- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ahhaa gicikBen de illüstrasyonun iticiliğini beğenmiştim zaten
kalsa kalsa bizim elimizde kalır
Herhalde burada dayanamayıp cevap verenler olduğu gibi, cenaze sahibi de dayanamamış sormuş, yorum yapmış size. Ne desem sizdeki bu özellik Allah vergisi bence. Eski konu sandım bu kadar sayfa olduğunu görünce ama daha gece yarısı açmışsınız. Maşallah sabaha kadar 30 sayfa olmuş:) Cenaze için Allah rahmet eylesin.Konuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oydu
Bence sizinn elinizde kalır. Fazla gereksiz atarlanmışsınız.Biliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Görümcenizle iyi değilseniz annesiyle görüşmeniz yasak olmayabilir ama tuhaf... ayrıca görümcenizin annesinin eşinizin ailesi için ne demesini bekliyorsunuz kötü olarak. Kötü olsalar bile o kadar insanın içinde kızını düşüneceğinden iyiler demiştir. Görümcenizin annesinin kızı yerine sizi düşüneceğini ve hak vereceğini falan mı sandınız?Kayınvalidesiyle bir sorunum yok gayet iyi biri birkaç kez görülmüştük zaten görümcemle iyi değilim diye kaynanasıyla görüşmem yasak mı? Ben onları kötülemedim verilen öğütler karşısında onlar iyi biz kötüyüz dedim savunmaya geçmedim
ne alaka yaniBiliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Geçen konuda Kv bana el, haddi mi abimi sormak diyordun
Şimdi görümcenin Kv sine yani "el" in dünürüne el i çekiştirmişsin kendince
Mesafe algıların garip bu arada görümcem şöyle anlatmıştır vs deyip
Belki de hiç konuşulmayanları sen açıyorsun
Bir de Cidden merak ettim
Cenaze evine neden gittin
Kv ve görümceyle düşmansın hadi cenaze günü Allah Rızası için ölüm yaşandı deyip gittin de şimdi niye gittin
Laf sokmaya mı zira Kv abini sorunca dünyanın en kötü kişisi sen dıdının dıdısına oturmaya gidiyorsun
Ya biri bana da anlatsın kim bu tereliye? Olayı ne, eşiyle ve ailesiyle derdi ne? Herkes tanıyor maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?