- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yalnız çok komik ya ben olsam hiç beklemem gider kv nin evine çatır çatır ben bunları söyledim derim en azından diğer insanlar gibi 1 e 100 katmadan ilk ağızdan gerçek muhataplarına ulaşır lafların. Böyle konularda aracıya gerek yok azıcık yüreğin varsa git suratlarına söyle niye 3 5 kişiyi yoruyorsun. Koskoca kadınsın kulaktan kulağa bu iş olmaz.Onlara iyi bize kötü demem dedikodu mu oluyor duymak istedikleri buydu onu söyledim.Eşim dün ailesini ziyaret etti ses çıkmadı belkide mevlütte derler bakalım ne olacak.
Ben onlara iyi bize kötü dedim bunun neyini söylemeye çekineceğim ki onu anlamadım onlar herşeyi yalan yanlış anlatan tek birini inkar etmedim daha ne yapayım.Yalnız çok komik ya ben olsam hiç beklemem gider kv nin evine çatır çatır ben bunları söyledim derim en azından diğer insanlar gibi 1 e 100 katmadan ilk ağızdan gerçek muhataplarına ulaşır lafların. Böyle konularda aracıya gerek yok azıcık yüreğin varsa git suratlarına söyle niye 3 5 kişiyi yoruyorsun. Koskoca kadınsın kulaktan kulağa bu iş olmaz.
Sonuç olarak beklentin ne çok merak ediyorum. Onların kulağına gitti o dediklerin peki sana ne tepki vermelerini bekliyorsun?
Çoook, adam duydu ve susarak kabullendi.Anladı ki o cenazeyle birlikte evliliğinin cenazesi de olmuş,bunu duyunca bağırıp çağıran değil,susandan korkacaksın.Bu dediğini çok geç idrak ettin. Belki değil gerginlik olacağı kesin kimsenin evinde dedikodu yapmamaliydiniz. Onlar yaptı diye sen neden yaptın göz dağı vermek için, çok merak ediyorum o verdiğin sözde göz dağı işe yaradı mı bari.
Oooh şükür hamile değilmiş diye içinden çığlık atmıştır kadın:)Ben onlara iyi bize kötü dedim bunun neyini söylemeye çekineceğim ki onu anlamadım onlar herşeyi yalan yanlış anlatan tek birini inkar etmedim daha ne yapayım.
Beklentim seslerini kesmeleri bakalım gerçekleşecek mi
İçini temizle içini ne oldu yani bak sende sonunda göz ardı edildin.Gören der eşimi tanıyor konuşuyor o çalışan biriyle asla evlenmez ailesini birazcık anlayan onları evden içeri birdaha almaz zamanında ben nasıl sustuysam eşimde öyle susuyor annesinin kardeşinin gidip beni onunla bununla çekiştirmesine destek verip bana bağıracak gücü bulamazdı zaten çoğu erkek gibi ailesinin tarafını tutan değil vicdanına bakan biri o.Çoook, adam duydu ve susarak kabullendi.Anladı ki o cenazeyle birlikte evliliğinin cenazesi de olmuş,bunu duyunca bağırıp çağıran değil,susandan korkacaksın.
Adam,aha kapı,aha bu da sapı dese kendi yalvaracak halbuki,eşini çaresiz sanıyor ama asıl çaresiz kendisi.Ne beş parasızlar, çirkinler evlendi,kocası mı bulamayacak?
Bir de çalışan buluyormuş,onlar keyif sürerken karşıdan bakar artık
Anlamıyorsun ki ısrarla neden diyorum boşanmak lafını ve çocuk yapmama sebebinin kv ve eşinin teyzesinin ta kendisi olduğunu yüzlerine söylemiyorsun. Eşinle konuşsana ben seninle ilerisi için bir gelecek düşünmüyorum ailenden bıktım benim ve ailemin dedikodusunu yapıyorlar bu yüzden çocuk yapmak istemiyorum. Gel anlaşıp bosanalim de bu kadar basit.Ben onlara iyi bize kötü dedim bunun neyini söylemeye çekineceğim ki onu anlamadım onlar herşeyi yalan yanlış anlatan tek birini inkar etmedim daha ne yapayım.
Beklentim seslerini kesmeleri bakalım gerçekleşecek mi
Oooh şükür hamile değilmiş diye içinden çığlık atmıştır kadın:)
Eşinde ise yaramaz tereliye .İçini temizle içini ne oldu yani bak sende sonunda göz ardı edildin.Gören der eşimi tanıyor konuşuyor o çalışan biriyle asla evlenmez ailesini birazcık anlayan onları evden içeri birdaha almaz zamanında ben nasıl sustuysam eşimde öyle susuyor annesinin kardeşinin gidip beni onunla bununla çekiştirmesine destek verip bana bağıracak gücü bulamazdı zaten çoğu erkek gibi ailesinin tarafını tutan değil vicdanına bakan biri o.
Ayrılık bizim için bu kadar basit bir kavram değil öyle olsa o davranışları görüp düğün olmadan ayrılırdım zaten.Anlamıyorsun ki ısrarla neden diyorum boşanmak lafını ve çocuk yapmama sebebinin kv ve eşinin teyzesinin ta kendisi olduğunu yüzlerine söylemiyorsun. Eşinle konuşsana ben seninle ilerisi için bir gelecek düşünmüyorum ailenden bıktım benim ve ailemin dedikodusunu yapıyorlar bu yüzden çocuk yapmak istemiyorum. Gel anlaşıp bosanalim de bu kadar basit.
Senin düşüncen sadece hayal söyleyeyim kimse sen öyle dediğin gibi sesini kesmeyecek hatta sen o göz dağı alsınlar diye söylediğin laflar yüzünden daha fena ortalık karışacak. Hiç yorulmuyor musun git ailenin yanına mis gibi çocuğun da yok ne kv ne teyze ne koca derdin olsun.
Sizsiniz işe yarayan değil mi üfff yeterince cevap verdim artık güle güleEşinde ise yaramaz tereliye .
Yaramıyor tabi yatıyor evde birde karisinın orda burda yaptığı boşanma konuşmalarını sakince dinliyor .Sizsiniz işe yarayan değil mi üfff yeterince cevap verdim artık güle güle
İki yüzlü değilsin ama normalde senin deyiminle boşanmak kolay değil madem niye bu kadar kolay ağzına aldın o lafı.Ayrılık bizim için bu kadar basit bir kavram değil öyle olsa o davranışları görüp düğün olmadan ayrılırdım zaten.
Eşim ailesi hakkında düşündüğüm herşeyden haberdar iki yüzlü değilim ben annesi ve kızlardaki gibi eşimin yanında değişmiyor hareketim çok şükür.
İki yüzlü değilsin ama normalde senin deyiminle boşanmak kolay değil madem niye bu kadar kolay ağzına aldın o lafı.
Ben sana bir öneri vereyim taşının o evden hatta o şehirden kv ve akraba çevresinden uzakta kendinize yeni bir hayat kurun sen de çalışırsın bir süre evinizi düzeninizi oturtun sonra cocuk yapın bak ondan sonra kv görümce ye ayıracak zamanın kalacak mı. Her zaman mesafeden yanayım. Madem esin senin yanında seni anlıyor yapın bunları beraber.
Bir de psikolojik destek al bence çocuk yapmadan önce çünkü sende çok fena takıntı hastalığı var bu senin hayatını mahvediyor belli ki.
Çalışmak mi ?? Aaa oldu mu şimdi çalışmak günah günah yanarsın .
Öyle diyenleri düşünenleri de çok gördük tereliye,karşısına çıksın da bak gör evleniyor mu,evlenmiyor mu?Hele ki maddi konulardan bu kadar kafası ütülenmişken.İçini temizle içini ne oldu yani bak sende sonunda göz ardı edildin.Gören der eşimi tanıyor konuşuyor o çalışan biriyle asla evlenmez ailesini birazcık anlayan onları evden içeri birdaha almaz zamanında ben nasıl sustuysam eşimde öyle susuyor annesinin kardeşinin gidip beni onunla bununla çekiştirmesine destek verip bana bağıracak gücü bulamazdı zaten çoğu erkek gibi ailesinin tarafını tutan değil vicdanına bakan biri o.
Tereliyeye en son söylenecek şey çalışmakhangi kitapta yazıyor çalışmak günah biri bana göstersin.
Bilerek isteyerek kulaklarına gitsin di ye söyledim artık sussunlar diye onları soranlara iyi hoş derken onlar hala yaşadığımız şeyleri millete anlatıp bizi kötülüyor.İki yüzlü değilsin ama normalde senin deyiminle boşanmak kolay değil madem niye bu kadar kolay ağzına aldın o lafı.
Ben sana bir öneri vereyim taşının o evden hatta o şehirden kv ve akraba çevresinden uzakta kendinize yeni bir hayat kurun sen de çalışırsın bir süre evinizi düzeninizi oturtun sonra cocuk yapın bak ondan sonra kv görümce ye ayıracak zamanın kalacak mı. Her zaman mesafeden yanayım. Madem esin senin yanında seni anlıyor yapın bunları beraber.
Bir de psikolojik destek al bence çocuk yapmadan önce çünkü sende çok fena takıntı hastalığı var bu senin hayatını mahvediyor belli ki.
Bilerek isteyerek kulaklarına gitsin di ye söyledim artık sussunlar diye onları soranlara iyi hoş derken onlar hala yaşadığımız şeyleri millete anlatıp bizi kötülüyor.
Bu şehirde ailemde yaşıyor başka şehire gidemem.Onların akrabası burada yok sadece eşimin ailesi var.Çok tartıştım eşimle çok kavga ettim ama çıkmadı bu evden bana inat etti resmen.Ben çalışmayı hiç tercih etmedim doğruda bulmuyorum zaten eşimde buna karşı bu sebepten çalışmam söz konusu değil.
Ben buraya bir konu açıyorum bir hafta uzuyor aslında çokta taktığım yok ama buradakilere cevap verdikçe öyle duruyor cevap vermesem adı cevap vermedi oluyor.
Kendi çalışmayı sevmiyorken çalışan biri eşimle neden evlensin ikimizde ailesi tarafından o kadar yıprandık ki birdaha evlenmeye tövbe ettik sağolsunlar herkes bir değil o kişi bunu yapmış olabilir ama herkesin içinde buradaki bazı kişiler kadar kirli değil aynı sizin gibi buda size yapacağım son yorumdur güle güle.Öyle diyenleri düşünenleri de çok gördük tereliye,karşısına çıksın da bak gör evleniyor mu,evlenmiyor mu?Hele ki maddi konulardan bu kadar kafası ütülenmişken.
Karısını kapı dışarı çıkarmayan,pencereden baktırmayan,markete göndermeyen adam, çalışan,kendi asla kabul etmeyeceği mini etek giyen kızla flort etti,eşini boşayıp evlendi sonra.
İsteyen istediğin giyer tabi,bence sorun değil de,diyeceğim o ki yapmaz deme,ortalıkta kalakalırsın.
cenaze evinde mı konuştun bunları? Şöyle çirkef olamadım ya ona yanıyorumBiliyorsunuz görümcemin kayınpederi vefat etmişti.İlkgün cenazesine gitmiştik üçüncü gün yine gittim kaynanasının evine 30-40 dakika oturdum ve bu oturduğum sürenin rahat 30 dakikasında eşimin ailesinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedildi.Bende en sonunda bilmiyorum valla ne diyeyim onlar iyi biz kötü sanırım görümcem ağlayıp dert yanmış size ama kanmayın o gözyaşlarına dediğimde bir donup kaldılar :)birkaç saniye bekleyip yok öyle birşey dediler.Bende heran herşey olabilir bu yüzden çocuk yapmıyorum ayrılabiliriz daha fazla şey yaşamak istemiyorum durumu göre bakalım hayırlısı dedim şok oldular.Olur mu öyle şey demeye başladılar sorunları çözün yazık günah falan.Benim bu sözüm aslında eşimin ailesine göz dağı vermek içindi.Ne kadar etkili olur sizce?Artık ondan bundan yaşadıklarımızı duymaktan sıkıldım eşimin ailesiyle görüşmem yetmedi sanırım görümcemin evinden de çıkmamam bekleniyor gerçekten artık bu son olsun istedim.Eşime bu söz giderse aynen bu şekilde duymaktan sıkıldığım için söylediğimi söyleyeceğim.
Hala neden o konuyu açtın vs. diyenler var konuyu ısrarla açıp öğüt veren görümcemin kayınvalidesi ve kız kardeşiydi o kadar iyi bilip anlattılar ki tamam onlar iyi biz kötü deyip konuyu kapattım.Konularımın içeriğini atlayarak okuyanlara cevap vermeyeceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?