitim kurslarına yazilin boyle omur gecmz. Bosanmak istemiyorsun çünkü bence baskici bir aile de buyumussun geçinmeye de gönlün yok.. Hayatta bir amacın yok KV kp hepsi bos kendini üzmek için ugrasiyorsun.

yazdığınız şeyler havaya gidiyor arkadaşlar havaya. Bakın bir kulağından girip ötekinden çıkıyor bile demiyorum. Bir kulağından dahi girmiyor. Sözleriniz o derece değersiz bu konu sahibi şahıs için.
Cenaze evinde şu yapılır mı Allah aşkına??? Cenaze evi ya cenaze evi!!!
Biraz empati yapın, Allah muhafaza sizin bir cenazeniz olsa ve birisi gelip bu şekilde davransa ne yapardınız?? Bu kadarıda olmaz.
Eşine Allah sabırlar versin.

Son düzenleme:
Kime neye laf dokundurmak istediysen belki yerine ulaşır belki ulaşmaz ama hem cenaze evinde böyle bir şey yapman çok uygunsuz bir hareket olmuş hem de eşinin düştüğü durum çok üzücü. Onca kadının içinde eşimden ayrılabilirim o yüzden çocuk yapmıyorum ne demek ne kadar onur kırıcı bir konuşma. Bu yaşananlar emin ol eşinin de kulağına gidecek ve sen sana düşman olan herkesi güldürüp esin tarafından terkedileceksin sonunda. Kendi sonunu kendi hazırlayan senin gibi bir kişi daha yok tereliye, hayatına bak uzaklaş sevmediğin insanlardan hasta olacaksın denildikce, burunlarının dibine kadar girip kendini rezil ediyorsun değer mi yaa çok kızıyorum sana çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…