- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Azıcık dedim zatenPeeeeh nerede o gurur.
kendı kendıne kurmuşsun. Kurduğun seyede inanıyosun. Millet cenaze evinde sana kalkıp imali laflarda bulunmazlar. Sen gerçekten ıyı değilsin psıkolaga gorunmen şartKonuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim
Defalarca boşverin dedim öğütleri e devam ettiler bende bunları deyip konuyu kapattım yYahu burası bunu konuşacak yer değil diyip konuşanı da utandırsaydınız madem...
çocuk yapmıyorum gibi bir cümle hangi akla hizmet kurulur?
Bir de gelmişsiniz mesaj gitmiş midir diyorsunuz...
Gitmiştir merak etmeyin.
Bininci kez pişman olmuşlardır sizi gelin diye aileye aldıklarına. Bininci kez rezil olmuşlardır...
Yazık valla...
Maşallah sadece eşinizin ailesi ve siz değil görümcenizin ailesi de değişik. Cenaze evinde sizin evliliğinizin kritiği yapılıyor. Maşallah tüm çevreniz " Ne ölü görmüş ağlamış, ne düğün görmüş oynamış."Konuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim
30-40 dk ya ne çok şey sığdırmışsın.Defalarca boşverin dedim öğütleri e devam ettiler bende bunları deyip konuyu kapattım y
Görümcemle görüşmedim o kendi evindeydi zaten onlar sordu bende evet yaşadığım şeylerden dolayı istemiyorum dedim hepsi bu açmadım ki durduk yere de söylemedim yarım saat öğüt dinledim
İmalı lafta bulunmadılar onları övdüler sadece iyiler herkes sorun yaşıyor Vs. Gibisindenkendı kendıne kurmuşsun. Kurduğun seyede inanıyosun. Millet cenaze evinde sana kalkıp imali laflarda bulunmazlar. Sen gerçekten ıyı değilsin psıkolaga gorunmen şart
He aynen milletin işi gücü yok sana röportaj yapmışlarKonuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim
Tamam terelıye sen haklısın boyle devam etİmalı lafta bulunmadılar onları övdüler sadece iyiler herkes sorun yaşıyor Vs. Gibisinden
Görümcem yoktu ki orada ben onu değil kaynanasını görmeye gittim zaten o kadının bana ne zararı oldu.30-40 dk ya ne çok şey sığdırmışsın.
Hani görümceni arayıp mesafe koymuştun sen.
Koştur koştur dedikoduya gitmeyi biliyorsun ama...
Yaşadıkların yüzünden mi çocuk istemiyorsun dediklerinde evet dedim görümcemin kaynanası eşini sevmiyor musun dediğinde birşey diyemedim çünkü gözlerim dolmuştu şuan ki gibi kimsenin bu durumla eğlenebileceğini sanmıyorum.
İlk pes eden sen oldun tatata öldün çıkTamam terelıye sen haklısın boyle devam et
Onlar o detayı biliyor zaten anlatılmış yalan yanlış bende onaylayıp evet istemiyorum dedim defalarca kapatmak istedim ısrarla açtılar.Bu sefer çok ileri gitmişsin yaptığın ölüye saygısızlık, onlar mi açti konuyu?
Şayet onlar açtıysa; ben buraya cenazeye bas sağlığına geldim bunları konuşmanın yeri değil deyip kalkıp gitseydin. Çocuk istemediğin detayına kadar ne gerek var...
Cenaze evinde dedikodu yapmakta ayrı meziyet
Kv den seni sevmiyor aranız kötü diye illa görümcenin düzeninide bozmaya uğraşıyorsun.
Kocanda azıcık gurur varsa cenaze evinde çocuk yapmıyorum diye çıkışan seni boşar
İlk pes eden sen oldun tatata öldün çık
Aynn, valla uğraşamam hıc :)İlk pes eden sen oldun tatata öldün çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?