Bu bomba kimin elinde kalır?

Oha adamı resmen efsunlamis kadın. Ben daha yazmam valla böyle insana resmen şeytani oyunlar planlar döndermiş milletin ardından

Halimemmm gaç kurtar kendini ban yimedennnn

Konuyu açanın ben olmadığımı konunun içeriğinde de yazdım sanırım benimle dalga geçiyorsunuz

Ne yapayım ağızlarını mı bantlayayım sıkıldım artık iki senedir aynı meseleler bitmedi diyor
Sen simdi zannedersem ,bu ofkene kocanin da ortak olmasını,onlar hakkinda kötü konuşmasını bekliyorsun
Aslında bu bir nefs tir.
Yani kocan diyecek ki sana,haklısın aşkım hepsinin agzina... hepsi bilmemnee falan sen haklısın ben onlara gösteririm tarzinda konussun ya da davransın
Ya bak sen zaten haklı isen,o senin haklılığını biliyor ve görüyordur ama sen daha fazla alevlenme ateslenme diye boyle sessiz ve dingin tepkiler veriyordur
Yerinde olsam dillendirmeyi bırakırım.
Sikayet etmeyi de bırakırım
Bırak kendisi görsün gerçekleri. Hatasiz ol sen
Kocanin aklında kötü söz birakma sana dair
Bu islerin basit kurallari vardir. Hayat sana da öğretir baskasina da.canini sikma

Gecmisten gelen kin ve nefreti dinmiyor ama bende merak ettim ne oldugunu cok nefret ediyor çünkü

oku hepsi var eski konularında.
eşinin teyzesi bunlara gittiğinde tereliye kahve yapmamış kadında bunları ayırmaya kalkmış. nefret falan etmiyor kendini nefret etmeye zorluyor. başka uğraş yok çünkü.

Aslında kendisi gerçekten çok mutsuz.
Eşini yetersiz buluyor, pasif sünepe denilen cinslerden.
Eşinin ailesini sevmiyor.
Aslında ciddi ciddi boşanmak istiyor ama yaşadıgı çevre ve içinde bulundugu durumdan dolayı cesaret edemiyor.
Etrafında eşinin ailesiyle alakalı konuşulan ve eşiyle alakalı olumsuz eleştirilerden şok etkilenen birisi bence Tereliye.
Yani neden evlendim ben bu adamla sorgusunu dibine kadar yapan kadınlardan kendisi.
Üzücü mü ?
Evet üzücü.
Evlenip mutsuz olmak yıkıcı bir durum aslında.
Neresinden toparlar bu evliliği bilemem ama toparlamakta istemiyor ama gidemiyor da.
Bazı insanlar tüm yaşadıgı şeyleri çevresine gösterdiği olumsuz tavırlarıyla belli eder, Tereliye'de bunlardan.
Oysa evlenmemek gibi bir tercihi vardı ama bu kadar olumsuz aile profilini görerek hırsına yenik düşüp evlenmiş ve sonuç ortada.
Sanmış ki onlara nispet ederek bilmem kaç kişiye dagıttıgı çerez onu bir ömür boyu mutlu edecek.
Düğününde olanları insanlar gece yastığa başını koydugu zaman unuttular, sadece eglenmelik dedikodu malzemesi olarak falancanın gelininin dügününde şu bu oldu deyip yine unutacaklar.
Tek unutmayan Tereliye.
Sanıyor ki eşinin tüm ailesi millete rezil oldu.
Ama o ailenin bir ömür boyu rezil oldugunu düşünen taraf sadece kendi ailesi.
Kim o dügünde olanları hatırlıyordur ? Millet için çokta fifi.
Bu hikayeden ders felan çıkaramaz Tereli'ye ama bütün genç kızlarımıza ibretlik olsun.
Açın açın okuyun kızlar.
Eşlerinizin ailelerinin ne kadar önemli oldugu bu konular sayesinde size ders olsun.
En az bu konuyla alakalı açılmış 80 konu başlıgı var Tereliye'nin.
Tam tezlik konu yani.
Bütün yaşamanız muhtemel olan hayatı resmen gözler önüne sermiş.

Son düzenleme:
Açtığım konular ortada hiç okumadın mı geçmişten bu güne yazıp yazamadığım p kadar detay var ki eksik bile

Hala cevap vermiyorsun...
O konularda sen kocanin ailesini kotuluyorsun. Gorumcenin kaynanasi cenaze evinde senin ailen icin kotu ne dedi de sen bomba patlatmak zorunda kaldin?

Sadece ona buna konuşmalarını engellesin istiyorm çünkü ben onlara iyi derken onların anlattıkları bana iyi gelmiyor belkide bunun farkındalar benim huzurum bozulsun diye yapıyorlar

Hiç anlamıyorsunuzzzz
banabenigeriver ben seni anladım kardeş.
Arkandan sallayanlar yüzünden onlara inanlara artık yeter diyip kendini anlatmışsın. Onlar iyi olsaydı kötületmezlerdi zaten bizi diye düşünmüşsun ve üstelik aile meselelerini onlar açmış millete ben niye kötü konuşulayim canıma yetti demişsin . İyi hoş ta cenaze evinde saygısızlık olmuş. Ayrıca kafana bu kadar takmaya değer mi

Konuyu açanın ben olmadığımı konunun içeriğinde de yazdım sanırım benimle dalga geçiyorsunuz
Olsun kızım sana söyledim gelinim sen anla. Sondaki 2 cümle arkadaşına kalanı sana ithafen. Dalga da geçmiyorum aile içi geçimsizlik herkesin evinde az çok var ama dışardan daha net görülüyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…