Bu bomba kimin elinde kalır?

Uyeler onyargili degil sadece birbirimizi taniyoruz
Konu sahibinin onceden actigi 1 milyon tane konuyu okursaniz neden boyle yorumlar yapildigini anlarsiniz

Bunu soyleyerek ön yargının alasını siz yapmış oldunuz. Bu uye nin actigi konulara şöyle bir bakın, mala mulke nasil tamah ettigini sadece sikayet için sürüyle konu açtığını görün öyle konuşalım. Hemde ne için 150 liralik kıyafet, kina gecesi alinmayan çerez için...

umarım..

burası bdv bildiğim kadarıyla. sizin derdiniz farklıdır, ben başka bişeyi dert ederim o başka bişeyi. ben dalga geçilmesini yanlış buluyorum, yaptığı şeyler doğru değildir, bunu bir defa söylersiniz ki defa söylersiniz baktınız olmuyor yorum yapmazsınız. "bana göre " kimse kimseyle dalga geçmemeli.

ben diğer konuları okumadım ama bir önce ki konusuyla vurmak nedir? şuan açtığı konuya yorum yapılsa? doğrudur değildir onu da bilemem ama birileri sürekli benim kv mi övse (ki burda demek isteniyor ki sorun sende) ben de derim içi beni dışı sizi yakar diye.

yanlışta anlaşılmak istemiyorum :) tereliyenin avukatı değilim ama burda ki hanımlar bence biraz daha ılımlı olmalı. sonuçta hepimizin bir derdi olduğu için buraya üyeyiz..

Şimdi arkadan nasıl gülüyorlar.. haklılarda.
Eşini rezil etmişsin milletin içinde.. özelini mahremini olmadık yerde dökmüşsün. Ne demek çocuk yapmıyorum belki boşanırım.
Insanların sana olan saygısını yok etmişsin durduk yere!

Onlar kvni övdüklerinde hiç yorum yapmasaydın belki daha kaliteli bi duruş sergilerdin. Iyice insanlarla olan ilişkin laçkalaşır böyle cevaplar verirsen.

Hayattaki en büyük tepki tepkisizliktir. Bence sen eşinin ailesini değil kendini ve eşini rezil ettin.. yerin dibine sokmuşsun hala göz dağı verdiğini sanıyorsun.

Bu saatten sonra haklıda olsan insanların gözünde haksız gözükeceksin..! Çünkü o primi insanlara sen verdin. Niye herkes senin mutsuz bir evliliğinin olduğunu eşinden boşanmak istediğini bilsinki.. dostun düşmanın ağzına prim vermişsin.
Şuan eşine çok üzüldüm.

o ilk golü hepimiz yedik.

Benim de çok yolunda giden bir evliliğim yok ve 2 yıl dolmasına rağmen çocuk düşünmüyorum,çünkü bir gün ayrılacağımızı düşünüyorum senin gibi..
Ama bunu hiçbir yerde bu şekilde söylemedim..
Kv tarafından neden hala çocuk düşünmüyorsun diyenlere, daha zamanı var şuan düşünmüyorum diyorum..
Neden milletin ağzına laf vereyim ki.. seni sevmeyen insanlarmış sonuçta böyle diyerek cidden gözdağı verdiğini mi sanıyorsun,sen sadece mutluluk vermişsin onlara..

Bu kin nefret ofke patlamalari onun 10 sene daha yasamasina imkan vermez. Beyinde bi yere kadar dayanir yani

bir aslan miyavvvv demiş ..minik fara kürkremiş :))))

Bu kin nefret ofke patlamalari onun 10 sene daha yasamasina imkan vermez. Beyinde bi yere kadar dayanir yani

Aynen.
Geçtiğimiz 6 ay önce kb ve elti ile sözlü bir tartışma yaşayıp uzun süre iletişim kurmadım. Ama beyin bu sürede rahat durur mu? Faal halde sürekli kurdum durdum bana yapılan haksızlıkla ilgili.
Yeri geldi eşimle tartıştım. Konusunu açmak için bile çabaladım resmen..

Ama bir şekil sular duruldu eşimin hatrı için alttan aldım eltim doğum yapınca gittim.
Ben o 6 ayda gerçekten öfkeden yorgun düştüm. Ki buraya hiç konu da açmadım.
Kin nefret öfke beynin ve vücudun en büyük düşmanı aslında.
Ama bunu farkedemiyor. Farkettiği zaman da suçu yine kendinde değil diğer herkeste arayacak zaten.
Umarım çocuk yapmama kararını sonuna kadar sürdürür..

Bence de,düğün gecesi ayırmaya kalkanlar bu haberle dumur mu olacak sanki,kadın gelin aramaya çıkar,alacağı çerezin kalitesini araştırır en fazla

Biz bunu seçtik
E o zaman ne diyelim,kendin pişirdin kendin ye,dini açıdan diyorsan peygamberimiz bile diyor ki evlenecekler birbirini görsün,bunun ısınmaya katkısı vardır diye.Resminden mi beğendin yoksa?
E adamın bile gölgesini görmüşsün,şartlardan ne bekliyordun ki

tereliye'ye çok ılımlı yaklaşıldı yav zamanında. Aynı konuları aça aça, şu kini görmekten millet de bıktı artık. Kaba olacak çok özür dilerim ama tereliye ne emmeye geliyor ne gömmeye. Sadece ikilemli konular açıp burada milletin sinirlerini zıplatıyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…