bu da benim yarım yamalak evim:)

ne güzel olmuş işte siz de görmüş oldunuz ev düzeninde duruşunu. anlattığınız kadarıyla çok güzel bir salon canlandı benm de gözümde.. salonda siyah renklerini pek sevmiyorum siyah en sevdiğim renktir normalde ama ev dekorasyonunda iç karartıcı olyor.. renklerin enerjisine inanıyorum:) beyaz mobilya da evi çok ferah gösteriyor ama temizliği zor biraz... yine de yine alsam beyaz alırdım. oturma odamda siyah gri ve kırmızı(sadece aksesuralarda) kullanmayı düşünüyorum. antik meşe rengine baktım şimdi bizm parke rengine benziyor sanırım. hoş bi renk ama mobilyada biraz sönük kalabilir gibime geldi canım. hayırlısı olsun umarım zevkinize göre güzel bir ev çıkarırsınız :)))

mutfakta masa kullanmadınız mı? tezgah olayı çok güzel ama bir masa da olsun istiyorum orada hatta tekzenden beğendim siyah bir masa:)

koltuk ikeadan aldık tüllerde bauhous :) turkaz olayımız tüllerle başladı denebilir zaten:) çok az eşya var ama yeterli. sadece bu yorganları falan nereye koyayım bulamadım bir türlü... yatağımızı da aldık o da bazalı değil... bu vakumlu poşetler işe yararmı acaba?

Bu eve yorum yapmak için tamamlanmış yada yerleşmiş halinin fotolarını koymanı bekledim ama yok gelmedi :) bi hatırlatayım dedim merakla beklemekteyim :)

evini çok beyendim masanda gayet uyumlu olmuş aksesuarları genelde hintli afrikalı tarzı seyler seçersen tarzı yakalamış olursun tabi zevk senın...
bu aralar benımde gönlüm ikeadan yana :)
tüllerinede bayıldım nerden aldınız acaba ? bende yatak odama yaptırabılırım :)

salonun cok hos,gergi tavanda hos .. :129::129:
masa sandalyeler olmamıs bi tek ..
o da nazarlık .. güle güle otur ..

Yarım yamalak olmasına rağmen süper
çok güzel
çok beğendim
tavanlar harika
çok sağolun teşekkür ederim.
Hım sen şuan başka bi şehirde misin yani... Neyse o zaman beklicez artık :)
evet maalesef. teşekkürler ilginiz için:) benim eşimin adı da çağlar bu arada:)
Çok güzel evin nazar edicem :)
maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim. Güzel bakan gözler nazar etmez:):)

ikea bencede şık zarif spor genelde havasını seviyorum. Country tarzı sevmiyorum pek ama oradan yaptığım kombinlerle böyle birşey çıktı:) çok teşekkür ederim. Tüm perdeler bauhous tan.
salonun cok hos,gergi tavanda hos .. :129::129:
masa sandalyeler olmamıs bi tek ..
o da nazarlık .. güle güle otur ..

çok teşekkür ederim. bence hoş oldu yahu:) masa ve sandalyeler hani yine alsam öyle alırım:) boş halinde küçük durmuş gibi geldi belki de fotolarda öyle görünüyor ama koltukla masa arasında çok az bir geçiş yeri kaldı sadece. oraya daha büyük bir masa koyamazdım... hantal birşey koysam salonun spor havası gidecekti.. sırf o masa ve sandalyeleri almak için normal bir masa takımı ve sandalyelere vereceğim paranın 2 katını verdim... bitmiş halini de yükleyince bir de öyle bakarsınız belki:) sizce ne tarz bir masa ve sandalyeler konulmalıydı?

salonunuz çok hoş insallah yerleşince de paylaşırsıız. turkuaz tülleri nereden aldınız acaba

çok sağolun. tüm tüller bauhoustan.

Son düzenleme:
evet maalesef. teşekkürler ilginiz için:) benim eşimin adı da çağlar bu arada:)

Ya bulunduğumuz yerde Çağlar ismiyle çok karşılaşmıyoruz biz, birinin ismi çağlar çıkınca da akrabamızmış gibi seviniyoruz eşimle birlikte

Bu arada bi konudaki yorumunuzu gördüm de eşlerimizin burcu da aynıymış benim eşimde Boğa burcu :)

Son düzenleme:

salonun takımı masa ve sandalyeler benimmm
nasıl sen ayrı mı almıstınn canımmmmmmmm

canım öncelikle eviniz çok çok beğendim. bu koltuk takımını bende alacağım ikadan. çok beğeniyorum.
sen kullanana biri olarak tavsiye ediyor musun?

Eviniz cok guzel salon harika olmus huzurlu mutlu bir sekilde oturun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öncelikle eviniz çok çok beğendim. bu koltuk takımını bende alacağım ikadan. çok beğeniyorum.
sen kullanana biri olarak tavsiye ediyor musun?

canım valla ben görüntüsüne aldım ve daha üstüne toplasan 50 kere oturmamışızdır. başka şehirdeyiz nadiren uğruyoruz eve aidat ve faturalar için.. hani rahatlığı falan süper gömülüyosun içine ama sağlamlığı hakkında bir fikrim yok. ancak tanıdıklarımızdan ikea koltuk kullanan var memnunlar.

Eviniz cok guzel salon harika olmus huzurlu mutlu bir sekilde oturun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkürler:) renkler gerçekten önemli bir evde.
Bir an önce güzel evine kavuşman dileğiyle

amiinn:):) çok teşekkürler
salonun takımı masa ve sandalyeler benimmm
nasıl sen ayrı mı almıstınn canımmmmmmmm

ben salon takımı almadım canım ayrı parçalar halinde aldım mobilyaları kendim kombinledim.:)

ahah aynen çağlar ismi yok bizim de etrafımızda hiç. biz de çok seviniyoruz çağlar isimli birilerini duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…