Bu bomba kimin elinde kalır?

kalsa kalsa bizim elimizde kalır
Konuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oydu
Herhalde burada dayanamayıp cevap verenler olduğu gibi, cenaze sahibi de dayanamamış sormuş, yorum yapmış size. Ne desem sizdeki bu özellik Allah vergisi bence. Eski konu sandım bu kadar sayfa olduğunu görünce ama daha gece yarısı açmışsınız. Maşallah sabaha kadar 30 sayfa olmuş:) Cenaze için Allah rahmet eylesin.

Bence sizinn elinizde kalır. Fazla gereksiz atarlanmışsınız.

Görümcenizle iyi değilseniz annesiyle görüşmeniz yasak olmayabilir ama tuhaf... ayrıca görümcenizin annesinin eşinizin ailesi için ne demesini bekliyorsunuz kötü olarak. Kötü olsalar bile o kadar insanın içinde kızını düşüneceğinden iyiler demiştir. Görümcenizin annesinin kızı yerine sizi düşüneceğini ve hak vereceğini falan mı sandınız?

ne alaka yani
iyi insanlar diye bahsederlerse susar dinlersin ya da ortam değişirsin
illa cevap verip kendini ispatlamak zorunda mısın elaleme?

Böyle yaşamak yormuyor mu sizi? Ben okurken yoruldum. Belli ki mutsuzsunuz. Eşinizin ailesini takıntı haline getirmişsiniz varsa yoksa onlar. O bomba sizin elinizde kalmış maalesef, olan size olmuş.

blöf yaptınız yani, duymak istemediğinizi duymayın, bu söz üzerine eşinizin ayrılma fikri olmasa dahi oluşur.Boşanmayı düşünüyorsanız bile görümce kayınvalidesinde bu konuyu paylaşmak ne cahilce

Geçen konuda Kv bana el, haddi mi abimi sormak diyordun

Şimdi görümcenin Kv sine yani "el" in dünürüne el i çekiştirmişsin kendince

Mesafe algıların garip bu arada görümcem şöyle anlatmıştır vs deyip
Belki de hiç konuşulmayanları sen açıyorsun

Bir de Cidden merak ettim

Cenaze evine neden gittin

Kv ve görümceyle düşmansın hadi cenaze günü Allah Rızası için ölüm yaşandı deyip gittin de şimdi niye gittin

Laf sokmaya mı zira Kv abini sorunca dünyanın en kötü kişisi sen dıdının dıdısına oturmaya gidiyorsun

Etrafındaki herkesi ve her şeyi kendisiyle çok yakından ilgili zannediyor.
Yahu ben o konuşmayı duysam "bu kadının kafası ne kadar farklı çalışıyor. Allah çevresindekilere yardım etsin" der rutinime devam ederim.
Bomba atmış da etkisini bekliyormuş. Sanki magazin gülü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…