Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunlar ne çabuk evlendiler ne ara düğün yeri buldular nasıl hazırlandılar vallahi inanın anlamadım?
Daha şubat ayında sizinle barışmaya çalışmıyor muydu? Kesin araları bozulmuştu da hemen size koşmuştur pislik.
Neyse geçen şubattaki konunuzda bunları yazmışsınız:

bir de ödenen iddia borçları var, üzerine yürüyen bir baba falan...
bütün bunları hatırlayınca insan o adamın yüzünü bile görmek istemez.
bırakın kiminle evlenip ne yapıyorsa yapsın ve evladınızı kullanmayın lütfen.

Bunun dışında iddia oynayan yüksek ihtimal kavga ettiğinde hemen sizinle barışmaya çalışan bir insanın evliliğinden he hayır gelir allah aşkına? uzun süre evli kalsalar bile "ikinciye boşanmayayım bir daha kimseyi bulamam" diye boşanmaz zaten.
Kendinizi yiyip bitirmeyin bırakın artık eski kocanızı ne yapıyorsa yapsın. Hatta evlenmesi daha iyi, yakanızdan düşer böylece, sürekli ay onunla mı çıktı bununla mı çıktı diye düşünmeyi bırakırsınız.

Oryantal kursu mu en özendiğim şey.
Ya boşverin açın oradan bi mezdeke oynayın. Böyle bir şerefsiz çıkmış gitmiş hayatınızdan. Çocuk konusunda da zorlamayın bence, kendisi bilir.

vallahi doğru söylüsyorsun kız hadi
ya esmeyarili murra ya esmeyarili murraaaaaaaaaaa
ye el yelilll lirililili yael yelil ooh yandan

Olmuyorlar şekerim. Mış gibi yapıyorlar bir müddet sadece. Konu sahibi içini ferah tut sen
Mutsuzluğunun shellshock a faydası değil zararı olacak. Ben olsam beklemem öyle mutsuz olsun oh çekeyim. 1 yıl kadar sonra beni çok iyi anlayacak. Hayatını düzene oturttuktan sonra hayatında huzursuz olup tebelleş olan eski koca kişisi isteyeceği en son şey.

Çocuğu düğüne dahil etmeye çalışmanız çok saçma geldi. Eski eşiniz çöpsüz üzüm gibi algılanmasın ve çocuklu bi adam olarak ne haltlar karıştırdığını herkes görsün diye çocuğu düğüne yollamak çok yanlış bence. Bunun adı resmen çocuğu kullanmak. Anladığım kadarıyla çocuğun yaşı da bayağı küçük. Gerçekten anlamak için soruyorum, ben mi amacınızı yanlış anladım? Babasının düğününe gitmenin çocuğa nasıl bi "katkısının" olacağını düşünüyosunuz? Zira büyüyünce 'babamın düğününde halay çekemedim' diye üzülüp ağlayan çocuğa hiç denk gelmedim şahsen.

Cocugu oraya kız tarafı,cocuklu adamla evlendiğini görsün diye mi yolluyorsunuz?
Yani cocuk babamın 2.evliliğinde düğüne cagırmadılar diye üzülmez diye düsünüyorm.
Sonucta ilkinde de yoktu dimi.

Evet olmali. Fakat siz babasinin yaptigini yapmadini degil mi ? Bu siradan bir bosanma degil bu adam sizinle birlikte kizinizida dusunmemis. Ben olsam boyle bir adamin dugunune neden beni gondermedin anne demezdim.

Benım adamda böyle yaptıydı aynı .Beni aldattığı kadınla evlendiler bosanır bosanmaz . Ne aşk yasıyorlarmıs ne ask fotolar yıkılıyordu sosyal medyada .Nişan kına organşzasyonları damatlıklar gelınlıkler düğün salonları göbek atmalar görümceler kaynanan kayınbaba karsılıklı oynamalar ahh ahhhhhhhh neler gördü bu gözlerim neler duydu . Onlar belalarını birbirlerinden bulacaklar hiç merak etmeyin. Benımkılerın evlılıgı altı ay surdu sonunda ne oldu kolları tırnaklanmıs kan ıcınde kalan eskı kocam ve duvarları kırıp evı terkeden kadın .bekleyın sabırla sessızce Rabbım buyuk

Benim o benim her yazdıgı dogru arkadasımın .sabreyle seyreyle

Oh olsun kimsenin ahı kimsede kalmaz

aa skandal olmuş
iyi olmuş

Canım aynı şey yegenimin başına geldi. Kardeşim yeniden evlendi.
Pedagog düğünde yegenim de bulunsun demiş. Yen kurulan ailede yeri olduğunu bilsin. 4 yaşındaydu. Fotolarda bulundu, nikahta coşkulu şekilde alkışladıumarım sonradan üzülmez o anları hatırlayıp. ama psikolog aynı zamanda. demiş ki asla yalnız kalmasın. Biri devamlı onunla ilgilensin. Biz 3 kardeşiz. Ben halayım. Bir de amca var. Amca ve yenge çıcukla aynı sehirde ve devamlı iletişimde oldugu için çok yakınlar.Ben uzagım. Ama canım, kanım, ciğerim. Yengesi çok sever yegenimi ama yine de halayım ben. Bana düşer. Tüm düğün boyunca gözümden ayırmadım. Asla yalnız hissettitmedim. Oynadım onla, dahil ettim, yani düğünün anlamı benim için O idi.Eğlenmedim, keyfime bakmadım. Halası kurban olsun O'na.
Ama kızım mesela 9 yaşındaydı babası evlenirken.. Babası, kızım için gelmesin daha iyi olur dedi. Göndermedim ama orada da bir odası var ve dahil o aileye.
Diyeceğim o ki eger çocugunu GÖZÜN gibi emanet edebileceğin biri varsa göndermeyi düşünrbilirsin. O da belki. Yok eger herkes kendi derdine düşer çocugum garip kalır dersen asla gönderme.

Ah sorma katip birde diyor ki çok iyi abla olacak kendi evladına anne olamamış tobe tobe ya birde bana diyor ki sende ins çok iyi abi bulursun konya ovası mübarek
İyi ve sadakat sahibi bir abi bulmayı düşünüyorum deseydin. Kurtulmussun bu adi adamdan çok şanslısın. Karşına insAllah çok mutlu olacağın bir insan çıkar. Ama önce 1 yıl iyileşme süreci gerekli. Gez toz hayatına bak önce kendini sev. Ezra ezmeci ve serhat yabancı yı da takip etmeni öneririm canım. Çocuğunla mutlu bir hayat diliyorum sana

++++
Iki taraf da cibilliyetsiz. Adamın çocuğuna yine konu sahibesi sahip çıkıyor da, o kadının çocuğu ne haldedir kimbilir.

2 şerefsizin utanmadan yaptığı düğüne davet etseler bile çocuk mocuk göndermem ben.

“Bu adam/ kadın eşinin koynundan bana Mesajlar yazdı. Onun yatağında yatarken benle düşüp kalktı. Kaç yıllık eşine sadık olmayan bana nasıl sadık olacak?” demeyen havada bulup tavada yiyen zihinsiz, ufuksuz iki güdük.

B.k b.ku kenefte bulurmuş. Mübarek olsun düğünleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…