Bu bomba kimin elinde kalır?

Benim o kadınla bir sorunum yok kiminle görüşeceğimede ben karar veririm davet edilmesek zaten gitmeyiz
Ya gerçekten değişiksin gorumcesiyle görüşmek istemeyen onun eşinin annesiyle ne sıfatla görüşür?
Dis kapının dış mandali oluyorsun şu durumda .
Hem kıza zararın var resmen kv ile arasını bozmaya uğraşmışsın.
Bırak kendi mutsuzluğun bir tek seninle kalsin .

Kambersiz mevlüt olmaz:)

Ne bileyim görümcemi sevmesem onun eşinin annesinin evinde ne işim olur benim ne alaka yani .
Ya ben de seviyorum görümcemin kayınvalidesini,uzak olmasalar görümcemden daha sık görüşürüm,fakat o da beni sever değer verir bilirim.Böyle görümcemin ağzıyla konuşsa bilemedim.

Hayır hiçte bile öyle bir uğraş içinde bulunmadım öyle olsa benimde onlar hakkında bildiğim çok güzel şeyler vardı onları söylerdim tek birinin lafını etmedim ağladıysa buna kanmayın dedim sadece çünkü öncedende kaynanama ağlayıp eşimin ailesine gittiğimizde defalarca huzurumuzu bozmuştu neden çocuğuna hayırlı olsun dememiş gitmemişim diye.

Ya ben de seviyorum görümcemin kayınvalidesini,uzak olmasalar görümcemden daha sık görüşürüm,fakat o da beni sever değer verir bilirim.Böyle görümcemin ağzıyla konuşsa bilemedim.
Tamam da gidip de gorumcenle aralarını açmaya çalışmazsın onlarla da kötü olsun diye uğraşmazsın bu kiz garip .

Daha ne diyeceksin tereliye,kitabın özetini çıkarmışsın

3 kere 4 kere o eve gitmen garip tereliye kabul et gorumcenin çocuğuna hayırlı olsun bile dememisken onun kvsinin evinden çıkmaman iyi niyetli değil .

3 kere 4 kere o eve gitmen garip tereliye kabul et gorumcenin çocuğuna hayırlı olsun bile dememisken onun kvsinin evinden çıkmaman iyi niyetli değil .
Üç dört kez gitmedim sadece iki kez gittim ama haklısınız artık gitmeyeyim gerek yok belki gerginlik olur yeri orası değil.

Çok fenasın çooook. .

Bu prenses modundan ne zaman çıkacaksın??

Üç dört kez gitmedim sadece iki kez gittim ama haklısınız artık gitmeyeyim gerek yok belki gerginlik olur yeri orası değil.
Bu dediğini çok geç idrak ettin. Belki değil gerginlik olacağı kesin kimsenin evinde dedikodu yapmamaliydiniz. Onlar yaptı diye sen neden yaptın göz dağı vermek için, çok merak ediyorum o verdiğin sözde göz dağı işe yaradı mı bari.

Onlara iyi bize kötü demem dedikodu mu oluyor duymak istedikleri buydu onu söyledim.Eşim dün ailesini ziyaret etti ses çıkmadı belkide mevlütte derler bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…