- 9 Eylül 2013
- 12.077
- 27.807
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bir de kocası söylese ben boşanmak istiyorum aklımın bir köşesinde ayrılık var benim hanımın ailesi sevilecek insanlar değil diyeOkudugunu anlamıyor musun ?
Eşinin senden bunu duyması ile elalemden duyması aynı şey degil diyorum.
Sen bunu ona ifade edersin adam tamam der.
Ama elalem senin ondan niye çocuk yapmadıgını gider eşine derse, tutup sana sen kimsin ki bizim sagda solda neden çocuk yapmadıgımızı konusuyorsun der .
Kapiş ?
Genel olarak bir konu içeriği bana tersse ya da konuyu açan üyeye defalarca yorum yapmışsam ve hiçbirşey değişmemişse konuyu pas geçme hakkımı kullanırım, sizler de kullanın, topiklerde ne olur lütfen ölümü görün yorum yapın demiyor ki konu sahibeleri, aksine yorum aldıkça nasılsa her konuma yorum yapıyorlar, dikkat çekiyorum he he diye düşünüp saat başı konu açmaya başlıyorlar, e konu sınırlaması yok, içerik de bdvye uygun olunca açmasınlarda ne yapsınlar :) benim çıkarımıma gıcık oluyorlar ama yine tekrarlayacağım, ben olsam konularından sıkıldıklarıma yorum bile yapmam, çengel bulmaca çözerim, zihni dinç tutmak ve faydalı bilgilerle doldurmak lazım, sonra unutkanlık hasıl oluyor Allah muhafaza.Ama kaşınmıyor mu yani müdürüm haksız ben miyim yine şimdi
Konuya bak hele konuya
Genel olarak bir konu içeriği bana tersse ya da konuyu açan üyeye defalarca yorum yapmışsam ve hiçbirşey değişmemişse konuyu pas geçme hakkımı kullanırım, sizler de kullanın, topiklerde ne olur lütfen ölümü görün yorum yapın demiyor ki konu sahibeleri, aksine yorum aldıkça nasılsa her konuma yorum yapıyorlar, dikkat çekiyorum he he diye düşünüp saat başı konu açmaya başlıyorlar, e konu sınırlaması yok, içerik de bdvye uygun olunca açmasınlarda ne yapsınlar :) benim çıkarımıma gıcık oluyorlar ama yine tekrarlayacağım, ben olsam konularından sıkıldıklarıma yorum bile yapmam, çengele bulmaca çözerim, zihni dinç tutmak ve faydalı bilgilerle doldurmak lazım, sonra unutkanlık hasıl oluyor Allah muhafaza.
Ama tereliyenin konularına yorum yapmazsam günüm güzel geçmiyor benim.Adminim bence tereliyenin konularındaki yorumları ban’dan muaf edelim olmaz mı?
Biliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Sonra bezdum, yıldum, illallah geldi banlardan, isyandayum demeyun, basarum cımbizu
Geyik, konu dışı, polemik, üsluplarda ayarı kaçırma yasak.
Zaten onları karalamadım ki onlar iyi biz kötü dedim daha ne diyeyimGereksiz konuşmuşsunuz. Onlar ne derse desin duymamazlıktan gelip cvp vermeseniz iyiydi. Ya da duysanizda evet sağolsunlar iyiler deyip konuyu kapatmalıydınız. Cenaze evinde gereksiz muhabbet.
Bilmem eşime söyledim zaten böyle konuştum diye ailesinde ses yok pazar günü mevlüt var annesiyle kardeşini görürüm heralde daha cenaze evine yemek yapacağız malum adetimiz ben börekle dolmaya uğraşacağım yarın:)
Eli öpülesi kadınsın o zaman çok muhteremsin. Evliyasın. Senin kesin duaların da kabul oluyordur.
Ellerine saglik affiyet olsun o zaman bomba senin elinde patlamadiBilmem eşime söyledim zaten böyle konuştum diye ailesinde ses yok pazar günü mevlüt var annesiyle kardeşini görürüm heralde daha cenaze evine yemek yapacağız malum adetimiz ben börekle dolmaya uğraşacağım yarın:)
Kız ne yapacak sanki, haklısın tereliye der geçer.Bilemedim bak simdi. Kocan bu sozlerini duysa ne yapar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?