Bu bomba kimin elinde kalır?

Ne yaşamışsınız, ne olmuş hiç umrumda değil.

Ama benim ölen yakınım 90 yaşında dahi olsa biri onun cenazesinde bu şekilde konuşsa cidden boğazına sarılırdım.
Saçma meselelerinize bir ölüleri karıştırmadığınız kalmıştı.

Israrla konuyu açıp öğüt veren cenaze sahipleriydi ben değil

Israrla konuyu açıp öğüt veren cenaze sahipleriydi ben değil
Bir saat kadar oturdum diyorsunuz.
Adam kaç yaşında olsa da o insanı kaybeden insanlar var. Oradan çıkmayı bekleyemediniz mi?
Üye olmadan önce de konularınızı okurdum.
Ve çok ciddi olarak söylüyorum, sizin kendinize gelmeniz lazım.
Yoksa hem kendinize hem çevrenizdekilere işkence çektirmeye devam edeceksiniz.

Bir saat değil 30-40 dakika oturdum konuyu açan kişi merhumun eşi ben boşverin dedikçe o ve kız kardeşi öğüt verdi neyi beklemeliydim bu durumda zaten ikisi vardı.

Ne kadar zamansız yersiz luzumsuz hareketler, adamların cenaze evinde ne diye bunları konuşuyorsunuz. Ay ne tuhaf insanlar var yahu!

Cenaze evi veya normal bi ortam olsun farketmez, bi insan (hele ki konuyla alakasiz) baska bi sürü insanın içinde böyle ozelini döksün, gereksiz şeylere girsin, ahkam kessin, kesinlikle gözümde sıfıra iner, buz gibi olurum..
Sen şimdi gözdağı (!) mı verdin, ayda yılda bi göreceğin insanlara kendini ve eşini rezil mi ettin?
Kafanda kurmuşsun, saçma sapan konulara girip berbat etmişsin.. Ordaki çoğu kişinin "ne alaka ulan" diye kalakaldigina da eminim..
Gözdağı derken bi de, nasil bi gözdağı tam olarak? Ben anlayamadim da.. Şimdi kesin ödleri kopmuştur kayinvalidenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…