- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Oha adamı resmen efsunlamis kadın. Ben daha yazmam valla böyle insana resmen şeytani oyunlar planlar döndermiş milletin ardındanKaçırmışsın. Biz normal zekada bir adamdan bahsettiğimizi sanıyoruz.
Tereliye adamı nasıl doldurduysa,
Eşim bunu duysa bile inanmaz. Kaynanamın, görümcemin iftirası zanneder, tuzum kuru diyor...
Allah eşine zihin açıklığı versin ne diyim.
Halimemmm gaç kurtar kendini ban yimedennnnTereliye yürek yemişsin belli :) o bomba senin bi tarafların da patlayacak. Seviye yerlerde. Hiç mi yüzün kızarmadı eşini insanlara kotulemissin. Sen halen kv lere ders vermek için yaptım de kendini kandır bazı kadınlar misal senin gibi AİLE İÇİ "ÖZEL" mevzuları elaleme açar ya ben olsam kocanin yerindr seni evden kovarim. Aklını mi kaçırdın sen cenaze evin de rezil rüsva etmişsin, eşinin vs dedikodusunu yaparak basitlestirmişsin kendini. Merak etme o bomba çok yakındır senin elinde patlayacak millet 1 e 1000 katarak eşine ve ailesine anlatacak.
Lütfen ya azıcık seviyeli ilişkileriniz olsun kimse size silah dorultmadi heralde kv ile görüşün diye neyin kuyruk acısıdır bu sağa sola saldırıp eşinize zarar veriyorsun. Allah akıl fikir versin sana çünkü çok ihtiyacın var belli!
Gecmisten gelen kin ve nefreti dinmiyor ama bende merak ettim ne oldugunu cok nefret ediyor çünküherkes pişman yani.
kocanla mutlu olsan kv ye sarmazsın zaten bu kadar.
Konuyu açanın ben olmadığımı konunun içeriğinde de yazdım sanırım benimle dalga geçiyorsunuzKonularına göz attım. Eş kaynana kayın peder görümce ekseninde gidip gelen bir yaşamın var. Akıl vermek gibi olmasın ama bence farklı meşgaleler bulman iyi olur kafanı biraz boşaltırsan gerilimin azalır. Çünkü cenaze evinde dahi böyle bir konuşma geçtiyse için eşinin ailesine karşı baya dolmuş. Bence hoş olmamış.
Halimemmm gaç kurtar kendini ban yimedennnn
Yaşadığımız herşeyi en ince detayına kadar aileme çevrilip anlatılmış ne diyebilirdim ki onlara iyi bizde kötüler yapacak birşey yok
Konuyu açmak değil, layıkıyla kapatmaktır mesele. AsaletKonuyu açanın ben olmadığımı konunun içeriğinde de yazdım sanırım benimle dalga geçiyorsunuz
Açtığım konular ortada hiç okumadın mı geçmişten bu güne yazıp yazamadığım p kadar detay var ki eksik bileSurekli bunu yaziyorsun ama somut bisey soyleyemiyorsun. Ailen icin kotu ne dediler ?
Sen simdi zannedersem ,bu ofkene kocanin da ortak olmasını,onlar hakkinda kötü konuşmasını bekliyorsunNe yapayım ağızlarını mı bantlayayım sıkıldım artık iki senedir aynı meseleler bitmedi diyor
Gecmisten gelen kin ve nefreti dinmiyor ama bende merak ettim ne oldugunu cok nefret ediyor çünkü
Ben böyle bir kapanış uygun gördüm evden çıkarkende gözlerim hala dolu doluyduKonuyu açmak değil, layıkıyla kapatmaktır mesele. Asalet
Dayanamadım geldim püh
Açtığım konular ortada hiç okumadın mı geçmişten bu güne yazıp yazamadığım p kadar detay var ki eksik bile
Sadece ona buna konuşmalarını engellesin istiyorm çünkü ben onlara iyi derken onların anlattıkları bana iyi gelmiyor belkide bunun farkındalar benim huzurum bozulsun diye yapıyorlarSen simdi zannedersem ,bu ofkene kocanin da ortak olmasını,onlar hakkinda kötü konuşmasını bekliyorsun
Aslında bu bir nefs tir.
Yani kocan diyecek ki sana,haklısın aşkım hepsinin agzina... hepsi bilmemnee falan sen haklısın ben onlara gösteririm tarzinda konussun ya da davransın
Ya bak sen zaten haklı isen,o senin haklılığını biliyor ve görüyordur ama sen daha fazla alevlenme ateslenme diye boyle sessiz ve dingin tepkiler veriyordur
Yerinde olsam dillendirmeyi bırakırım.
Sikayet etmeyi de bırakırım
Bırak kendisi görsün gerçekleri. Hatasiz ol sen
Kocanin aklında kötü söz birakma sana dair
Bu islerin basit kurallari vardir. Hayat sana da öğretir baskasina da.canini sikma
Olsun kızım sana söyledim gelinim sen anla. Sondaki 2 cümle arkadaşına kalanı sana ithafen. Dalga da geçmiyorum aile içi geçimsizlik herkesin evinde az çok var ama dışardan daha net görülüyor o kadar.Konuyu açanın ben olmadığımı konunun içeriğinde de yazdım sanırım benimle dalga geçiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?