Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla çok da mutlu olurlar. Birbirlerini buldular.
Mutluluk, hayattan ne beklediğine bağlı. Kocasının koynundan çıkmış kadınla, kucağında bebeğiyle karısını aldatmış adamın ilişki kalitesi onları mutlu ediyorsa buna mutluluk denir tabii.

Flash tv srüdyosundakiler de çok mutlu, gece gündüz halay çekiyorlar. O ortamda da öyle insanlar mutlu olur anca.

Baktığımda haklısınız sanirim bu tarz bir ortama itmemem gerekir yavrumu ben istiyorum ki her ikimizinde mutlu olduğunu görsün ama karşıdaki kişinin amacı farklı yazık diyorum sadece
Evet bu var içimde mutluluk önce benim hakkımda diye üzülüyorum bu konuda çok haklısınız kıskançlık mı bilmiyorum ama önce ben ayağa kalkarım zannettim bunun yanılgısı beni derinlere itti biraz tutunmaya çalışıyorum bu dönemi birilerinin omzunda değil de kendi kendime atlatmaya calisiyorum ki kimseye ihtiyacım olmasın bir daha düştüğümde diye atlatırım heralde ya bu da geçer sanirim

Aaa ne güzel ya çok sevindim sizin adınıza eşit olmuş valla bende geçen samanpazarina inip gelinlik baktım ama bilin bakalım ne eksik

Ah ne güzel demişsiniz bayıldım yoruma

Çocuğun psikolojisi bozulmasın sonra düpğne gidince o yaştaki çocuk için travma olabilir

Hayir herkesin ayaga kalkmasi,atlatma süresi,icsellestirmesi farklidir.
Kadinlar daha duygusal. Erkekler bosandiysam napiyim tek ben degilimya bosanan deyip arayisa geciyor hemen.
Kadin oyle degil ki. Cocuk var,evin sorumlulugu var, elalem ne der simdi bana'sı var, gecim kaygisi var, gelecek dusuncesi var.
Kadin bunlarla bogusurken nasil ayaga kalksin ki?
Ben 2 sene de toparlandim. Simdi zerre kiskancligim yok. Kabullendim. Umurumda olmaz. Cocuklarima zarar vermesin yeter diyorum.
Benim esimde aldattigiyla evlendi buarada. Insan basta yediremiyor kendine. Ama zamanla alisiyor,goruyor herseyi. Simdi kabullendim,aklima bile gelmiyor hic. Mutluyum cocuklarimla da

Yuva yıkıp da şu ana kadar mutlu olan hiç kimseyi görmedim ben. Er ya da geç çatırdamalar başlıyor.
Ben gördüm

Allah korusun o veya bu şekilde yuvam yıkılsa,o mutlumuymuş falanca mutsuz olmuşmu hiç umrumda olmaz, ben mutsuzsam bana ne milletten, eski koca mutsuz olsa bananefaydası var mutlu olsa ne zararı var yollar ayrılmış, kendime evladıma bakarım nasıl mutlu oluruz diye uğraşırım

Lafı gediğine oturtmak dediğimiz türden bir yorum harikasiniz birde bana demesin mi gelinlik gibi bir şey alır misin parasını yollayayım altında aliyim istersen zahmet olacak ama sen alıver dedim
Çok iyi cevap vermişsiniz.

Orada yalnız kalabilir diyen arkadaşa ben de katılıyorum. Baba yeteri kadar ilgilenemeyecek, orada sahip çıkacak kimse var mı? 4 yaş başının çaresine bakmak için küçük, hala babaanne gibi göz kulak olacak, gönlünü hoş tutacak birinin varlığı önemli

Sen allaha bırak güzel kardeşim kendini. Onları da allaha havale et. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Elbet sende görecek duyacaksın.

Nasıl bir insan ihanet edebilir onu anlayamıyorum. Ayrılır sonra istediğini yap nefret ediyorum ihanetten.

Yahu 4 yaşindaki çocuğu ikinizde kullaniyorsunuz. Sen bir ihtimal onlara rahat vermez diye yolluyorsun. Kimsede bir "dur önce bir psikolog ile konuşalim, bu süreci nasil hal etmeliyiz" demiyor.

Herkes kendi buhranlarinda, kimse o cocuğu gerçekten umursamiyor. Evet adam aldatti. Evet aldatmasi doğru değil ama demek ki kadini seviyor yada öyle sanip evlenmek istiyor.

Burda açtiğin kaçinci konu. Bu kadar kurban rolüne girmekte sağlikli değil. Olan oldu artik. Tek derdin hem kendin, ve özelikle çocuğun (psikolojik) sağliği olmali. Taktin kafaya eski eşi. Yok düğünmüs gelinlikmiş.

Ki asil dert çocuğun bu olaya yaklaşimi. O evde duruma nasil alişacak? Sirf bundan dolayi hatta ben kadin ile görüşmek isterdim. Eski eş ile psikologa gidip rota çizerdim, en sağlikli yaklaşim ne diye.

Ama yok, varsa yoksa düğün, kiskançlik,.. Artik bunu aşmali ve geçmelisin. 16 yaşindaki ergen değilsin artik. Ortada bir çocuk var.

Hiç kendinizi üzmeyin.
Herkes kendi pisliğinde boğulsun.
Kızınızın durumu bilmesi lazım ama bence de o düğünde bulunması çocuk için zor olabilir.
Bu hayatta unutulmayan , azalmayan hiçbir acı yok. Eski eşiniz çok pişman olacak buna gönülden inanıyorum. O kadın kocasını aldatıp eşinize geldi, onu aldatıp başkasına gitmesi muhtemel

Rahatlığa bakar mısın.
Karma, kader,,,,, inandığınız her ne ise emin olun ki gerçek. İnsanlar yaptıklarının karşılığını bulurlar. Sanki evlenince en ufak birsey de bunu birbirlerini yüzüne çarpmayacaklar mi? Sen bunu yaptın diyecekler.atilan mutlu pozlar geçici. Ona aldanmayın.
Terapilere devam, yola devam

Acı ama gerçek bir yorum bu.. Dost acı söyler. Ne halt yerlerse yesinler artık sadece çocuğunuzu düşünmelisiniz. O adamın hayatıyla bu kadar ilgilenmeyin. Artık başkasının kocası olacak kötü , iyi bunun bir önemi yok.

Ben bu hayatta kimseye mutsuzluk dinlememeyi öğrendim. Dengini bul, Allah seni senin gibisi ile karşılaştırsın diyorum. Bak burda bir konu vardı belki hatırlarsın, kadını aldattığı kadınla evlenmiş adam, çocukları da düğünde göbek atmış falan, 1 yıl adamda kalmış çocuklar, hiç anayı anmamış, hatta üvey ana kovmuş evinden de babanneye yollamış, çocukların yine gıkı çıkmamış falan. En son bu karısını adam kovmuş evden, hiç bi işe yaramıyor diye. Şimdi de velayeti vermeden çocukları analarına postalamak derdinde, şirketinden hisse verecekmiş karısına, geri döndürecekmiş, baksen. Bak işte, adam bulmuş ki dengini bırakamıyor. Bu sadece burda okuduğum bir örnek, bilinir diye anlattım. Denklik gerçekten önemli, mutluluk denklikte, insan sürüne sürüne de olsa dengini bulur. ShellShock hiç üzülmesin, o da dengini bulacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…