Bu bomba kimin elinde kalır?

Konuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim
kendı kendıne kurmuşsun. Kurduğun seyede inanıyosun. Millet cenaze evinde sana kalkıp imali laflarda bulunmazlar. Sen gerçekten ıyı değilsin psıkolaga gorunmen şart

Defalarca boşverin dedim öğütleri e devam ettiler bende bunları deyip konuyu kapattım y

Konuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim
Maşallah sadece eşinizin ailesi ve siz değil görümcenizin ailesi de değişik. Cenaze evinde sizin evliliğinizin kritiği yapılıyor. Maşallah tüm çevreniz " Ne ölü görmüş ağlamış, ne düğün görmüş oynamış."

Son düzenleme:
Görümcemle görüşmedim o kendi evindeydi zaten onlar sordu bende evet yaşadığım şeylerden dolayı istemiyorum dedim hepsi bu açmadım ki durduk yere de söylemedim yarım saat öğüt dinledim

Bu sefer çok ileri gitmişsin yaptığın ölüye saygısızlık, onlar mi açti konuyu?

Şayet onlar açtıysa; ben buraya cenazeye bas sağlığına geldim bunları konuşmanın yeri değil deyip kalkıp gitseydin. Çocuk istemediğin detayına kadar ne gerek var...

kendı kendıne kurmuşsun. Kurduğun seyede inanıyosun. Millet cenaze evinde sana kalkıp imali laflarda bulunmazlar. Sen gerçekten ıyı değilsin psıkolaga gorunmen şart
İmalı lafta bulunmadılar onları övdüler sadece iyiler herkes sorun yaşıyor Vs. Gibisinden

He aynen milletin işi gücü yok sana röportaj yapmışlar
Asla sen anlatmak istediğin için değil

Bu bombayı aklı hatta mantıgı olan hiç bir erkek aferin karıcım iyi halt yemişsin diye karşılamaz.
Çocuk yapmama sebebinin bunlar oldugunu duyan eş hele ki bunu etraftan duyacaksa bu işin sonu iyi gitmez diyeyim.
Yani bu bomba başkalarının elinde degil senin oranda buranda patlar.
Millete özelini açmışsın.
Bu durumda neden çocuk yapmayı istemedigini daha eşin bile dogru düzgün bilmiyorken tutup dış kapının mandallarına anlatman hangi aklı selim erkegin normal karşılayacagı bir tavırdır ?
Ha dersen ki ben bu işsiz kocadan da ailesinden de hazzetmiyorum, boşanmak istiyorum onun için yer yaptım o zaman seni anlarım.
Ayrıca Tereliye bir erkek kardeşim var, evlenecegi eşi ondan çocuk yapmak istemese açıkçası çokta FİFİ.
Çocugu bana yapmıyorlar sonuçta.
Sen çocuk yapmayacaksın diye kimse de kendine çeki düzen verecek değil.
Arkandan neler diyecekler neler, zorla dert arıyor, insanları saçma sapan konuşmaları için resmen tesvik ediyorsun.
Sen sanıyorsun bu konuşma orada kalacak millet ah vah edecek, kaynanan duyacak şaaaaaaak ders alacak he mi ? :)

Konunun basinda bomba patlatiyordunuz, siz konusunca herkes donup kaliyordu. Aslan kesilmistiniz . Gulucuklerle anlatiyordunuz konunuzu. Simdi ise olayi farkli anlatiyorsunuz. Sizi aglatmislar nerdeyse. Sut dokmus kedi olmussunuz.....Tam dogrusu nedir bilemem. Aglamanizdansa gulmenizi tercih ederim elbette ama gercekten bu evlilik sizi mutlu etmiyor. Kocaniza saygi da duymuyorsunuz. Hayatinizdaki hicbiseyden memnun degilsiniz. Goz dagi vermek istemissiniz ki ben anlamadim bu nasil gozdagi ama cidden bosanip ailenizin evine donmeniz belki de herkes icin en hayirlisidir.

Eşinizin ailesiyle geçinip geçinememeniz umrunda mı sizce acılı insanların? Şok geçirmişler diye de dolanmışlardır şimdi. Hangi kafadan yaşıyorsunuz aynısından istiyorum. Bence bi rahat bırakın eşinizin ailesini artık hayatlarını yaşasın garibanlar.

Onlar o detayı biliyor zaten anlatılmış yalan yanlış bende onaylayıp evet istemiyorum dedim defalarca kapatmak istedim ısrarla açtılar.

Koca da ayrı tuhaf. Burada sürekli konu açıyor muhakkak eşine de anlatıyordur. Sanki hic tepki vermiyor eşi tuhaf geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…