Bu bomba kimin elinde kalır?

Tereliye gamsız değil ki, nefret etmeye yer arayan mutsuz biri.

Terelelli için demiyorum , içini , dişini hayatını bilemem ama bana göre gamsizlik bu aslında, belkide adı başka bir şey.

Etrafına öfke saçan, kalp kırmaktan korkmayan, sürekli söylenen , konuşan , dert yanan kişiler daha çok yaşıyor.

Kendine gelince dünya dönüyor , başkasına gelince dursun diyenler.
Başkasının yemesine, içmesini, giyimine her şeye karışan tipler kendileri ile ilgili bir yorum yapıldığında kabul etmiyorlar.

Kısacası etrafına öfke sacanlar içinde biriktirmiyor. Dolayısıyla kolay yaslanmiyor.

Ona katılıyorum ama tereliye açısından bakınca o söylediğinden fazlasını içinde yaşıyor bence
Bu düşüncelerle kendini yiyip bitiriyor her gün
Ama bence de içine atmayıp başkasının huzurunu kaçıran insan daha huzurlu oluyor

konuyu kim açtığına bakmadan okumaya başladım yarısına gelmeden bu anca ve anca bizim Tereliye tereliye terelelli tereliyedir dedim...

Çok düşünüyor musun böyle konuları tasarlamak için?

Son düzenleme:
neden ban yiyodun neymiş bu tereliye yaa :) hayretlerim şaştı valla eski konularını da bulamadım nerden bakılıyor bilemedim :)
Çok kolay bak isminin üzerine tıkla oradan profili çıkıyor.üstte Mesajlar kısmına tıkla o açılan sayfadan aşağı in pembe renkle Üyenin açtığı konular yazıyor ona bas inş anlatabildim

Profilinde hakkında yazan kısma girin en altta açtığı konuları gör var ordan bakabilirsiniz

konularınızı bilmiyorum ama siz bu sözleri söyledikten sonra eşinizle ailesiyle herşey çok çok iyi olsa can ciğer kuzu sarması olsanız bile hep sizin bu sözleriniz hatırlanacak ve konuşulacak

valla kv kp görümcene ve eşine acıyorum bende bunu duyduklarında çok sevineceklerdir böyle bir gelinden kurtulduklarına

Dizi gibi konularınız her an yeni bir olay silsilesi... Gitmeyin yazıktır cenaze evi orası. Ve bir de bu kadar olayla nasıl yaşıyorsunuz. Ona bunu dedim o da gitsin kocama söylesin ailesine söylesin korksunlar oh manası cıkmaz. Boşanacaksanız sevinirler sizi zaten sevmiyorlarsa. Çok gereksiz ve yersiz olmuş tavrınız. Kocanızın canına tak edecek birgün. Eşler ayrılır ama aile asla atılmaz.

Morsever sen kesin bizi banlattmak üzere tutulmuş birisin yada kendi kendine böyle bir misyon edindin :)

Bomba elinde kalmış , kocan karar verecek artık ne olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…