- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onlara iyi deyip bize kötü dedim onlar 30 dakika öğüt verdi ben dinledimTaziye dilemeye giden kisinin dedikodu ile 30 dk sini nasil doldurdugunu gordunuz..
Bomba senin oturma organinda patlamis bence tereliye kusura bakma..
Hala eşime dedim diyor.Ben bunu eşime dedim zaten oooo asıl anlamayan sizsiniz gerçekten sıkıldım artık cevap vermeyeceğim.
Düşünceler değişebiliyor eşim bana öyle bakmıyor bende artık onaee hani mahşerde kavuşalım severek ayrılalım ağıtı yakmıştın bir ara kocana
Onlar asıl rezil etmiş kendini tıpkı düğünde olduğu gibiRezil etmişsin kendini. Tıpkı burada yaptığın gibi
Profil fotonu begenmedim babyRezil etmişsin kendini. Tıpkı burada yaptığın gibi
Hala eşime dedim diyor.
Birisi bana su fırlatsın
Depresifim polyannam ben de pes ettim..
Düşünceler değişebiliyor eşim bana öyle bakmıyor bende artık ona
Hayır ben söylediğimi inkar etmem eşim muhtemelen sormaz bile çünkü annesinin bilir bizim ayrılmamızı düğün zamanı beklemiş insanlardan bu hamle çokta şaşırtıcı olmaz.Esinin bilmesiyle baskalarinin bilmesi ayni sey degil. Cocuk yapip yapmama cok ozel konular...
Duyacagi seylerin iftira oldugunu nasil dusunecek? Ben oyle soylemedim mi diyeceksin?
Ve son olarak sen esinin ailesi hakkinda da kotu konusmussun, esini de cok kotu bir duruma dusurmussun elalemin gozunde.
Uğraşı yok, zamanı bolNeden böyle seyler yapıyorsun ..
Hissediyorum demek ki sevmediğiniiyide düşünce gücüyle sevilmez insan. hisle sevilir. bana kalırsa hiç sevmemişsin.
eşinin sana öyle bakmadığını nereden biliyorsun?
Kocan peki ? O pek konusuyor mu? Sessiz mi kaliyor bu tip meselelere ???Çünkü sıkıldım artık ben onları iyi bilen herkese iyi diyorum onlarsa kendilerini haklı çıkarmak için bizi kötülüyor
Tereliye yürek yemişsin belli :) o bomba senin bi tarafların da patlayacak. Seviye yerlerde. Hiç mi yüzün kızarmadı eşini insanlara kotulemissin. Sen halen kv lere ders vermek için yaptım de kendini kandır bazı kadınlar misal senin gibi AİLE İÇİ "ÖZEL" mevzuları elaleme açar ya ben olsam kocanin yerindr seni evden kovarim. Aklını mi kaçırdın sen cenaze evin de rezil rüsva etmişsin, eşinin vs dedikodusunu yaparak basitlestirmişsin kendini. Merak etme o bomba çok yakındır senin elinde patlayacak millet 1 e 1000 katarak eşine ve ailesine anlatacak.
Lütfen ya azıcık seviyeli ilişkileriniz olsun kimse size silah dorultmadi heralde kv ile görüşün diye neyin kuyruk acısıdır bu sağa sola saldırıp eşinize zarar veriyorsun. Allah akıl fikir versin sana çünkü çok ihtiyacın var belli!
Yaşadığımız herşeyi en ince detayına kadar aileme çevrilip anlatılmış ne diyebilirdim ki onlara iyi bizde kötüler yapacak birşey yokInsanlar sizin aileniz hakkinda kotu ne soyledi mesela?
Hissediyorum demek ki sevmediğini
Ne yapayım ağızlarını mı bantlayayım sıkıldım artık iki senedir aynı meseleler bitmedi diyorKocan peki ? O pek konusuyor mu? Sessiz mi kaliyor bu tip meselelere ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?