- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
-
Ya Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?Yaa off.
Madonna kim sevgilin kim adam geyikte yapmasin hic. Valla bayiyosuniz isiniz gücünız yok mu allasen ?
O kadar sinirliyim ki. Acaba ben takıntılı olduğum için mi öyle hissettim bilmiyorum ama içim patliyor sinirden.Abartılacak bişey göremedim ben..
O kadar sinirliyim ki. Acaba ben takıntılı olduğum için mi öyle hissettim bilmiyorum ama içim patliyor sinirden.
Böyle bir olayda siz tepki vermez miydiniz?Evet takintilisin.
Ya Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?
Güldürdünüz:) söylediği şey terbiyesizce geldi ve kavga cikarttim"Kıyafetini bile giydiririm" derken, demek ki bu işi aşçılıktan daha beter bir iş olarak görüyor. Madonna duysa bozulmakta haklı da, size ne olduğunu anlamadım.
Böyle şeylerden kavga çıkarmak da bir meziyet ama hakkınızı vermek lazım. =PGüldürdünüz:) söylediği şey terbiyesizce geldi ve kavga cikarttim
Bana verse ben de giydiririm kiyafetini hey yavrum heyYa Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?