Bu bomba kimin elinde kalır?

Hala cevap vermiyorsun...
O konularda sen kocanin ailesini kotuluyorsun. Gorumcenin kaynanasi cenaze evinde senin ailen icin kotu ne dedi de sen bomba patlatmak zorunda kaldin?
Yaşadığımız herşeyde ailemi suçlamışlar işte böyle yaptılar öyle ettiler benim açtığım konular neyse o onları suçlamak için yazmadım

Sadece ona buna konuşmalarını engellesin istiyorm çünkü ben onlara iyi derken onların anlattıkları bana iyi gelmiyor belkide bunun farkındalar benim huzurum bozulsun diye yapıyorlar
Ya belki sende haklısın kendince ama erkekler boyle şeylerle pek ugrasmazlar bide milletin ağzı torba degil ki buzsun eşin
Napcak gidip teyzesine annesine bilmemnesine kesin lan sesinizi hoost mu dicek?

Merhaba Tereliye adlı kk kullanıcı üye,

Belirtmek isterim ki, açtığınız tüm konularınızı okudum. Evet oturdum bıkmadan, usanmadan tüm konularınızı okudum.
Kocanızı sevdiğinizi söylemişsiniz. Kocanızın iyi bir koca olduğunu anlatmışsınız, bazılarında hatta bu konu da bile kocanızı yerden yere vurmuşsunuz “o olmasa da olur” diyorsunuz.

Adamın ailesi bana neler neler yaptı demişsiniz üyeler size ne yaptı dediklerinde tek bir cevabınız var “bayramda kahve yapmadım diye evimi bastılar kapımda ayrılmamı istediler” demişsiniz başka hiçbir şey yok.
Kahve yapmak zorunda değilsiniz, çay demlemek zorunda değilsiniz evet. Ama bu bir görgü kuralıdır, nezaket kuralıdır, kültürdür. İnceliklerde bulunmak görgü meselesidir.

Her bir mesajınız buram buram çelişki kokuyor. Afedersiniz çocuğunuz olsa çocuğunuzda bile kusur arayıp yerden yere vuracaksınız o derece.
İnce ince, ufak tefek birşeyleri büyütmekte sorun etmekte üstünüze yok. Çekilmez ve sıkıcı bir kişiliğiniz var. Kişisel gelişim kitapları okumanızda fayda var.

İyi ki çocuk yapmamışsınız, dünyaya getirmeniz hata olabilir tehlikeli biraz kendinizi düzeltin. Eşinize o kurduğunuz cümle ile saygısızlık yapmışsınız.

Bence durmayın boşanın. Adamlar kurtulsun.

oku hepsi var eski konularında.
eşinin teyzesi bunlara gittiğinde tereliye kahve yapmamış kadında bunları ayırmaya kalkmış. nefret falan etmiyor kendini nefret etmeye zorluyor. başka uğraş yok çünkü.
Tereliye bence bu konuda ayıp etmis,misafire kahve yapilmaz mi ya kim olursa olsun. Bence yani

Kendimi anlatmadım bunu hiç yapmadım ki zaten beni bilen biliyor kime neyi anlatayım gören de gördü Zaten ne olduklarını.Konuyu açan ben olmadım o evde saygızlık ypanda ben değildim.Bilmiyorum değer mi artık yoruldum duyduklarım eşimden soğutuyor beni çoğu zaman eşimle evlenmeyi geçtim neden bu şehire geldik bile diyorum birkaç yıl önce bu şehire gelmiştik ve burada evlenmek nasip oldu bazen gelmeden önce memlekette ağladığım gibi oturup sadece buna ağlıyorum

Yaşadığımız herşeyde ailemi suçlamışlar işte böyle yaptılar öyle ettiler benim açtığım konular neyse o onları suçlamak için yazmadım

Ne olur 1 tanecik ornek ver. Cenaze evinde senin ailen icin kotu ne dediler? Ne ile sucladilar mesela? 1 tanecik soyle...

Çünkü zorla geldiler eşim üçkez yollarından çevirdi gönülsüz geldiler
Olsun ama gönüllü ve ya gönülsüz
Sen doğulu olduğunu söylemiştin misafirperver olman gerekir
Hatta benim cok arkadasim var doğulu misafir evlerinde uyuyana kadar onlarda uyumaz baslarinda dururlar misafire hürmet gerekir bence ne vardi yapsaydin bir kahve? Ayip etmişsin. Benimde babam zorla birilerini getirirdi ısrar ede ede hemde gece vakti
Kahvesi çayı yapılırdı yani. Haksiz miyim? Simdi dürüstce bak..

Çünkü zorla geldiler eşim üçkez yollarından çevirdi gönülsüz geldiler
Evlenmek zorunda mıydın ?
Eşinle zaten görücü usulü tanışmışsın.
Hiç mi hesap etmedin evlendikten sonra yaşayabilmen muhtemel olan şeyleri ?
Kendini belli ki tanıyan bir insansın, nefretinin haddi var hesabı yok.
Bu çocuk ve ailesi hakkında size herkes mükemmel mi dedi ?
Neydi yani bu kadar evlenmek için senin gözünü karartan şey.
Nispet mi ?

tereliye abla senin konularına bayılıyorum cidden. Bu sefer de ölüm ve doğum üzerine insanları derin düşüncelere sevk eden kaliteli bir ikilem problemiyle karşımızdasın. Cenaze evinde doğum, boşanma, gözyaşları ve var oluş sancıları...

Ne olur 1 tanecik ornek ver. Cenaze evinde senin ailen icin kotu ne dediler? Ne ile sucladilar mesela? 1 tanecik soyle...
Bohça meselesi mesela.Alışverişe kayınvalidem ve görümcemle gitmiştik bir elbise beğendim çok pahalı deyip çıktılar 150 lira birşeydi gecelik takımı beğendim çok parçalı görümcemle buna gerek yok dedi az parçalı aldılar bunların üstüne aldıklarına ses çıkarmadım iyi dedim aldılar aslında beğenen ben değil onlar oldu annem aldıklarını görünce şok geçirdi tezgahdan seçilmiş rengarenk çamaşırlar falan eşime benim kızım nasıl bir bohça hazırladı sana bunlar çingenelere layık dedi olay bu kaynanası herşeyi beğendi sonra çingenelere layık dediler demiş mesela

yoo kv si dedi oğlunu kimsenin istemediğini.

Şaka bir yana ben senin problemimin sebebini az çok tahmin ediyorum sadece ben değil burada bi kaç arkadaş daha yazıyor ama bildiğini okuyorsun . Kendine değer vermiyorsun. Kafanı düşüncelerini hayatını eşinin ailesine öyle negatif harcamışsn ki diplerde derinlerdesin mutsuzsun ve eşini sevmiyorsun . Ayrılsan mutlu olabilecek misin ? Çünkü hiç birşekilde ne sevgi söylemi ne de mutluluk söylemi var kelimelerinden hep nefret agresiflik dökülüyor ve artık kendini de sevmiyorsun bence. Onların sana haksızlıklarna takılmaktan kendin olmaktan çıkmışsın. Aslında biraz bıraksan ve onların yaptıklarını hiç önemli insanlar değillermiş gibi boş versen hayatında bu kadar karmaşa olmayacak . Kaldı ki bütün konuların kayinailenle ilgili . Ciddi boyutta takıntı yapmışsın kendine.

lafı taşıyana kızmadın da kv ne mi bilendin bu mevzuda?

Cenaze evinde gereksiz bir konu olmus. Daha fazla böyle Eşinizi küçük düşürmeye devam ederseniz o bomba sizin elinizde kalacakmis gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…