Bu bomba kimin elinde kalır?

Ayrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artık
Tamam anlıyorum sizi. Çok iyi anlıyorum. Mutlu olmayacaksınız. Bu evliliğin içindede sorunlarınızın sonu gözükmüyor. Çekeceksiniz. Çekmek kaderim diyorsunuz evet anlıyorum. Ömrünüzün sonuna kadar bu mutsuz evliliğin içinde kaynayacaksınız.
O zaman lütfen bir psikolog’a görünün. Sağlığınız, kişiliğiniz için çok iyi gelecektir. Oturun konuşun içinizi dökün. Umarım sizin için faydalı olur.

Eşim birkaç aydır işsiz en başından beri değil bana herşeyin en güzeli vadelilip en dandiği yapılınca malesef tüm hayallerim suya düşmüş oluyor bir çingene lafı herşeyim sebebiyse o kadar yaşadığıma karşılık artık eşimin ailesi sadece kocaman bir boşluk ki annem o sözünde çok iyi bir tespitte bulunmuş aynen öyleler.

Senin bu hırsın öfken evliliğinin başını yiyecek. Tamamen senin iyiliğin için söylüyorum itiraz etmeden biraz düşün bunu. Madem kötüler eşinin tarafı sürekli ekmeklerine yağ sürme, resmen dedikodu yapıp seni konuşturmuşlar, az uyanık ol.

Anneniz o lafı karşı tarafa söylemiş olmuyor ama

Bunu diyen ilk kişi olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz gerçekten şaşıyorum yaaa bu ihtimalleri benim düşünememiş olmamı falan düşünmenize lütfen ya

Ayrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artık
Sen bizzat kendin demişsin boşanır im bu yüzden çocuk yapmıyorum diye ailen neredeydi o lafı derken? Madem zoruna gidiyor niye bu konuyu açtın iyi mi yapmışım diye ne çelişkili insansın :/

Onları ben konuşturdum işten baştan sona herşeyi kendilerince uydurup anlatmışlar bende haklısınız onlar iyi biz kötüdedim

Sen bizzat kendin demişsin boşanır im bu yüzden çocuk yapmıyorum diye ailen neredeydi o lafı derken? Madem zoruna gidiyor niye bu konuyu açtın iyi mi yapmışım diye ne çelişkili insansın :/
Biz ayrılmayız kolay kolay ya ama bu söz sebep olacaksa eyvallah

Bunu diyen ilk kişi olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz gerçekten şaşıyorum yaaa bu ihtimalleri benim düşünememiş olmamı falan düşünmenize lütfen ya

ben yazacaktım tereliye yazmış.
o akıllar verildi çokça boşuna kendinizi yormayın:)

Her konun olay oluyo.
Senin konuları sana söylenen sözleri ve harcanan çabayı görmüyorsun da, merak ettiğim başka birşey var.
Yorulmuyomusun?
Evinde, orda burda,kk da her yerle mücadele içindesin.

Stabil hayatı mı sevmiyosun?

Stabil hayatımı çok özledim...Zamanı geriye alma şansım olsaydı keşke...

Peki şikayet niye ediyorsun herkes gibi ya seçiminin arkasında dur sus otur ya da git boşan. Salla aileni şimdi eğer onları düşünseydin zaten cenaze evinde boşanırım vs demezdin.
Ben bu şekilde evlendim diye eşimin ailesinin çıkardığı her pisliği aklamak zorunda mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…