- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yaşadığımız herşeyde ailemi suçlamışlar işte böyle yaptılar öyle ettiler benim açtığım konular neyse o onları suçlamak için yazmadımHala cevap vermiyorsun...
O konularda sen kocanin ailesini kotuluyorsun. Gorumcenin kaynanasi cenaze evinde senin ailen icin kotu ne dedi de sen bomba patlatmak zorunda kaldin?
Ya belki sende haklısın kendince ama erkekler boyle şeylerle pek ugrasmazlar bide milletin ağzı torba degil ki buzsun eşinSadece ona buna konuşmalarını engellesin istiyorm çünkü ben onlara iyi derken onların anlattıkları bana iyi gelmiyor belkide bunun farkındalar benim huzurum bozulsun diye yapıyorlar
Hiç bu toplara girmeseydin ne kendi sinirini bozardın ne de milletin ağzına laf verip kocanı küçük düşürürdün.Ben böyle bir kapanış uygun gördüm evden çıkarkende gözlerim hala dolu doluydu
Tereliye bence bu konuda ayıp etmis,misafire kahve yapilmaz mi ya kim olursa olsun. Bence yanioku hepsi var eski konularında.
eşinin teyzesi bunlara gittiğinde tereliye kahve yapmamış kadında bunları ayırmaya kalkmış. nefret falan etmiyor kendini nefret etmeye zorluyor. başka uğraş yok çünkü.
Kendimi anlatmadım bunu hiç yapmadım ki zaten beni bilen biliyor kime neyi anlatayım gören de gördü Zaten ne olduklarını.Konuyu açan ben olmadım o evde saygızlık ypanda ben değildim.Bilmiyorum değer mi artık yoruldum duyduklarım eşimden soğutuyor beni çoğu zaman eşimle evlenmeyi geçtim neden bu şehire geldik bile diyorum birkaç yıl önce bu şehire gelmiştik ve burada evlenmek nasip oldu bazen gelmeden önce memlekette ağladığım gibi oturup sadece buna ağlıyorumHiç anlamıyorsunuzzzz
banabenigeriver ben seni anladım kardeş.
Arkandan sallayanlar yüzünden onlara inanlara artık yeter diyip kendini anlatmışsın. Onlar iyi olsaydı kötületmezlerdi zaten bizi diye düşünmüşsun ve üstelik aile meselelerini onlar açmış millete ben niye kötü konuşulayim canıma yetti demişsin . İyi hoş ta cenaze evinde saygısızlık olmuş. Ayrıca kafana bu kadar takmaya değer mi
Yaşadığımız herşeyde ailemi suçlamışlar işte böyle yaptılar öyle ettiler benim açtığım konular neyse o onları suçlamak için yazmadım
Çünkü zorla geldiler eşim üçkez yollarından çevirdi gönülsüz geldilerNeden kahve yapmadın bayramda ?
Olsun ama gönüllü ve ya gönülsüzÇünkü zorla geldiler eşim üçkez yollarından çevirdi gönülsüz geldiler
Evlenmek zorunda mıydın ?Çünkü zorla geldiler eşim üçkez yollarından çevirdi gönülsüz geldiler
Bohça meselesi mesela.Alışverişe kayınvalidem ve görümcemle gitmiştik bir elbise beğendim çok pahalı deyip çıktılar 150 lira birşeydi gecelik takımı beğendim çok parçalı görümcemle buna gerek yok dedi az parçalı aldılar bunların üstüne aldıklarına ses çıkarmadım iyi dedim aldılar aslında beğenen ben değil onlar oldu annem aldıklarını görünce şok geçirdi tezgahdan seçilmiş rengarenk çamaşırlar falan eşime benim kızım nasıl bir bohça hazırladı sana bunlar çingenelere layık dedi olay bu kaynanası herşeyi beğendi sonra çingenelere layık dediler demiş meselaNe olur 1 tanecik ornek ver. Cenaze evinde senin ailen icin kotu ne dediler? Ne ile sucladilar mesela? 1 tanecik soyle...
Evlenmek zorunda mıydın ?
Eşinle zaten görücü usulü tanışmışsın.
Hiç mi hesap etmedin evlendikten sonra yaşayabilmen muhtemel olan şeyleri ?
Kendini belli ki tanıyan bir insansın, nefretinin haddi var hesabı yok.
Bu çocuk ve ailesi hakkında size herkes mükemmel mi dedi ?
Neydi yani bu kadar evlenmek için senin gözünü karartan şey.
Nispet mi ?
Şaka bir yana ben senin problemimin sebebini az çok tahmin ediyorum sadece ben değil burada bi kaç arkadaş daha yazıyor ama bildiğini okuyorsun . Kendine değer vermiyorsun. Kafanı düşüncelerini hayatını eşinin ailesine öyle negatif harcamışsn ki diplerde derinlerdesin mutsuzsun ve eşini sevmiyorsun . Ayrılsan mutlu olabilecek misin ? Çünkü hiç birşekilde ne sevgi söylemi ne de mutluluk söylemi var kelimelerinden hep nefret agresiflik dökülüyor ve artık kendini de sevmiyorsun bence. Onların sana haksızlıklarna takılmaktan kendin olmaktan çıkmışsın. Aslında biraz bıraksan ve onların yaptıklarını hiç önemli insanlar değillermiş gibi boş versen hayatında bu kadar karmaşa olmayacak . Kaldı ki bütün konuların kayinailenle ilgili . Ciddi boyutta takıntı yapmışsın kendine.Kendimi anlatmadım bunu hiç yapmadım ki zaten beni bilen biliyor kime neyi anlatayım gören de gördü Zaten ne olduklarını.Konuyu açan ben olmadım o evde saygızlık ypanda ben değildim.Bilmiyorum değer mi artık yoruldum duyduklarım eşimden soğutuyor beni çoğu zaman eşimle evlenmeyi geçtim neden bu şehire geldik bile diyorum birkaç yıl önce bu şehire gelmiştik ve burada evlenmek nasip oldu bazen gelmeden önce memlekette ağladığım gibi oturup sadece buna ağlıyorum
Bohça meselesi mesela.Alışverişe kayınvalidem ve görümcemle gitmiştik bir elbise beğendim çok pahalı deyip çıktılar 150 lira birşeydi gecelik takımı beğendim çok parçalı görümcemle buna gerek yok dedi az parçalı aldılar bunların üstüne aldıklarına ses çıkarmadım iyi dedim aldılar aslında beğenen ben değil onlar oldu annem aldıklarını görünce şok geçirdi tezgahdan seçilmiş rengarenk çamaşırlar falan eşime benim kızım nasıl bir bohça hazırladı sana bunlar çingenelere layık dedi olay bu kaynanası herşeyi beğendi sonra çingenelere layık dediler demiş mesela
Yani ben bunu duysam evlenmeyi tercih etmezdim ya noption.yoo kv si dedi oğlunu kimsenin istemediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?