- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.535
- 598
ben artik banyoya gidip saclarimi yoluyodum :)))) 44.hafta ile 52.hafta cok zorEvet tam 44 haftalık şuan demek o dönemde bu şekilde oluyor :) ayy inşallah geçer biran önce. Atağın bitmesine 16 gün var ama yemin ederim daralmaktan da daraldım ben ondan daha büyük atak geçiricem
3 gec degıl mı durabılıyor mu gayet normalİzmirdeyim malesef :))
Bugün sabah 7 de uyandı nırmalde 10 da uyuyup 12 gibi uyanması gerekirken 10 da uyudu 10:25 de uyandı. Çorbasını yedi gayet de fazla bile yedi yani yemekle ilgisi yokmuş.
Sonra yine 3 de uyudu normalde uyku saatleri bunlar. Ama malesef yine 20 dk sonra uyandı uykusunu alamadığı için de akşama kadar mızmız ve ağlamaklıydı.
Sonra saatlerce ağlamaktan şişti. Şimdi hala uyutamadım ki normalde en geç 9 da uyuması gerekiyor
Benim kizimda oyle. Oyle geldi oyle gidiyorm 2.5 yasinda hala uykusu problem. 1yasina kadar abartmiyorum gece 12 defa uyanip emiyordu bazi geceler 5kere uyaniyorduda korkup basinda bekliyordum valla uyanmadi bi terslik var diye :)). Simdi ise en az 3 -4 kere agliyor . Beni kontrol ediyor yanindamiyim gittimmi diye. Gece niye agliyorsun kizim diyorum aglama tamam mi diyorum mesela . O zaman sen odana gidersin diyo :)) gobek bagimizi hala kesilmemis gibi . Artik ruya goruyor va hatirliyorya dun gece ruyasinda ben wc ye girmisim saat 5te uyandi bana diyiki nedn töölete dirdin hemde agliyor gulermisin aglarmisin birdahada uyumadi o saate kalktik yani . Benim umudum kalmadi insallah sizin bebeginiz buyudukce duzelirYa ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandıya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Zaten bitmiyor atakları bu bebeklerin. Program var bende 1 ay arayla atak geçiriyorlar bu ne yaben artik banyoya gidip saclarimi yoluyodum :)))) 44.hafta ile 52.hafta cok zor
52 den sonra rahatliyor bayaZaten bitmiyor atakları bu bebeklerin. Program var bende 1 ay arayla atak geçiriyorlar bu ne ya
Siz yanlış yapmıyorsunuz bebeğinizin huyu bu.Ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum bütün gün iş güç bıraktım onunla oyun oynuyorum gezdiriyorum yani eksik bişey de yapmıyorum. İlgi desen bi ton ilgi gösteriyorum. Artık napıcam uyusun diye uyku ilacı mı vereyim anlamadım ya.
Bu kadar bozulmaz bir uyku.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki son bir buçuk yılda en çok kullandığım cümle "Ben uykusuzum."Geçici mı diyorsunuz gerçekten
Bebeğimin gelişimi zaten önde şuan anne ve gel siyor. Ayağa kalkıyor emekliyor 8 aylıkken gel demeye başladı. Belki de ondan böyle zorlanıyor bilemiyorum ama gerçekten çıldırmalık bir dönem. 5 kez yatağına koydum arkamı dönüyorum ağlayıp uyanıyor.
Ay allah yardımcın olsun. Ya benim kızım çok mızmız değil normalde diş dönemi hariç genelde sakin ama ven tabi bu sakin hallerini çok az gördüm diş ve ataklar yüzünden.ne zaman atak geçirse arkasından diş çıkarttı.52 den sonra rahatliyor baya
benim kizim genel olarak çılgın tabi o ayri konu anasinin kizi arkami donup bir sogan dograyamiyorum onundeki herseyi bana firlatiyor ciglik ata ata
Benim kızım normalde 8:30 en geç uyuyan bir bebek doğduğundan beri. Gaz dönemi hariç.Bebek boyle dıye kabullenmeyın buarada bebek uyuyamıyor her turlu uykuya ıhtıyacı var yemıyor diyede ac bırakmadıgımıza gore . Hattta bende bugun bır arkadasım ıle konusmustum bu konuyu, kendısı unlu ve basarılı bır uyku kocundan egıtım almıs ılk cocugunda. Bana bır link atmıstı. https://www.google.com.tr/amp/s/m.h...iyoritmi-ve-melatonin-hormonunun-hikayesi-amp
Bızım sorunumuzda soyle, sabah erken uyanıyor ve aksam cok erken uyumak ıstıyor uyutursam gece 2 3 saat uyanık kalıyor ben sureklı uyutmaya calısıyorum, sabah ıse gıtmem lazım kafamın bos olması lazım kendime gelemıyorum ıste oglene kadar. Sorun aksamları cok uykusu geldıgı ıcın asırı bır hareketlı, oylr kı cekmecelerı acıp tezgaha cıkıyor. Bunu ılk cocugumda da yasamıstım, e peki gec uyutursam ne oluyor 1 saat ugrasiyor um :) ortalayamadık yanı saatlerı bızımde kusurumuz var da gececek ınsalah
1 sene kolik mııkolık ve reflu bır bebegım vardı ve bu 1 sene surdu
1 sene boyunca uyku nedır bılmezdım
tek tesellım omur boyu bu yasta kalmayacak elbet buyuyecek ve gececek olurdu
eskılerı dusun kızım derdım kendıme sımdı camasır makınası var kullan at bezler var bırde elde camasır bez yıkamıyorsun 60 larda dogurmadın abartma derdım kendı kendıme konusurdum yoksa uykusuzluk ve yorgunluktan ınsan sabrının en sonunu en dibini goruyor
suan 3 yasında ve suan dıyorum kı bebekken daha kolaymıs buyudukce zorlasıyor ısler :) ama gecıcı o uyku duzenı falan hepsı yerıne oturucak
Emekliyor mu yürüyor mu ? Biraz yorsan bebeği, yani sürekli kucakta tutma birak yerde debelensin,yorulsun belki uykuya gecis suresi azalırEşim geldiğinde onu uyutmaya uğraşıyorum genelde. Ona bıraktığım zaman bütün olan uykusu iyice dağılıyo çünkü uyutamıyor anca konuşup uykusunu dağıtıyo. Bu sefer daha da uğraşıyorum
Benım oglum da sızın cocugunuz gibiydi. 8.5 aylıkken belki daha erken basladı. Gunduz uyudugu 10 dakika olurdu ve sabaha kadar uyumadı. Ailemin yanına gittim sırf bu yuzden sehır dısındayım yalnızım yardım amaclı. Kendi evime dondum yine aynı harap olmuştum artık. O sırada bir surup duydum cok tasnif ettıgım birsey degıl sıpraktın surubun adı hem ıstah acıyor hem uyku getiriyor. Doktora sormadan vermek ıstemedıgım için doktora anlattım durumumu sonra bu surubu soyledım. Doktorum ilk basta istemedi ama sonra yazdı. Cıldırmak uzereydım ne cektım bende sızın gıbi. Yanı doktor gereken ne tahliller varsa yapıyor birsey yok. Surubu gunde 1 sefer veriyorum yatmadan 2 saat once 1 cay kasıgından az fayda ediyor. Sizde doktora goturdun isterseniz belki farklı sey onerebılır sızede. İlaçtan yana degılım kesinlikle burda yanlış anlaşılmayayım ama gercekten insanın butun enerjisini cekiyor bu yuzden anlayabiliyorum sızı. Bazen surubu vermiyorum yine aynı saatte uyuyor uyku duzenı sagladık en azından. Sizde deneyebilirsiniz bence.Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandıya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?