- 9 Temmuz 2018
- 109
- 453
- 33
- 30
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Söyledim zaten duydu birşey yapmadıBilemedim bak simdi. Kocan bu sozlerini duysa ne yapar?
Daha mevlüte gideceğim pazar günü dahada gitmem heralde annemle gideceğizCenaze evine neden sürekli gidildiğini anlamadım ben babız genelde baş sağlığı dileyip dua dinleyip geliyoruz
Israrla konuyu açıp öğüt veren cenaze sahipleriydi ben değilNe yaşamışsınız, ne olmuş hiç umrumda değil.
Ama benim ölen yakınım 90 yaşında dahi olsa biri onun cenazesinde bu şekilde konuşsa cidden boğazına sarılırdım.
Saçma meselelerinize bir ölüleri karıştırmadığınız kalmıştı.
Bir saat kadar oturdum diyorsunuz.Israrla konuyu açıp öğüt veren cenaze sahipleriydi ben değil
Bir saat değil 30-40 dakika oturdum konuyu açan kişi merhumun eşi ben boşverin dedikçe o ve kız kardeşi öğüt verdi neyi beklemeliydim bu durumda zaten ikisi vardı.Bir saat kadar oturdum diyorsunuz.
Adam kaç yaşında olsa da o insanı kaybeden insanlar var. Oradan çıkmayı bekleyemediniz mi?
Üye olmadan önce de konularınızı okurdum.
Ve çok ciddi olarak söylüyorum, sizin kendinize gelmeniz lazım.
Yoksa hem kendinize hem çevrenizdekilere işkence çektirmeye devam edeceksiniz.
Cok sacmalamissin esinin kulagina gitse cok sogur senden.Millete niye anlatiyorsun arkandan yarim akilli heralde diye dusunebilirler.Keske dusunup konussaydin.
BenTereliyenin konularında ban yemeyen yiğitler var mı aceba?
Niye gidiyorsun ki ? Görüşmek istemiyorum diye carliyorsun ama evlerinden çıkmıyorsun maşallah .Daha mevlüte gideceğim pazar günü dahada gitmem heralde annemle gideceğiz
sayesinde Ban yemeyen kaç üye kaldı merak ediyorum
sayesinde Ban yemeyen kaç üye kaldı merak ediyorum
Ben kayınvalidesinin evine gidiyorum onun değilNiye gidiyorsun ki ? Görüşmek istemiyorum diye carliyorsun ama evlerinden çıkmıyorsun maşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?