Bu bomba kimin elinde kalır?

Görümcem yoktu ki orada ben onu değil kaynanasını görmeye gittim zaten o kadının bana ne zararı oldu.

Gördün kaynanasını zaten ilk gün.
Sanki can ciğer akrabanız.. her gün bize zararı olmayan birileri ölmüor ama evlerine gitmiyoruz.
Bildiğin ortalığı karıştırasın gelmiş..
Kendine ortam aramış, bulmuşsun.
Sana daha önce de sedim, kendine kayınvalidenin cevresinden ayrı bir hayat kur, ruh hastası olacaksın sonunda...
ama sen inatla kendini ispatlama çabasındasın.
Kendini kaybetmişsin resmen gövde gösterisi yapacağım diye.
He ben kocan olsam da bu kulağıma gelse 1 dk evli kalmam sen gibi biriyle..
edepsizlik diz boyu... neden çocuk yapmadığımızın basın açıklamasını yapmış karım, üstelik cenaze evinde.

Eşim zaten sebebin bunlar olduğunu biliyor yaşadığımız şeyleri aşamadık sürekli duyuyorum onlar yüzünden sebep zaten bu biz kendimizi kandırmıyoruz ki

Eşim zaten sebebin bunlar olduğunu biliyor yaşadığımız şeyleri aşamadık sürekli duyuyorum onlar yüzünden sebep zaten bu biz kendimizi kandırmıyoruz ki
Eşinin senden duyması ile milletten duyması aynı şey mi ?
Yahu bu seninle onun arasındaki bir mesele.
Adam sana dönüp sen benim hakkımda neden cenaze evinde konuştun demez mi ?
Üstelik kocanı sevmiyor musun dediklerinde susmuşsun, bu da mı gitmeyecek kulagına sanıyorsun ?
Yahu tereliye bak samimi olarak söylüyorum.
Eşim belki dünyanın en sakin insanıdır.
Ama şu dediklerini ben birilerine demiş olsam anında bana yapacagı şey babanın evine git ve bir daha gelme olur.
Gerçekten bunu istiyor musun ?
Süreci hızlandırmak mı tek gayen mesela ?
Nereden inceldiyse kopsun mu istiyorsun ?
Nedir derdin ?

Ya zaten o kadın beş senedir tanıdığı gelinini bilmiyor mu benim ne diye oraya gittiğim ortada görümcemin lafını etmedim onlar yaşadıklarımı anlattı ben inkar etmeden dinledim yalan yanlış olsa bile onlar iyi biz kötü dedim daha ne diyeyim

Adam seni boşasın böyle lafların üzerine senin kocan bu lafları duymayacak mı allah aşkına ya söylenir mi ? Kafayı mı yedin sen

Konuyu açan merhumun eşi anladınız mı öğüt veren oydu

Gorumcenizin kayinvalidesi , gelinin ailesini övmüş, bundan siz niye gocundunuz ?

Hep bir ayrılık düşüncesi var diyorsun ya , eşiniz ayrılmak istese etekleriniz tutuşur.

Madem ayrılmak var aklında bombanın kimde kalacağından size ne ?

sıradaki gelsin
Sıradaki benim

Tereliye'nin kaynanasını seven veya en ufak bir sempati besleyen herkes hatalıdır, cezalandırılmalıdır
Tereliye her durumda mağdur ve haklıdır
Yine haklılığını ispat eden bir konu, haklı akşamlar dilerim tereliye.

Eşim zaten biliyor diyorum hala seninle milletten duyması aynı şey mi diyorsunuz.Ha şöyle söyleyeyim eşim annesinin ve kardeşinin birşeyleri uydurarak söylediğini bilir muhtemelen duyacağı şeylerin iftira olduğunuda düşünecektir.Ben eşimin hakkında kötü birşey demedim ailesinin aile olmamıza sebep olduğunu ifade ettim sadece bu sebepten ayrılabiliriz dedim.

En cok da tereliyenin kocasini merak ediyorum. Nasil biri acaba? Cok mu umursamaz ya da cok mu iyi niyetli bir adam? Evde surekli boyle konularin konusuldugunu dusununce.....

Bence bu sefer suçlu olduğunun sende farkındasın
Hayır suçlu değilim çünkü onlar melek değil kızları için bizi kötüleyip iyi görünmek isterlerse benimde verdiğim karşılık bu olur şaka veya göz dağı ne olursa olsun bu durumdan sıkıldım.

Okudugunu anlamıyor musun ?
Eşinin senden bunu duyması ile elalemden duyması aynı şey degil diyorum.
Sen bunu ona ifade edersin adam tamam der.
Ama elalem senin ondan niye çocuk yapmadıgını gider eşine derse, tutup sana sen kimsin ki bizim sagda solda neden çocuk yapmadıgımızı konusuyorsun der .
Kapiş ?

Taziye dilemeye giden kisinin dedikodu ile 30 dk sini nasil doldurdugunu gordunuz..
Bomba senin oturma organinda patlamis bence tereliye kusura bakma..

Esinin bilmesiyle baskalarinin bilmesi ayni sey degil. Cocuk yapip yapmama cok ozel konular...

Duyacagi seylerin iftira oldugunu nasil dusunecek? Ben oyle soylemedim mi diyeceksin?

Ve son olarak sen esinin ailesi hakkinda da kotu konusmussun, esini de cok kotu bir duruma dusurmussun elalemin gozunde.

Ben bunu eşime dedim zaten oooo asıl anlamayan sizsiniz gerçekten sıkıldım artık cevap vermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…