Benimki de çığlık çığlığa uyanıp iç çeke çeke ağlıyor. Artık neyi var diye düşünmekten gerçekten beynim uyuştu ve her kontrolu normal çıkıyor.Doğduğundan beri benimki ben yalnızca bebek değilim bebek canavarım haberiniz olsun modunda. Annane hariç kimse yalnız kalmak istemiyor. Çileden çıktığında tam çıkar çünkü. Bu ara yeni huyu gece ağlayarak uyanıyor ve 12 den 2ye kadar yarı uyanık vaziyette kamyona bindirilmek ve çekilmek istiyor. Kucağında şirin baba da masal anlatacak tabi bir yandan. 15 aylık...
Doktoru pes etti dün nan.. veya day.. ilaçlarından birini alın dedi. Bugün ilk denememiz...
Belli olmuyor 4 diş birden patladı benim oğlumun sen düşün halimi2 diş çıkarttı şuan azılar var çıkacak ama onu da üst üste çıkarmaz diye düşünüyorum.
Amin
Valla her böyle konuya yazıyorum, bitkisel şurup verdik çocuğa.Eşim geldiğinde onu uyutmaya uğraşıyorum genelde. Ona bıraktığım zaman bütün olan uykusu iyice dağılıyo çünkü uyutamıyor anca konuşup uykusunu dağıtıyo. Bu sefer daha da uğraşıyorum
Yok işte böyle yapmayın bende aynı hatayı yapıyordum sonradan farkettim diş ataklarında uyku rutunini değiştirin yani babada sakinse onla konuşarak uyusun uykusu varsa illa ki uyuyacak baba sohbetini rutin haline getirirsen rahat edersin dinlenme fırsatın olurEşim geldiğinde onu uyutmaya uğraşıyorum genelde. Ona bıraktığım zaman bütün olan uykusu iyice dağılıyo çünkü uyutamıyor anca konuşup uykusunu dağıtıyo. Bu sefer daha da uğraşıyorum
Benimki 13 hala uyaniyorHuysuz bebek zor duzeliyor kuzum ya Allah yardimcin olsun buyuk oglumda oyleydi inanir misin 2.5 yasinda birakti gece uyanmalarini. Neler yapmadik neler denemedik ama olmazsa olmuyor bi dra goturup muayene ettirsen bi yerinde bisey var mi yoksa huyu bu deyip cekeceksin arkadasim
Evet henüz ilk denememiz. Ama 10 aylıkmış bebeğiniz. Biraz daha sabretmeye çalışın. Bazı bebeklerin mizacı böyle. Bu huylarının aksine inanılmaz sosyal ve eğlenceli davranışları oluyor. Kısa süre gören birine anlatsam inanmaz bana. Dişleri geç çıktı benimkinin. 5 dişi var. Doktoru yeni diş ya da azı gelmiyor şu an için. Azı geliyor olsaydı vermene gerek yok derdim dedi. Siz dişlere bir bakın yine de.Benimki de çığlık çığlığa uyanıp iç çeke çeke ağlıyor. Artık neyi var diye düşünmekten gerçekten beynim uyuştu ve her kontrolu normal çıkıyor.day&night mı bahsettiğiniz? O bitkisel diye biliyorum
Ben daha mi cabuk kurtulmusum yaniBenimki 13 hala uyaniyor(
yorumlara bakamadim uyku egitimi denedinizmi
azi disleri geliyor olabilirmi
yada reflusu ?
Ben bazen 15 dk da bir uyanıyorum ağlamasından. Saat başı olunca şükrediyorum.Evet aynısını yaşadım ama benimki saat başından da fazla uyanıyordu.Yürüyen bir ölü gibi dolandım iki yıl.Kendime ayırdığım tek an hatırlamam.Her dışarı çıktığımda ağlayarak eve dönerdim.Hala da huysuz ve takıntılı bir çocuktur.
Herkes bebeklik halini özliceksin diyor da bence ben hiç özlemicem resmen çin işkencesi yaşatıyor banaBen daha mi cabuk kurtulmusum yaniUyaniyor da hemen daliyor tekrar bebek hali gibi degil o neydi oyle tovbe ya rabbi suanda da bebegim var abisinin yarisi etmez
Düzelme olmadı mı yaniSizi okudukça ilk çocuğumun bebekliğini hatırlıyorum.Ha birde bebeğimin şu anki halini görüyorum.....
Ya yemin ederim bazen sinir anımda gidip atarax alasım geliyor o kadar geriliyorum ki.21 ay boyunca gündüz sıfır uykuyla gezdi kızım. Gece zaten saat başı uyanıyordu.3.gittiğim doktorun tavsiye ettiği ilacı bazı geceler vermek zorunda kaldık. Hala da huysuz bir çocuktur.
Şuan bebek falan görünce tüylerim diken diken oluyor. Mal mal bakıyorum,agucuk yapmak bile gelmiyor içimden
Allah sabır versin size de.
Onu bende almak istedim ama yan etkisi uyku yapiyormus bi sure sonra ise yaramaz veyahut hic ise yaramaz bos yere cocuga ilac verdiginle kalirsin uyku caylari var ama denedim bi ise yaramadi zombie gibi gezmeye devam maalesef biseyi yoksaYa yemin ederim bazen sinir anımda gidip atarax alasım geliyor o kadar geriliyorum ki.
21 ay boyunca gündüz sıfır uykuyla gezdi kızım. Gece zaten saat başı uyanıyordu.3.gittiğim doktorun tavsiye ettiği ilacı bazı geceler vermek zorunda kaldık. Hala da huysuz bir çocuktur.
Şuan bebek falan görünce tüylerim diken diken oluyor. Mal mal bakıyorum,agucuk yapmak bile gelmiyor içimden
Allah sabır versin size de.
Size tavsiyem ilkinde çok çektin ikincisi kuzu gibi olur diyenlere ölümcül bakış atın.Seviye atlayarak beter olabilir haliniz.Millet kucağında veya koltukta oturtmuş sohbetteyken siz saç baş yolarak dolanırsınız yine.Ben bazen 15 dk da bir uyanıyorum ağlamasından. Saat başı olunca şükrediyorum.
Evet aynısını yaşadım ama benimki saat başından da fazla uyanıyordu.Yürüyen bir ölü gibi dolandım iki yıl.Kendime ayırdığım tek an hatırlamam.Her dışarı çıktığımda ağlayarak eve dönerdim.Hala da huysuz ve takıntılı bir çocuktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?