- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Uyeler onyargili degil sadece birbirimizi taniyoruzsize karşı üyelerin neden böyle davrandığını hiç anlayamadım ben inanın ki.
herkes siz bahsetmişsiniz gibi yorum yapmış ama madem cenaze evi oturun 2 yasin okuyun sizin kv övmelik neleri varmış.
bana öyle sürekli övseler içi beni dışı sizi yakar derdim herhalde, burada ki üyeler fazlasıyla ön yargılı bunu gün geçtikçe daha iyi görüyorum.
bence kulaklarına giderse bu söylediğiniz millet ne der diye kendilerini çekebilirler. hakkınız da hayırlsı olsun
Böyle konu kapatılmazki daha çok ağızlarına laf vermişsiniz şimdi hep bunu konuşurlarValla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.
size karşı üyelerin neden böyle davrandığını hiç anlayamadım ben inanın ki.
herkes siz bahsetmişsiniz gibi yorum yapmış ama madem cenaze evi oturun 2 yasin okuyun sizin kv övmelik neleri varmış.
bana öyle sürekli övseler içi beni dışı sizi yakar derdim herhalde, burada ki üyeler fazlasıyla ön yargılı bunu gün geçtikçe daha iyi görüyorum.
bence kulaklarına giderse bu söylediğiniz millet ne der diye kendilerini çekebilirler. hakkınız da hayırlsı olsun
Bende ilk üye olduğumda şimdi sizin düşündüğünüz şeyleri düşünüyodum. Satırlarca yazdım hatta tereliyeye. Yapma böyle kendine yazık dedim. İyiliği için yazdım. Tersledi attı. Dediğiniz gibi ön yargılı kadınlar var tabi ama tereliye burda herkesi bezdirdi. Bıktı insanlar.
Hala üzülüyorum tereliyeye. İnşallah kin tutmayı nefreti unutup mutlu olur.
Bunu soyleyerek ön yargının alasını siz yapmış oldunuz. Bu uye nin actigi konulara şöyle bir bakın, mala mulke nasil tamah ettigini sadece sikayet için sürüyle konu açtığını görün öyle konuşalım. Hemde ne için 150 liralik kıyafet, kina gecesi alinmayan çerez için...
Ama sen yine kendini kötülemissin ...Çünkü sıkıldım artık ben onları iyi bilen herkese iyi diyorum onlarsa kendilerini haklı çıkarmak için bizi kötülüyor
Bende ilk üye olduğumda şimdi sizin düşündüğünüz şeyleri düşünüyodum. Satırlarca yazdım hatta tereliyeye. Yapma böyle kendine yazık dedim. İyiliği için yazdım. Tersledi attı. Dediğiniz gibi ön yargılı kadınlar var tabi ama tereliye burda herkesi bezdirdi. Bıktı insanlar.
Hala üzülüyorum tereliyeye. İnşallah kin tutmayı nefreti unutup mutlu olur.
Bu kin nefret ofke patlamalari onun 10 sene daha yasamasina imkan vermez. Beyinde bi yere kadar dayanir yanitereliye ,ben sana acımaya başladım cidden.
bu genç yaşında,bu kadar kin ve öfke sana zarar.oysa ki bir 10 sene sonra,geriye dönüp baktığında ne boş işlerle uğraşmışım diyeceksin.gençsin.şu senelerini boşa harcama.eğer eşinle olmuyorsa,boşan.mutlu olmaya bak.
boşanamıyorsan,bir silkelen kendine gel.yüreğinde ki bu kinden kurtul.olan olmuş,diyelim ki sana vaad edilen şeyler yapılmadı.geçmiş gitmiş,2 yıl geçmiş üstünden.kafaya taktığın şeyler,çok basit.2-3 kumaş parçası.alınmış olsaydı,şimdiye kadar eskimişlerdi bile.
yapma,hayat çok kısa...
bir aslan miyavvvv demiş ..minik fara kürkremiş :))))Biliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Bu kin nefret ofke patlamalari onun 10 sene daha yasamasina imkan vermez. Beyinde bi yere kadar dayanir yani
Bence de,düğün gecesi ayırmaya kalkanlar bu haberle dumur mu olacak sanki,kadın gelin aramaya çıkar,alacağı çerezin kalitesini araştırır en fazlaBenim de çok yolunda giden bir evliliğim yok ve 2 yıl dolmasına rağmen çocuk düşünmüyorum,çünkü bir gün ayrılacağımızı düşünüyorum senin gibi..
Ama bunu hiçbir yerde bu şekilde söylemedim..
Kv tarafından neden hala çocuk düşünmüyorsun diyenlere, daha zamanı var şuan düşünmüyorum diyorum..
Neden milletin ağzına laf vereyim ki.. seni sevmeyen insanlarmış sonuçta böyle diyerek cidden gözdağı verdiğini mi sanıyorsun,sen sadece mutluluk vermişsin onlara..
E o zaman ne diyelim,kendin pişirdin kendin ye,dini açıdan diyorsan peygamberimiz bile diyor ki evlenecekler birbirini görsün,bunun ısınmaya katkısı vardır diye.Resminden mi beğendin yoksa?Biz bunu seçtik
burası bdv bildiğim kadarıyla. sizin derdiniz farklıdır, ben başka bişeyi dert ederim o başka bişeyi. ben dalga geçilmesini yanlış buluyorum, yaptığı şeyler doğru değildir, bunu bir defa söylersiniz ki defa söylersiniz baktınız olmuyor yorum yapmazsınız. "bana göre " kimse kimseyle dalga geçmemeli.
ben diğer konuları okumadım ama bir önce ki konusuyla vurmak nedir? şuan açtığı konuya yorum yapılsa? doğrudur değildir onu da bilemem ama birileri sürekli benim kv mi övse (ki burda demek isteniyor ki sorun sende) ben de derim içi beni dışı sizi yakar diye.
yanlışta anlaşılmak istemiyorum :) tereliyenin avukatı değilim ama burda ki hanımlar bence biraz daha ılımlı olmalı. sonuçta hepimizin bir derdi olduğu için buraya üyeyiz..
Eminimo ilk golü hepimiz yedik.
sayesinde Ban yemeyen kaç üye kaldı merak ediyorumo ilk golü hepimiz yedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?