- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayır eşimi seviyordum çünkü eşim düğün olana kadar bambaşkaydı gözümün için bakardı kına günü bile benim için reddedilmeyi göze almıştı düğünden sonra başka biri oldu sanki kandırıldım
Eski konularına bakayım dedim ama maşallah üye olduğundan beri her güne ayrı konu açmış mübarek. Gözüm korktu.İnan konularının yüzde 80 ini bilmiyorum. Ama bana bildiklerim bile yetti.
Her konusu da reytingli..
Ah iyimser hunter ablatereliye ,ben sana acımaya başladım cidden.
bu genç yaşında,bu kadar kin ve öfke sana zarar.oysa ki bir 10 sene sonra,geriye dönüp baktığında ne boş işlerle uğraşmışım diyeceksin.gençsin.şu senelerini boşa harcama.eğer eşinle olmuyorsa,boşan.mutlu olmaya bak.
boşanamıyorsan,bir silkelen kendine gel.yüreğinde ki bu kinden kurtul.olan olmuş,diyelim ki sana vaad edilen şeyler yapılmadı.geçmiş gitmiş,2 yıl geçmiş üstünden.kafaya taktığın şeyler,çok basit.2-3 kumaş parçası.alınmış olsaydı,şimdiye kadar eskimişlerdi bile.
yapma,hayat çok kısa...
tereliye ,ben sana acımaya başladım cidden.
bu genç yaşında,bu kadar kin ve öfke sana zarar.oysa ki bir 10 sene sonra,geriye dönüp baktığında ne boş işlerle uğraşmışım diyeceksin.gençsin.şu senelerini boşa harcama.eğer eşinle olmuyorsa,boşan.mutlu olmaya bak.
boşanamıyorsan,bir silkelen kendine gel.yüreğinde ki bu kinden kurtul.olan olmuş,diyelim ki sana vaad edilen şeyler yapılmadı.geçmiş gitmiş,2 yıl geçmiş üstünden.kafaya taktığın şeyler,çok basit.2-3 kumaş parçası.alınmış olsaydı,şimdiye kadar eskimişlerdi bile.
yapma,hayat çok kısa...
Esin sana karşı sessiz kalıyor ya hani gün gelir adamın sabri tasar bi patlar ki sana sen bile inanamazsın.
Bu gidişle o bomba senin elinde kalır.
Ama mağduru oynayacak bi durum yok ki. Kp evine gelmiyor. Kv kaale bile almıyor. Tereliye kendi kendine yazıyor oynuyor.Onu istiyor zaten. Kışkırtmaya çalışıyor.
Evliliğinin ilk gününden bu yana..
Adam oyuna gelip istediğini yaparsa mağduru oynayacak çünkü..
Çok mu rahatsız oluyorsun okuma o zaman yorumda yazma neden bu zahmeti gösteriyorsun
Eski konularına ve bizlere olan cevaplarına bakarsanız görürsünüz. Yani onlarca kadın yazıyo burda herkes tuhaf bi tereliye normal olamaz değil mi? :)size karşı üyelerin neden böyle davrandığını hiç anlayamadım ben inanın ki.
herkes siz bahsetmişsiniz gibi yorum yapmış ama madem cenaze evi oturun 2 yasin okuyun sizin kv övmelik neleri varmış.
bana öyle sürekli övseler içi beni dışı sizi yakar derdim herhalde, burada ki üyeler fazlasıyla ön yargılı bunu gün geçtikçe daha iyi görüyorum.
bence kulaklarına giderse bu söylediğiniz millet ne der diye kendilerini çekebilirler. hakkınız da hayırlsı olsun
Eski konularına ve bizlere olan cevaplarına bakarsanız görürsünüz. Yani onlarca kadın yazıyo burda herkes tuhaf bi tereliye normal olamaz değil mi? :)
Bende ilk üye olduğumda şimdi sizin düşündüğünüz şeyleri düşünüyodum. Satırlarca yazdım hatta tereliyeye. Yapma böyle kendine yazık dedim. İyiliği için yazdım. Tersledi attı. Dediğiniz gibi ön yargılı kadınlar var tabi ama tereliye burda herkesi bezdirdi. Bıktı insanlar.ne olursa olsun, yorumlara baktınız mı? hep bi dalga geçer cinsten. kimseyi zorlamıyorlar cevap vermesi için. tereliyenin konular saçma da olsa anlamsız da olsa %100 haksız da olsa dalga geçmek ne kadar doğru? ya anlamadığım nokta, konuyu tereliye açmamış ki. karşı taraf açmış, neden tereliye cenaze evinde ki dedikoducu konumunda burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?