- 21 Aralık 2014
- 9.102
- 28.173
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Tamam anlıyorum sizi. Çok iyi anlıyorum. Mutlu olmayacaksınız. Bu evliliğin içindede sorunlarınızın sonu gözükmüyor. Çekeceksiniz. Çekmek kaderim diyorsunuz evet anlıyorum. Ömrünüzün sonuna kadar bu mutsuz evliliğin içinde kaynayacaksınız.Ayrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artık
Tereliye şaka mı bu oldu olacak birbirinizi ilk halvette görseydiniz hangi devirde yaşıyorsunuz.Ben o zamanlar eşimle görüşmüyordum imam nikahı olana kadar görüşmedik sadece ilk görüşme dışında
Eşim birkaç aydır işsiz en başından beri değil bana herşeyin en güzeli vadelilip en dandiği yapılınca malesef tüm hayallerim suya düşmüş oluyor bir çingene lafı herşeyim sebebiyse o kadar yaşadığıma karşılık artık eşimin ailesi sadece kocaman bir boşluk ki annem o sözünde çok iyi bir tespitte bulunmuş aynen öyleler.Anliyorum. Sen gorucu usuluyle sevmeden evlendin. Tum beklentilerin maddi seyler. Esinin de senin de isiniz yok bildigim kdariyla. Bu yuzden ortak hayaller kurup birlikte bir amac icin mucadele edemediginiz icin bir hayat arkadasligi muessesi olustiramadiniz. Cocuk yapmak istemiyorum bu bu sebeplerden diyorsun ama cocuk nasil yapacaksin zaten, bir cocugun yukunu ne maddi ne manevi olarak karsilayacak olgunlukta degilsiniz esinle. Belki de icten ice esine bu yuzden de kizgin olabilirsin. Haklisin da. Ama ne olursa olsun ne sen ne ailen cul caput icin uzulup cingeneye yakisir vs diye kimseye laf etmemeliydiniz. Annen bu lafi ederek aslinda senin degerini de iki gecelige indirgemis gibi oldu. Bunlar adet yerini bulsun diye yapilan manevi degeri olmasi gereken seyler. Kabul etsen de etmesen de annen bu lafi ederek haksiz duruma dustu. Mal mulk cul caput calisilir kazanilir yapilir. Onemli olan saygi sevgi birlikteligi kurup guzel bir aile olmakta. Varsin geceligin az parca olsun da evinde alninin teriyle pismis bir tas corba olsun....
Artik kocanla konus. Bir is bulsun. Evine parasini getirsin. Sen de daha fazla kocanin annesinin akrabalariyla arkadaslariyla gorusme. Iki uc arkadas edin kendi yaslarinda. Annenle de ne olursa olsun kocan ve ailesi hakkinda hiiiiiic konusma. Gecmise bir sunger cek. Yarin senin icin yeni bir hayat baslaycak gibi dusun. Konusacak farkli konular bul kendine. Kaynanandan konu acilinca hemen farkli bir konu ac.
Bu durumun hic saglikli degil. Allah korusun akil sagligini yitirebilirsin bu gidisle. Yapamiyorsan da gercekten bosan kocandan. Cunku herkesin sikayetleri vardir birilerinden ama senin konularin findik kabugunu doldurmaz dedikleri cinsten ve sen bunlari cok kafaya takiyorsun.
Tekrar yaziyorum. Esas sorunun kocanla aslinda. Iki kisilik bir aile olamadiniz birbirinize kenetlenemediniz. Surekli baskalarindan beklenti icindesiniz. Bulabiliyorsan sen de bir is bul ve ortamini degistir biraz. Kendi paranizla hayatinizi kurun. Kimseyi de karistirmayin. Bisey de beklemeyin. Bu genclik geri gelmez. Tasi siksan suyunu cikaracagin cagindasin ve kaynana gorumce didimin didisi bilmem kim...bunlarla ugrasip bos bos vakit olduruyorsun. Yapma lutfen
Anneniz o lafı karşı tarafa söylemiş olmuyor amaEşim birkaç aydır işsiz en başından beri değil bana herşeyin en güzeli vadelilip en dandiği yapılınca malesef tüm hayallerim suya düşmüş oluyor bir çingene lafı herşeyim sebebiyse o kadar yaşadığıma karşılık artık eşimin ailesi sadece kocaman bir boşluk ki annem o sözünde çok iyi bir tespitte bulunmuş aynen öyleler.
Bunu diyen ilk kişi olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz gerçekten şaşıyorum yaaa bu ihtimalleri benim düşünememiş olmamı falan düşünmenize lütfen yaTamam anlıyorum sizi. Çok iyi anlıyorum. Mutlu olmayacaksınız. Bu evliliğin içindede sorunlarınızın sonu gözükmüyor. Çekeceksiniz. Çekmek kaderim diyorsunuz evet anlıyorum. Ömrünüzün sonuna kadar bu mutsuz evliliğin içinde kaynayacaksınız.
O zaman lütfen bir psikolog’a görünün. Sağlığınız, kişiliğiniz için çok iyi gelecektir. Oturun konuşun içinizi dökün. Umarım sizin için faydalı olur.
Biz bunu seçtikTereliye şaka mı bu oldu olacak birbirinizi ilk halvette görseydiniz hangi devirde yaşıyorsunuz.
Sen bizzat kendin demişsin boşanır im bu yüzden çocuk yapmıyorum diye ailen neredeydi o lafı derken? Madem zoruna gidiyor niye bu konuyu açtın iyi mi yapmışım diye ne çelişkili insansın :/Ayrıldığımda ben veya ailem daha mutlu olmayacağım lütfen birilerine boşanın demekten vazgeçin artık
Onları ben konuşturdum işten baştan sona herşeyi kendilerince uydurup anlatmışlar bende haklısınız onlar iyi biz kötüdedimSenin bu hırsın öfken evliliğinin başını yiyecek. Tamamen senin iyiliğin için söylüyorum itiraz etmeden biraz düşün bunu. Madem kötüler eşinin tarafı sürekli ekmeklerine yağ sürme, resmen dedikodu yapıp seni konuşturmuşlar, az uyanık ol.
Biz ayrılmayız kolay kolay ya ama bu söz sebep olacaksa eyvallahSen bizzat kendin demişsin boşanır im bu yüzden çocuk yapmıyorum diye ailen neredeydi o lafı derken? Madem zoruna gidiyor niye bu konuyu açtın iyi mi yapmışım diye ne çelişkili insansın :/
Tamam anlıyorum sizi. Çok iyi anlıyorum. Mutlu olmayacaksınız. Bu evliliğin içindede sorunlarınızın sonu gözükmüyor. Çekeceksiniz. Çekmek kaderim diyorsunuz evet anlıyorum. Ömrünüzün sonuna kadar bu mutsuz evliliğin içinde kaynayacaksınız.
O zaman lütfen bir psikolog’a görünün. Sağlığınız, kişiliğiniz için çok iyi gelecektir. Oturun konuşun içinizi dökün. Umarım sizin için faydalı olur.
Bunu diyen ilk kişi olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz gerçekten şaşıyorum yaaa bu ihtimalleri benim düşünememiş olmamı falan düşünmenize lütfen ya
İnanma sen inanmasanda olur işim yok kaç saat cevap vereceğim uydurduğum konuyaBence bu bayan troll. Sıkılınca buraya yazıyor. Ben çoğu anlattığının doğru olduğuna şahsen inanmıyorum.
Delirdim ben. Cidden delirdim, gidiyorum ben.ben yazacaktım tereliye yazmış.
o akıllar verildi çokça boşuna kendinizi yormayın:)
Her konun olay oluyo.Eşim birkaç aydır işsiz en başından beri değil bana herşeyin en güzeli vadelilip en dandiği yapılınca malesef tüm hayallerim suya düşmüş oluyor bir çingene lafı herşeyim sebebiyse o kadar yaşadığıma karşılık artık eşimin ailesi sadece kocaman bir boşluk ki annem o sözünde çok iyi bir tespitte bulunmuş aynen öyleler.
Peki şikayet niye ediyorsun herkes gibi ya seçiminin arkasında dur sus otur ya da git boşan. Salla aileni şimdi eğer onları düşünseydin zaten cenaze evinde boşanırım vs demezdin.Biz bunu seçtik
Seçimini kabullen otur o zaman, darlama milletiBiz bunu seçtik
Stabil hayatımı çok özledim...Zamanı geriye alma şansım olsaydı keşke...Her konun olay oluyo.
Senin konuları sana söylenen sözleri ve harcanan çabayı görmüyorsun da, merak ettiğim başka birşey var.
Yorulmuyomusun?
Evinde, orda burda,kk da her yerle mücadele içindesin.
Stabil hayatı mı sevmiyosun?
Ben bu şekilde evlendim diye eşimin ailesinin çıkardığı her pisliği aklamak zorunda mıyım?Peki şikayet niye ediyorsun herkes gibi ya seçiminin arkasında dur sus otur ya da git boşan. Salla aileni şimdi eğer onları düşünseydin zaten cenaze evinde boşanırım vs demezdin.
O zaman biraz susmayı dene. Emin ol kaybeden olmazsın. O hayata geri dönersin.Stabil hayatımı çok özledim...Zamanı geriye alma şansım olsaydı keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?