- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Görümcem yoktu ki orada ben onu değil kaynanasını görmeye gittim zaten o kadının bana ne zararı oldu.
Eşim zaten sebebin bunlar olduğunu biliyor yaşadığımız şeyleri aşamadık sürekli duyuyorum onlar yüzünden sebep zaten bu biz kendimizi kandırmıyoruz kiBu bombayı aklı hatta mantıgı olan hiç bir erkek aferin karıcım iyi halt yemişsin diye karşılamaz.
Çocuk yapmama sebebinin bunlar oldugunu duyan eş hele ki bunu etraftan duyacaksa bu işin sonu iyi gitmez diyeyim.
Yani bu bomba başkalarının elinde degil senin oranda buranda patlar.
Millete özelini açmışsın.
Bu durumda neden çocuk yapmayı istemedigini daha eşin bile dogru düzgün bilmiyorken tutup dış kapının mandallarına anlatman hangi aklı selim erkegin normal karşılayacagı bir tavırdır ?
Ha dersen ki ben bu işsiz kocadan da ailesinden de hazzetmiyorum, boşanmak istiyorum onun için yer yaptım o zaman seni anlarım.
Ayrıca Tereliye bir erkek kardeşim var, evlenecegi eşi ondan çocuk yapmak istemese açıkçası çokta FİFİ.
Çocugu bana yapmıyorlar sonuçta.
Sen çocuk yapmayacaksın diye kimse de kendine çeki düzen verecek değil.
Arkandan neler diyecekler neler, zorla dert arıyor insanları saçma sapan konuşmaları için resmen tesvik ediyorsun.
Sen sanıyorsun bu konuşma orada kalacak millet ah vah edecek, kaynanan duyacak şaaaaaaak ders alacak he mi ? :)
Eşinin senden duyması ile milletten duyması aynı şey mi ?Eşim zaten sebebin bunlar olduğunu biliyor yaşadığımız şeyleri aşamadık sürekli duyuyorum onlar yüzünden sebep zaten bu biz kendimizi kandırmıyoruz ki
Ya zaten o kadın beş senedir tanıdığı gelinini bilmiyor mu benim ne diye oraya gittiğim ortada görümcemin lafını etmedim onlar yaşadıklarımı anlattı ben inkar etmeden dinledim yalan yanlış olsa bile onlar iyi biz kötü dedim daha ne diyeyimGördün kaynanasını zaten ilk gün.
Sanki can ciğer akrabanız.. her gün bize zararı olmayan birileri ölmüor ama evlerine gitmiyoruz.
Bildiğin ortalığı karıştırasın gelmiş..
Kendine ortam aramış, bulmuşsun.
Sana daha önce de sedim, kendine kayınvalidenin cevresinden ayrı bir hayat kur, ruh hastası olacaksın sonunda...
ama sen inatla kendini ispatlama çabasındasın.
Kendini kaybetmişsin resmen gövde gösterisi yapacağım diye.
He ben kocan olsam da bu kulağıma gelse 1 dk evli kalmam sen gibi biriyle..
edepsizlik diz boyu... neden çocuk yapmadığımızın basın açıklamasını yapmış karım, üstelik cenaze evinde.
Konuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oydu
Sıradaki benimsıradaki gelsin
Eşim zaten biliyor diyorum hala seninle milletten duyması aynı şey mi diyorsunuz.Ha şöyle söyleyeyim eşim annesinin ve kardeşinin birşeyleri uydurarak söylediğini bilir muhtemelen duyacağı şeylerin iftira olduğunuda düşünecektir.Ben eşimin hakkında kötü birşey demedim ailesinin aile olmamıza sebep olduğunu ifade ettim sadece bu sebepten ayrılabiliriz dedim.Eşinin senden duyması ile milletten duyması aynu şey mi ?
Yahu bu seninle onun arasındaki bir mesele.
Adam sana dönüp sen benim hakkımda neden cenaze evinde konuştun demez mi ?
Üstelik kocanı sevmiyor musun dediklerinde susmuşsun, bu da mı gitmeyecek kulagına sanıyorsun ?
Hayır suçlu değilim çünkü onlar melek değil kızları için bizi kötüleyip iyi görünmek isterlerse benimde verdiğim karşılık bu olur şaka veya göz dağı ne olursa olsun bu durumdan sıkıldım.Bence bu sefer suçlu olduğunun sende farkındasın
Okudugunu anlamıyor musun ?Eşim zaten biliyor diyorum hala seninle milletten duyması aynı şey mi diyorsunuz.Ha şöyle söyleyeyim eşim annesinin ve kardeşinin birşeyleri uydurarak söylediğini bilir muhtemelen duyacağı şeylerin iftira olduğunuda düşünecektir.Ben eşimin hakkında kötü birşey demedim ailesinin aile olmamıza sebep olduğunu ifade ettim sadece bu sebepten ayrılabiliriz dedim.
Çünkü sıkıldım artık ben onları iyi bilen herkese iyi diyorum onlarsa kendilerini haklı çıkarmak için bizi kötülüyorNeden böyle seyler yapıyorsun ..
Eşim zaten biliyor diyorum hala seninle milletten duyması aynı şey mi diyorsunuz.Ha şöyle söyleyeyim eşim annesinin ve kardeşinin birşeyleri uydurarak söylediğini bilir muhtemelen duyacağı şeylerin iftira olduğunuda düşünecektir.Ben eşimin hakkında kötü birşey demedim ailesinin aile olmamıza sebep olduğunu ifade ettim sadece bu sebepten ayrılabiliriz dedim.
Ben bunu eşime dedim zaten oooo asıl anlamayan sizsiniz gerçekten sıkıldım artık cevap vermeyeceğim.Okudugunu anlamıyor musun ?
Eşinin senden bunu duyması ile elalemden duyması aynı şey degil diyorum.
Sen bunu ona ifade edersin adam tamam der.
Ama elalem senin ondan niye çocuk yapmadıgını gider eşine derse, tutup sana sen kimsin ki bizim sagda solda neden çocuk yapmadıgımızı konusuyorsun der .
Kapiş ?
Eşime aşık olmadım sanırım sevmeye çalıştım sevmiyorum diyemem ama ikimizde birbirimiz için vazgeçilmez değiliz bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?