Bu bomba kimin elinde kalır?

bunu defalarca söyledi.
eşine acımış ve kv ve teyzeyi mutlu etmek istememiş. onlar ayırdık diyemesinler diye inadından evlenmiş.
Teyze kim ya onu neden mutlu etmek isteyeyim lütfen kaynanam gibi onu dahil etmeyin konuya ben sadece eşime merhamet ettim bu

bak onun cevabını yazmış. ama yanlış yorumlamış adamın kafaya taktığı eşinin ailesiyle geçinemeyip sürekli kötülemesi aslında.
Eşiyle olan sorunlarının tüm hıncını onlardan çıkarıyor.
Tamam ailesi falso insanlar olabilir.
Eşi de falso çıkmış olabilir ama tüm kinini bir tarafa kusması çok mantıksız.
Kendine yapıyorsun diyoruz anlamıyor.
Kimseye bir şey yapamaz Tereliye.
Sen gider boşanırsın.
Onlar oglumuza kız mı yok der.
Sen de elalem hakkımda acaba ne derlerin hesabını tutarsın.
Belli ki yaşadıgın çevre bunun dibine kadar konuşulacagı bir yer.
Yani olmuyorsa tamam boşanabilirsin.
Mutsuzsan devam etmek istemeyebilirsin.
Ama bu durumdan eşi de bir yerden sonra patlak verebilir.
Hatta yetti ulan deyip fiziksel şiddete bile başvurabilir.
Ama anlatamıyoruz :)

sen söyleseydin madem bu kadar mühim meseleydi.
kaç sene geçmiş hala bohçayı mevzu yapıyorsun.
eşine söyleseydin istediğin gibi olsaydı.
Ben o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışında

Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ya hayır bi de büyük puntolarla ve renkli yazıyorsunuz

Ben eşimle görücü usulü evlendim ailesi dedi biz yapacağız diye bu sebepten onlardan bekledim eşim yapsaydı bunları demezdim zaten böyle konularda olmazdı şuan ki mesela maddiyat değil konuşulanlar zaten benim canımı çoğunlukla bu sıktı umarım sağlığınıza ve hasretle beklediğiniz bebeğinize kavuşursunuz

Hanımefendi gerçekten bu evliliğinizi bitirin. Hem karşı tarafa, hem kendinize hemde biz kk üyelerine de yazık. Birşeylerin farkında olmanızı sağlıyoruz, dil döküyoruz.
Mutlu değilsiniz, eşinizi sevmiyorsunuz, ailesiyle sorunların sonu yok en sağlıklısı bu evliliği sonlandırmanız.
Bu süreçte kendinizi kitaplara verebilirsiniz, oyalayabilirsiniz, etkinliklere katılabilir ve yeni yeni insanlar tanıyabilirsiniz.
Aksi takdirde ruh sağlığınız kötüye gidecek.

Ben o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışında

bir kere gördüğün ve hiç konuşmadığın bir adamla mı evlendin
çok normal değil mi tanımadığın adamla evlenirsen evlendikten sonra kandırıldım demen.
bu riski göze almış olman lazımdı.

Ayrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artık

Ama bize herşeyin en güzeli olacak denildi ben gidip 500 liralık elbise beğenmedim ki durumu çok iyi olan insanlar bunlar durumu yok değil ki

Anliyorum. Sen gorucu usuluyle sevmeden evlendin. Tum beklentilerin maddi seyler. Esinin de senin de isiniz yok bildigim kdariyla. Bu yuzden ortak hayaller kurup birlikte bir amac icin mucadele edemediginiz icin bir hayat arkadasligi muessesi olustiramadiniz. Cocuk yapmak istemiyorum bu bu sebeplerden diyorsun ama cocuk nasil yapacaksin zaten, bir cocugun yukunu ne maddi ne manevi olarak karsilayacak olgunlukta degilsiniz esinle. Belki de icten ice esine bu yuzden de kizgin olabilirsin. Haklisin da. Ama ne olursa olsun ne sen ne ailen cul caput icin uzulup cingeneye yakisir vs diye kimseye laf etmemeliydiniz. Annen bu lafi ederek aslinda senin degerini de iki gecelige indirgemis gibi oldu. Bunlar adet yerini bulsun diye yapilan manevi degeri olmasi gereken seyler. Kabul etsen de etmesen de annen bu lafi ederek haksiz duruma dustu. Mal mulk cul caput calisilir kazanilir yapilir. Onemli olan saygi sevgi birlikteligi kurup guzel bir aile olmakta. Varsin geceligin az parca olsun da evinde alninin teriyle pismis bir tas corba olsun....

Artik kocanla konus. Bir is bulsun. Evine parasini getirsin. Sen de daha fazla kocanin annesinin akrabalariyla arkadaslariyla gorusme. Iki uc arkadas edin kendi yaslarinda. Annenle de ne olursa olsun kocan ve ailesi hakkinda hiiiiiic konusma. Gecmise bir sunger cek. Yarin senin icin yeni bir hayat baslaycak gibi dusun. Konusacak farkli konular bul kendine. Kaynanandan konu acilinca hemen farkli bir konu ac.

Bu durumun hic saglikli degil. Allah korusun akil sagligini yitirebilirsin bu gidisle. Yapamiyorsan da gercekten bosan kocandan. Cunku herkesin sikayetleri vardir birilerinden ama senin konularin findik kabugunu doldurmaz dedikleri cinsten ve sen bunlari cok kafaya takiyorsun.

Tekrar yaziyorum. Esas sorunun kocanla aslinda. Iki kisilik bir aile olamadiniz birbirinize kenetlenemediniz. Surekli baskalarindan beklenti icindesiniz. Bulabiliyorsan sen de bir is bul ve ortamini degistir biraz. Kendi paranizla hayatinizi kurun. Kimseyi de karistirmayin. Bisey de beklemeyin. Bu genclik geri gelmez. Tasi siksan suyunu cikaracagin cagindasin ve kaynana gorumce didimin didisi bilmem kim...bunlarla ugrasip bos bos vakit olduruyorsun. Yapma lutfen

Görmediğiniz birini nasıl sevdiniz. Ya ben düşüncemi açıkça söyleyeyim. Durumları iyi dediniz rahat ederim dediniz ve kabul ettiniz. Yani vu evliliği sadece MADDİYAT üzerine kurmuşsunuz

bunu defalarca söyledi.
eşine acımış ve kv ve teyzeyi mutlu etmek istememiş. onlar ayırdık diyemesinler diye inadından evlenmiş.
O zaman hiç şikayet etmesin susup otursun dötünün üstüne. Sanki Boşanın ca tereliye nin arkasından ağlayacak kv ve teyze kişisi aksine zil takıp oynayacaklar haberi yok :)

Tereliye sen kendini kandırıyorsun be canım madem insanları konuşturmak istemiyorsun evliliğine eşine 4 elle sarılsana millet de görsün senin karakterini ama işte senin yaş daha olgunlaşmamış belli bu kadar insanın yazdıklarını idrak edemiyorsun yazık çok yazık. Sen de bi destek alman lazım hayat çok kısa insanlara kininden nefretinden çocuk bile yapmıyorsun. Ayrıca gerçekten boşanırsan bir daha evlenmemeni tavsiye ediyorum bu kapasite meselesi sen de yeteri kadar mevcut değil belli ki. Otur babanın evinde kendi yağında kavrul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…