- Konu Sahibi ShellShock
-
çünkü onunlayken benliğimi yitirdiğimi,mutsuz olduğumu,ileriye yönelik planlarımın hiçbirinde yerinin olmadığını, günah çıkarmak için beni kullanmaması gerektiğini, zamanında gözü kara bir şekilde beni mahkeme salonuna götürüp ailesine otuz yaşımdan sonra bunu mu çekeceğim dediğini, kimseyi tek kalemde silmediğimi, evi satıp evden çıkarmak için devamlı taciz edişini , babasının gelip üzerime yürüyüp küfür ettiğini, kızımızın en sancılı döneminde o anları paylaştığımda çocuk unutur gider diye gaddarca konuştuğunu, en ihtiyaç duyduğum zamanda sırtını döndüğünü, şu hayatta sağ elimi sol elimle avuttuğumu tek başıma mücadele içinde olduğumu bile bile acıma duygusunu yitirmiş bir şekilde sakın kimseye ağlayıp zırlama dediğini hepsini ya her şeyi yazdım.
Oryantal kursu muen özendiğim şey.
Ya boşverin açın oradan bi mezdeke oynayın. Böyle bir şerefsiz çıkmış gitmiş hayatınızdan. Çocuk konusunda da zorlamayın bence, kendisi bilir.
Mutsuzluğunun shellshock a faydası değil zararı olacak. Ben olsam beklemem öyle mutsuz olsun oh çekeyim. 1 yıl kadar sonra beni çok iyi anlayacak. Hayatını düzene oturttuktan sonra hayatında huzursuz olup tebelleş olan eski koca kişisi isteyeceği en son şey.Olmuyorlar şekerim. Mış gibi yapıyorlar bir müddet sadece. Konu sahibi içini ferah tut sen
Çocuğu düğüne dahil etmeye çalışmanız çok saçma geldi. Eski eşiniz çöpsüz üzüm gibi algılanmasın ve çocuklu bi adam olarak ne haltlar karıştırdığını herkes görsün diye çocuğu düğüne yollamak çok yanlış bence. Bunun adı resmen çocuğu kullanmak. Anladığım kadarıyla çocuğun yaşı da bayağı küçük. Gerçekten anlamak için soruyorum, ben mi amacınızı yanlış anladım? Babasının düğününe gitmenin çocuğa nasıl bi "katkısının" olacağını düşünüyosunuz? Zira büyüyünce 'babamın düğününde halay çekemedim' diye üzülüp ağlayan çocuğa hiç denk gelmedim şahsen.Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Cocugu oraya kız tarafı,cocuklu adamla evlendiğini görsün diye mi yolluyorsunuz?Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Evet olmali. Fakat siz babasinin yaptigini yapmadini degil mi ? Bu siradan bir bosanma degil bu adam sizinle birlikte kizinizida dusunmemis. Ben olsam boyle bir adamin dugunune neden beni gondermedin anne demezdim.Valla ne halleri varsa görsünler çok büyük hayal kırıklığım olsa da bana hayatımın en güzel dersini verdiği için teşekkür bile ediyorum herkes layığını buldu her ikiside eşlerini aldattı. Rabbım in nasil zoruna gittiyse bana yaptıkları beni çekip aldı al bu da layığın dedi buna inanıyorum
Ama benim babamda bizden habersiz evlenmişti ve dahil etmediği için ilerde çok çok kırılmıştım. Her şeyi kenara bırakalım ben evlensem kızım yanımda olmalı değil mi çünkü o benim göz bebeğim
Benim o benim her yazdıgı dogru arkadasımın .sabreyle seyreyleBen bu hayatta kimseye mutsuzluk dinlememeyi öğrendim. Dengini bul, Allah seni senin gibisi ile karşılaştırsın diyorum. Bak burda bir konu vardı belki hatırlarsın, kadını aldattığı kadınla evlenmiş adam, çocukları da düğünde göbek atmış falan, 1 yıl adamda kalmış çocuklar, hiç anayı anmamış, hatta üvey ana kovmuş evinden de babanneye yollamış, çocukların yine gıkı çıkmamış falan. En son bu karısını adam kovmuş evden, hiç bi işe yaramıyor diye. Şimdi de velayeti vermeden çocukları analarına postalamak derdinde, şirketinden hisse verecekmiş karısına, geri döndürecekmiş, baksen. Bak işte, adam bulmuş ki dengini bırakamıyor. Bu sadece burda okuduğum bir örnek, bilinir diye anlattım. Denklik gerçekten önemli, mutluluk denklikte, insan sürüne sürüne de olsa dengini bulur.ShellShock hiç üzülmesin, o da dengini bulacak.
Oh olsun kimsenin ahı kimsede kalmazBenım adamda böyle yaptıydı aynı .Beni aldattığı kadınla evlendiler bosanır bosanmaz . Ne aşk yasıyorlarmıs ne ask fotolar yıkılıyordu sosyal medyada .Nişan kına organşzasyonları damatlıklar gelınlıkler düğün salonları göbek atmalar görümceler kaynanan kayınbaba karsılıklı oynamalar ahh ahhhhhhhh neler gördü bu gözlerim neler duydu . Onlar belalarını birbirlerinden bulacaklar hiç merak etmeyin. Benımkılerın evlılıgı altı ay surdu sonunda ne oldu kolları tırnaklanmıs kan ıcınde kalan eskı kocam ve duvarları kırıp evı terkeden kadın .bekleyın sabırla sessızce Rabbım buyuk
Benım adamda böyle yaptıydı aynı .Beni aldattığı kadınla evlendiler bosanır bosanmaz . Ne aşk yasıyorlarmıs ne ask fotolar yıkılıyordu sosyal medyada .Nişan kına organşzasyonları damatlıklar gelınlıkler düğün salonları göbek atmalar görümceler kaynanan kayınbaba karsılıklı oynamalar ahh ahhhhhhhh neler gördü bu gözlerim neler duydu . Onlar belalarını birbirlerinden bulacaklar hiç merak etmeyin. Benımkılerın evlılıgı altı ay surdu sonunda ne oldu kolları tırnaklanmıs kan ıcınde kalan eskı kocam ve duvarları kırıp evı terkeden kadın .bekleyın sabırla sessızce Rabbım buyuk
İyi ve sadakat sahibi bir abi bulmayı düşünüyorum deseydin. Kurtulmussun bu adi adamdan çok şanslısın. Karşına insAllah çok mutlu olacağın bir insan çıkar. Ama önce 1 yıl iyileşme süreci gerekli. Gez toz hayatına bak önce kendini sev. Ezra ezmeci ve serhat yabancı yı da takip etmeni öneririm canım. Çocuğunla mutlu bir hayat diliyorum sanaAh sorma katip birde diyor ki çok iyi abla olacak kendi evladına anne olamamış tobe tobe ya birde bana diyor ki sende ins çok iyi abi bulursun konya ovası mübarek
Kocasını aldatıp, oğlunu çiğneyip zıplaya zıplaya düğün yapacak olan fikirsizle, karısını ve kızını silkeleyip şey peşinde koşan, evli kadınlara kadar düşen bir dam budalası ne kadar mutlu olabilirse o kadar olurlar. Hayat bugünden ibaret değil. Karma bunları tepetaklak edene kadar bekleyin ve görün.
Çelenk yollayın diye haber verdi herhalde
“Bu adam/ kadın eşinin koynundan bana Mesajlar yazdı. Onun yatağında yatarken benle düşüp kalktı. Kaç yıllık eşine sadık olmayan bana nasıl sadık olacak?” demeyen havada bulup tavada yiyen zihinsiz, ufuksuz iki güdük.++++
Iki taraf da cibilliyetsiz. Adamın çocuğuna yine konu sahibesi sahip çıkıyor da, o kadının çocuğu ne haldedir kimbilir.
2 şerefsizin utanmadan yaptığı düğüne davet etseler bile çocuk mocuk göndermem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?