Bu bomba kimin elinde kalır?

Morsever sen kesin bizi banlattmak üzere tutulmuş birisin yada kendi kendine böyle bir misyon edindin :)

Bomba elinde kalmış , kocan karar verecek artık ne olacağına
Morsever sen kesin bizi banlattmak üzere tutulmuş birisin yada kendi kendine böyle bir misyon edindin :)

Bomba elinde kalmış , kocan karar verecek artık ne olacağına
O çizgifilmlerdeki gibi bombayı karşı cepheye atıp kulaklarını tıkadı patlamayı bekliyor ama bomba ayağının dibine yuvarlandı haberi yok.
Karşıdan gelecek sesler ancak havai fişek kutlamaları olur bence...

Ne güzel ozetliyorsun sen öyle :)) tam olarak bu...morsever ne yaparsa yapsın elinde patlamaya mahkum .:)

Sizin ailenize bir laf denmemis ki niye onlar iyi biz kötü gibi gereksiz cikmis yapmissiniz. Diger konunuzu da hatirliyorum, bence siz en kisa zamanda bir tatil yapin ve pisikologa danisin. Sizi rencide etmek icin yazmiyorum ama cok gereksiz cikislariniz var. Cevrenizdeki insanlarin da sabirlari tasar bir müddet sonra.
Böyle durumlarda kendi kendinizi talkin edin. Ben fazla abartiyorum normalde abartilacak bir durum yok diye. Yoksa verdiginiz göz dagi gercek olur ve yok yere yuvaniz yikilir.

Sizin ailenize bir laf denmemis ki niye onlar iyi biz kötü gibi gereksiz cikmis yapmissiniz. Diger konunuzu da hatirliyorum, bence siz en kisa zamanda bir tatil yapin ve pisikologa danisin. Sizi rencide etmek icin yazmiyorum ama cok gereksiz cikislariniz var. Cevrenizdeki insanlarin da sabirlari tasar bir müddet sonra.
Böyle durumlarda kendi kendinizi talkin edin. Ben fazla abartiyorum normalde abartilacak bir durum yok diye. Yoksa verdiginiz göz dagi gercek olur ve yok yere yuvaniz yikilir.

+++++++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…