Bu bomba kimin elinde kalır?

Tereliye yürek yemişsin belli :) o bomba senin bi tarafların da patlayacak. Seviye yerlerde. Hiç mi yüzün kızarmadı eşini insanlara kotulemissin. Sen halen kv lere ders vermek için yaptım de kendini kandır bazı kadınlar misal senin gibi AİLE İÇİ "ÖZEL" mevzuları elaleme açar ya ben olsam kocanin yerindr seni evden kovarim. Aklını mi kaçırdın sen cenaze evin de rezil rüsva etmişsin, eşinin vs dedikodusunu yaparak basitlestirmişsin kendini. Merak etme o bomba çok yakındır senin elinde patlayacak millet 1 e 1000 katarak eşine ve ailesine anlatacak.

Lütfen ya azıcık seviyeli ilişkileriniz olsun kimse size silah dorultmadi heralde kv ile görüşün diye neyin kuyruk acısıdır bu sağa sola saldırıp eşinize zarar veriyorsun. Allah akıl fikir versin sana çünkü çok ihtiyacın var belli!

Hayır ben söylediğimi inkar etmem eşim muhtemelen sormaz bile çünkü annesinin bilir bizim ayrılmamızı düğün zamanı beklemiş insanlardan bu hamle çokta şaşırtıcı olmaz.
Eşimin ailesini yalanlayacak birşey demedim onlara iyi bize kötü dedim bunun neresi kötülemek oluyor?

Kaçırmışsın. Biz normal zekada bir adamdan bahsettiğimizi sanıyoruz.
Tereliye adamı nasıl doldurduysa,
Eşim bunu duysa bile inanmaz. Kaynanamın, görümcemin iftirası zanneder, tuzum kuru diyor...
Allah eşine zihin açıklığı versin ne diyim.

Konularına göz attım. Eş kaynana kayın peder görümce ekseninde gidip gelen bir yaşamın var. Akıl vermek gibi olmasın ama bence farklı meşgaleler bulman iyi olur kafanı biraz boşaltırsan gerilimin azalır. Çünkü cenaze evinde dahi böyle bir konuşma geçtiyse için eşinin ailesine karşı baya dolmuş. Bence hoş olmamış.

Bana da düğün zamanı cok hoş şeyler yaptiklari söylenemez. Ama esim ve ailesi değil,kaynana hanimin komsusu ve komsusunun kıskanç kızı yaptı ve bende suanda evime sokmuyorum. Sozum ona cok iyilermis banane iyilerse ama kaynana yapsa bu kadar takilmazdim yapmaz da zaten
Ne yapti bunlar sana düğün günü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…