- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
inanır mısınız evinizi görünce şok geçirdim. neden mi? çünkü bizim salonumuz için almayı düşündüğümüz, listelediğimiz eşyaları gördüm :))
tabii bir kaç farkla.. turkuaz köşe, orta sehpa, masa, sandalye(ben füme değil de şeffaf olanı seçmiştim), halı fikrimiz tamamen birebir aynı. ben duvar ünitesi yerine, duvara asılı bir alt modul tercih edicem ve o duvarı doğal taş kaplama yaptırıcam. ve yine duvara asılı sade bir konsol(ikeada görmüşsünüzdür) üstüne de değişik bir ayna kullanmayı tasarladım. tülleri ise ya turkuaz düşünmüştüm ya da kullanım kolaylığı açısından krem zebra stor. fon perdeleri ise beyaz üstü minik mavi ve kahve çiçekli düşündüm.
bu köşenin şöyle de bir artısı var; başka bir renk kılıf alıp yaz kış farklı kullanılabilir. ben yine bunu siyah düşündüm ancak yemek odası vs. beyaz olacağından ve siyah beyaz evlerden gına geldiğinden acaba masa, orta sehpa vs. antik meşe mi alsam hem siyaha hem de turkuaza uyumlu olur diye düşünüyorum. siyah kılıfı geçirdiğimde ise turkuaz için olan fon perdeleri çıkarırım, onun yerine tek stor kalır.
bu kadar uzun yazdım, sizden fikir de alayım diye :)) madem zevklerimiz aynı.
sağlıkla ve mutlulukla oturun güzel evinizde :)
benım mutfama cok benzıyor bız salonda yemek yıoyoruz
mutfak dolablarının karsısına tezgah yaptırdım karsılıklı dolap belıme kadar aynı renk dolaplarl cok kullanıslı oluyor
salon takımını guzel secmıssın tüller harika rahatlatıcı
l koltuk nerden aldınız yemek odanızda ole cok guzel
sanırım bufenız konsolunuz yok bende almadım dedıgım gbı bufe yerıne mutfa dolap yaptırdım almamanız ıyı olmus ferah gostermıs
evınız genınıs
salonuna ve turkuaz tüllerine bayıldımm çok güzeller
inşallah yerleşeyim içine tamamlanınca koyacağım mutlaka çok teşekkür ederim
canım çok çok teşekkürler.. herşey o turkuaz tüllerle başladı zaten:):)
Bu eve yorum yapmak için tamamlanmış yada yerleşmiş halinin fotolarını koymanı bekledim ama yok gelmedi :) bi hatırlatayım dedim merakla beklemekteyim :)
Elif190 bende sık sık bakıyorum konuna ama evin tamamlanmış halini atmamışsın. :) Çok merak ediyorum.[/QUOT
ahahaarkadaşlar bu sene zor biraz. hazirana kadar atandığım yerde kalmam gerekiyor. ağustos eylülden önce beklemeyin.. alıyoruz ufak tefek. mutfak masası halısını falan aldık mesela yatak odası mobilyalarım da geldi ama ev hala boş mobilyaları içine atıp kaçmışız gibi (gibisi fazla gerçi) inşallah haziran ağustos gibi ekleyeceğim.
Elif190 bende sık sık bakıyorum konuna ama evin tamamlanmış halini atmamışsın. :) Çok merak ediyorum.[/QUOT
ahahaarkadaşlar bu sene zor biraz. hazirana kadar atandığım yerde kalmam gerekiyor. ağustos eylülden önce beklemeyin.. alıyoruz ufak tefek. mutfak masası halısını falan aldık mesela yatak odası mobilyalarım da geldi ama ev hala boş mobilyaları içine atıp kaçmışız gibi (gibisi fazla gerçi) inşallah haziran ağustos gibi ekleyeceğim.
Hım sen şuan başka bi şehirde misin yani... Neyse o zaman beklicez artık :)
çok sağolun teşekkür ederim.Yarım yamalak olmasına rağmen süper
çok güzel
çok beğendim
tavanlar harika
evet maalesef. teşekkürler ilginiz için:) benim eşimin adı da çağlar bu arada:)Hım sen şuan başka bi şehirde misin yani... Neyse o zaman beklicez artık :)
Çok teşekkür ederim. Güzel bakan gözler nazar etmez:):)Çok güzel evin nazar edicem :)
maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
evini çok beyendim masanda gayet uyumlu olmuş aksesuarları genelde hintli afrikalı tarzı seyler seçersen tarzı yakalamış olursun tabi zevk senın...
bu aralar benımde gönlüm ikeadan yana :)
tüllerinede bayıldım nerden aldınız acaba ? bende yatak odama yaptırabılırım :)
salonun cok hos,gergi tavanda hos .. :129::129:
masa sandalyeler olmamıs bi tek ..
o da nazarlık.. güle güle otur ..
salonunuz çok hoş insallah yerleşince de paylaşırsıız. turkuaz tülleri nereden aldınız acaba
salonun cok hos,gergi tavanda hos .. :129::129:
masa sandalyeler olmamıs bi tek ..
o da nazarlık.. güle güle otur ..
evet maalesef. teşekkürler ilginiz için:) benim eşimin adı da çağlar bu arada:)
çok sağolun teşekkür ederim.
evet maalesef. teşekkürler ilginiz için:) benim eşimin adı da çağlar bu arada:)
Çok teşekkür ederim. Güzel bakan gözler nazar etmez:):)
ikea bencede şık zarif spor genelde havasını seviyorum. Country tarzı sevmiyorum pek ama oradan yaptığım kombinlerle böyle birşey çıktı:) çok teşekkür ederim. Tüm perdeler bauhous tan.
çok teşekkür ederim. bence hoş oldu yahu:) masa ve sandalyeler hani yine alsam öyle alırım:) boş halinde küçük durmuş gibi geldi belki de fotolarda öyle görünüyor ama koltukla masa arasında çok az bir geçiş yeri kaldı sadece. oraya daha büyük bir masa koyamazdım... hantal birşey koysam salonun spor havası gidecekti.. sırf o masa ve sandalyeleri almak için normal bir masa takımı ve sandalyelere vereceğim paranın 2 katını verdim... bitmiş halini de yükleyince bir de öyle bakarsınız belki:) sizce ne tarz bir masa ve sandalyeler konulmalıydı?
çok sağolun. tüm tüller bauhoustan.
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
salonumun taslak hali..:)
Eki Görüntüle 893972
turkuaz tüllerim:)
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
canım öncelikle eviniz çok çok beğendim. bu koltuk takımını bende alacağım ikadan. çok beğeniyorum.
sen kullanana biri olarak tavsiye ediyor musun?
Eviniz cok guzel salon harika olmus huzurlu mutlu bir sekilde oturun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir an önce güzel evine kavuşman dileğiyle
salonun takımı masa ve sandalyeler benimmm
nasıl sen ayrı mı almıstınn canımmmmmmmm
Ya bulunduğumuz yerde Çağlar ismiyle çok karşılaşmıyoruz biz, birinin ismi çağlar çıkınca da akrabamızmış gibi seviniyoruz eşimle birlikte
Bu arada bi konudaki yorumunuzu gördüm de eşlerimizin burcu da aynıymış benim eşimde Boğa burcu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?