- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ee işte onun kayınvalidesi sana ne oluyor belkide istemiyor senin akrabalarıyla görusmeni .Ben kayınvalidesinin evine gidiyorum onun değil
Benim o kadınla bir sorunum yok kiminle görüşeceğimede ben karar veririm davet edilmesek zaten gitmeyizEe işte onun kayınvalidesi sana ne oluyor belkide istemiyor senin akrabalarıyla görusmeni .
Ya gerçekten değişiksin gorumcesiyle görüşmek istemeyen onun eşinin annesiyle ne sıfatla görüşür?Benim o kadınla bir sorunum yok kiminle görüşeceğimede ben karar veririm davet edilmesek zaten gitmeyiz
Doğru ya da yanlış,davranışımı eleştirmesinden hoşlanmadığım birinin evine gitmem şahsen,onlarla bari bozuşmayayım diye gidiyor sanırımEe işte onun kayınvalidesi sana ne oluyor belkide istemiyor senin akrabalarıyla görusmeni .
Ne bileyim görümcemi sevmesem onun eşinin annesinin evinde ne işim olur benim ne alaka yani .Doğru ya da yanlış,davranışımı eleştirmesinden hoşlanmadığım birinin evine gitmem şahsen,onlarla bari bozuşmayayım diye gidiyor sanırım
Kambersiz mevlüt olmaz:)Ya gerçekten değişiksin gorumcesiyle görüşmek istemeyen onun eşinin annesiyle ne sıfatla görüşür?
Dis kapının dış mandali oluyorsun şu durumda .
Hem kıza zararın var resmen kv ile arasını bozmaya uğraşmışsın.
Bırak kendi mutsuzluğun bir tek seninle kalsin .
Gorumcesinin yerinde olsam yaptığı o konuşmadan sonra herkesin içind e kovarim onu mevlut evinden .Kambersiz mevlüt olmaz:)
Ya ben de seviyorum görümcemin kayınvalidesini,uzak olmasalar görümcemden daha sık görüşürüm,fakat o da beni sever değer verir bilirim.Böyle görümcemin ağzıyla konuşsaNe bileyim görümcemi sevmesem onun eşinin annesinin evinde ne işim olur benim ne alaka yani .
Hayır hiçte bile öyle bir uğraş içinde bulunmadım öyle olsa benimde onlar hakkında bildiğim çok güzel şeyler vardı onları söylerdim tek birinin lafını etmedim ağladıysa buna kanmayın dedim sadece çünkü öncedende kaynanama ağlayıp eşimin ailesine gittiğimizde defalarca huzurumuzu bozmuştu neden çocuğuna hayırlı olsun dememiş gitmemişim diye.Ya gerçekten değişiksin gorumcesiyle görüşmek istemeyen onun eşinin annesiyle ne sıfatla görüşür?
Dis kapının dış mandali oluyorsun şu durumda .
Hem kıza zararın var resmen kv ile arasını bozmaya uğraşmışsın.
Bırak kendi mutsuzluğun bir tek seninle kalsin .
Tamam da gidip de gorumcenle aralarını açmaya çalışmazsın onlarla da kötü olsun diye uğraşmazsın bu kiz garip .Ya ben de seviyorum görümcemin kayınvalidesini,uzak olmasalar görümcemden daha sık görüşürüm,fakat o da beni sever değer verir bilirim.Böyle görümcemin ağzıyla konuşsabilemedim.
Daha ne diyeceksin tereliye,kitabın özetini çıkarmışsınHayır hiçte bile öyle bir uğraş içinde bulunmadım öyle olsa benimde onlar hakkında bildiğim çok güzel şeyler vardı onları söylerdim tek birinin lafını etmedim ağladıysa buna kanmayın dedim sadece çünkü öncedende kaynanama ağlayıp eşimin ailesine gittiğimizde defalarca huzurumuzu bozmuştu neden çocuğuna hayırlı olsun dememiş gitmemişim diye.
3 kere 4 kere o eve gitmen garip tereliye kabul et gorumcenin çocuğuna hayırlı olsun bile dememisken onun kvsinin evinden çıkmaman iyi niyetli değil .Hayır hiçte bile öyle bir uğraş içinde bulunmadım öyle olsa benimde onlar hakkında bildiğim çok güzel şeyler vardı onları söylerdim tek birinin lafını etmedim ağladıysa buna kanmayın dedim sadece çünkü öncedende kaynanama ağlayıp eşimin ailesine gittiğimizde defalarca huzurumuzu bozmuştu neden çocuğuna hayırlı olsun dememiş gitmemişim diye.
Yo ben yok sayarım direkt sorun yaşadıklarımı,böyle evirip çevirip ocakta ütülemem:)Tamam da gidip de gorumcenle aralarını açmaya çalışmazsın onlarla da kötü olsun diye uğraşmazsın bu kiz garip .
Işte bunu anlatmaya çalışıyoruz aylardır da anlamıyor, Yok Say bitti .Yo ben yok sayarım direkt sorun yaşadıklarımı,böyle evirip çevirip ocakta ütülemem:)
Üç dört kez gitmedim sadece iki kez gittim ama haklısınız artık gitmeyeyim gerek yok belki gerginlik olur yeri orası değil.3 kere 4 kere o eve gitmen garip tereliye kabul et gorumcenin çocuğuna hayırlı olsun bile dememisken onun kvsinin evinden çıkmaman iyi niyetli değil .
Çok fenasın çooook. .Biliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Hala neden o konuyu açtın vs. diyenler var konuyu ısrarla açıp öğüt veren görümcemin kayınvalidesi ve kız kardeşiydi o kadar iyi bilip anlattılar ki tamam onlar iyi biz kötü deyip konuyu kapattım.Konularımın içeriğini atlayarak okuyanlara cevap vermeyeceğim artık.
Fena olsam gmrümcemin onlar hakkındaki bütün söylediklerini söylerdim tek birinin lafını etmedim.Çok fenasın çooook. .
Bu prenses modundan ne zaman çıkacaksın??
Bu dediğini çok geç idrak ettin. Belki değil gerginlik olacağı kesin kimsenin evinde dedikodu yapmamaliydiniz. Onlar yaptı diye sen neden yaptın göz dağı vermek için, çok merak ediyorum o verdiğin sözde göz dağı işe yaradı mı bari.Üç dört kez gitmedim sadece iki kez gittim ama haklısınız artık gitmeyeyim gerek yok belki gerginlik olur yeri orası değil.
Onlara iyi bize kötü demem dedikodu mu oluyor duymak istedikleri buydu onu söyledim.Eşim dün ailesini ziyaret etti ses çıkmadı belkide mevlütte derler bakalım ne olacak.Bu dediğini çok geç idrak ettin. Belki değil gerginlik olacağı kesin kimsenin evinde dedikodu yapmamaliydiniz. Onlar yaptı diye sen neden yaptın göz dağı vermek için, çok merak ediyorum o verdiğin sözde göz dağı işe yaradı mı bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?