- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Teyze kim ya onu neden mutlu etmek isteyeyim lütfen kaynanam gibi onu dahil etmeyin konuya ben sadece eşime merhamet ettim bubunu defalarca söyledi.
eşine acımış ve kv ve teyzeyi mutlu etmek istememiş. onlar ayırdık diyemesinler diye inadından evlenmiş.
Eşiyle olan sorunlarının tüm hıncını onlardan çıkarıyor.bak onun cevabını yazmış. ama yanlış yorumlamış adamın kafaya taktığı eşinin ailesiyle geçinemeyip sürekli kötülemesi aslında.
Ben o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışındasen söyleseydin madem bu kadar mühim meseleydi.
kaç sene geçmiş hala bohçayı mevzu yapıyorsun.
eşine söyleseydin istediğin gibi olsaydı.
Rabbim gönlüne göre versin inşallahTereliye yanlış yollardasın evlenmek demek gecelik elbise ayakkabi mobilya demek degildir.
Bak benim esimin ailesi de özendi Allah var hakkini yersem Allah carpar beni.
Esim de her istedigimi(evim kina gecem düğünümüz) benim zevkime gore yapti.
Bende esime guzel bir bohca yaptim hem onun zevkine uygun hem marka
Birsuru altinim da var
Pirlantam da var
Esim zengin
Maddi sorunum yok
Bugun harcarim ay sonu gibi bir derdim de yok
Elektrik faturam asgari ücret kadar her ay..
Ama benim huzurum yok,saglik sorunlarim var,cocugumuz olmuyor,kendi ailemle sorunlarim var. Hatta suanda da hastayım..
Ben 1 gun bulaşık yikayip yer siliyorsam,oteki gun yatiyorum. Boynumda fitik var.
Dunya mali dunyada kalır.
Keske bunlar olmasaydi da sagligim yerinde olsaydi diyorum bazen. Bunlari bosver onemli olan 2 kisinin mutlulugu ve sağlık
Ben suan hastane hastane geziyorum.. ellerimle kurdugum buyuk hayallerle kurdugum yuvama bir bebek gülüşü eklensin diye.
Herkesin durumu iyi diye harcamak zorunda degil ki neden beklenti icindesin surekli?
Hayat böyle gecmez.
Onlara kin duymandan onlar haberdar olmaz
Yapma böyle lütfen.
Teyze kim ya onu neden mutlu etmek isteyeyim lütfen kaynanam gibi onu dahil etmeyin konuya ben sadece eşime merhamet ettim bu
Geçmişte kalan şeyleri geçmişte bırakmalısın yoksa asla mutlu olamazsınEşim öyle şeylere karışmadı ki hangi erkek anlar bohçadan?Annesine güvendi
Allah razi olsun sağolasın canimRabbim gönlüne göre versin inşallah
Ya hayır bi de büyük puntolarla ve renkli yazıyorsunuzEşiyle olan sorunlarının tüm hıncını onlardan çıkarıyor.
Tamam ailesi falso insanlar olabilir.
Eşi de falso çıkmış olabilir ama tüm kinini bir tarafa kusması çok mantıksız.
Kendine yapıyorsun diyoruz anlamıyor.
Kimseye bir şey yapamaz Tereliye.
Sen gider boşanırsın.
Onlar oglumuza kız mı yok der.
Sen de elalem hakkımda acaba ne derlerin hesabını tutarsın.
Belli ki yaşadıgın çevre bunun dibine kadar konuşulacagı bir yer.
Yani olmuyorsa tamam boşanabilirsin.
Mutsuzsan devam etmek istemeyebilirsin.
Ama bu durumdan eşi de bir yerden sonra patlak verebilir.
Hatta yetti ulan deyip fiziksel şiddete bile başvurabilir.
Ama anlatamıyoruz :)
Ben eşimle görücü usulü evlendim ailesi dedi biz yapacağız diye bu sebepten onlardan bekledim eşim yapsaydı bunları demezdim zaten böyle konularda olmazdı şuan ki mesela maddiyat değil konuşulanlar zaten benim canımı çoğunlukla bu sıktı umarım sağlığınıza ve hasretle beklediğiniz bebeğinize kavuşursunuzTereliye yanlış yollardasın evlenmek demek gecelik elbise ayakkabi mobilya demek degildir.
Bak benim esimin ailesi de özendi Allah var hakkini yersem Allah carpar beni.
Esim de her istedigimi(evim kina gecem düğünümüz) benim zevkime gore yapti.
Bende esime guzel bir bohca yaptim hem onun zevkine uygun hem marka
Birsuru altinim da var
Pirlantam da var
Esim zengin
Maddi sorunum yok
Bugun harcarim ay sonu gibi bir derdim de yok
Elektrik faturam asgari ücret kadar her ay..
Ama benim huzurum yok,saglik sorunlarim var,cocugumuz olmuyor,kendi ailemle sorunlarim var. Hatta suanda da hastayım..
Ben 1 gun bulaşık yikayip yer siliyorsam,oteki gun yatiyorum. Boynumda fitik var.
Dunya mali dunyada kalır.
Keske bunlar olmasaydi da sagligim yerinde olsaydi diyorum bazen. Bunlari bosver onemli olan 2 kisinin mutlulugu ve sağlık
Ben suan hastane hastane geziyorum.. ellerimle kurdugum buyuk hayallerle kurdugum yuvama bir bebek gülüşü eklensin diye.
Herkesin durumu iyi diye harcamak zorunda degil ki neden beklenti icindesin surekli?
Hayat böyle gecmez.
Onlara kin duymandan onlar haberdar olmaz
Yapma böyle lütfen.
Hanımefendi gerçekten bu evliliğinizi bitirin. Hem karşı tarafa, hem kendinize hemde biz kk üyelerine de yazık. Birşeylerin farkında olmanızı sağlıyoruz, dil döküyoruz.Düğün olduktan uzun bir süre sonra eşimin değiştiğine inanmak istemedim kim ister ki o kadar şeyi yaşadıktan sonra birgün eşimin herşeyi unuttuğunu farkettim o gün kendimi kandırdığımı anladım
Ben o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışında
E kandırılmamışsın ki, sen kendini güle oynaya ateşe atmışsın.Ben o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışında
Ayrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artıkHanımefendi gerçekten bu evliliğinizi bitirin. Hem karşı tarafa, hem kendinize hemde biz kk üyelerine de yazık. Birşeylerin farkında olmanızı sağlıyoruz, dil döküyoruz.
Mutlu değilsiniz, eşinizi sevmiyorsunuz, ailesiyle sorunların sonu yok en sağlıklısı bu evliliği sonlandırmanız.
Bu süreçte kendinizi kitaplara verebilirsiniz, oyalayabilirsiniz, etkinliklere katılabilir ve yeni yeni insanlar tanıyabilirsiniz.
Aksi takdirde ruh sağlığınız kötüye gidecek.
Ama bize herşeyin en güzeli olacak denildi ben gidip 500 liralık elbise beğenmedim ki durumu çok iyi olan insanlar bunlar durumu yok değil ki
Oldu bitti nasip buymuşbir kere gördüğün ve hiç konuşmadığın bir adamla mı evlendin
çok normal değil mi tanımadığın adamla evlenirsen evlendikten sonra kandırıldım demen.
bu riski göze almış olman lazımdı.
Görmediğiniz birini nasıl sevdiniz. Ya ben düşüncemi açıkça söyleyeyim. Durumları iyi dediniz rahat ederim dediniz ve kabul ettiniz. Yani vu evliliği sadece MADDİYAT üzerine kurmuşsunuzBen o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışında
O zaman hiç şikayet etmesin susup otursun dötünün üstüne. Sanki Boşanın ca tereliye nin arkasından ağlayacak kv ve teyze kişisi aksine zil takıp oynayacaklar haberi yok :)bunu defalarca söyledi.
eşine acımış ve kv ve teyzeyi mutlu etmek istememiş. onlar ayırdık diyemesinler diye inadından evlenmiş.
Oldu bitti nasip buymuş
Evliliğinden şikayet eden 423748923 tane konu açınca boşan denmesi normal değil miAyrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?