Bu defa haklıyım!

Haklı değilsiniz kendi aralarında geyik yapmışlar ben de atarım kardeşime arada haber değişik ve ilginç bulduğum haberleri.

Bana da aylık 800 bin verse ben de değiştiririm heralde kıyafetini

Hadi abartıp kavga çıkarttın anladim da sevgiline nasıl söyledin "telefonunu karıştırdım ablanla mesajlasmalarini okudum"derken utanç duymadinmi hiç?
Birde hesap sorabildin üstüne...
Tam arkaya bakmadan kaçmalik bir tipsin kusura bakma

Çok haklısın konu sahibi, elbette terket o da işe başvurusun!
Pislik herif, saygısız, seviyesiz!

*3-5 hayvan arkadaşıyla abaza muhabbeti de çevirmemiş,alt tarafı ablasıyla geyik yapmış. Filmlerdeki Zeki Müren gibi her saniye edepli ve İstanbul beyefendisi gibi yaşamasını mi bekliyorsunuz? Bir hoşsunuz

amaannn bu kadın milleti de hiç espiriden anlamıyor demeliksiniz yanii valla gereksiz yere sorun çıkartıyorsunuz

Hakikaten yaa...eski sevgilim telefonumu karıştırıp baska bir erkeğin gönderdiği (Turgut uyar) şiirlerini görmüştü ,onda bile utandi da telefonumu karıştırdigini söyleyemedi,ben anladım halinden tavrından. Yetmedi bir de özür diledi, 'yapmamam gereken bir şeyi yaptım' diye
Konu sahibi böyle birşey görse adami oracıkta şişlerdi heralde

Ne yani artık partnerlerimizin ailesiyle olan sakalasmalarina karışıp ayar mi vereceğiz? Daha neler...

İyi demiş sizin ki yine biri b*kunu yerim demişti. Biri de ayaklarının altına kırmızı halı diye serilim yazmıştı. Biri de kesip attığı tırnak olurum. Sadece onların arasında geçmemiş yani bu goy goy.

Komşunun kızı için dese bi nebze anlarım ama madonna yani sizin sevgilinize kıyafetini bile yıkattırmaz muhtemelen. Geçen bende bi ünlü için kocamı bile boşarım gelse dedim mesela arkadaş ortamında, dünyanın en arsız kadınıyım herhalde. Halbuki adamı yolda görsem tanımazdan gelirim muhtemelen.

Yani abartıyosunuz kasmayın bu kadar.

Gerçekten hakeden normal insanlar kısmetsizlikten dert yanarken sizin gibiler kendilerine katlanabilen adamları nasıl buluyor anlamıyorum

evt çok haklısın

Ne diyeceğimi bilemedim. 800 milyar için herşeyi yaparım demek istemiş. Benim eşim dese herkesin bir fiyatı var derlerdi seninki de buymuş derdim. Hiç takılmazdım. Yalnız rakamda hata var orası kesin.

Bence hemen doktora gitmeli ve bunları ona anlatmalısınız .. Obsesif olduğunuzu düşündüm şahsi fikrim ozur dilerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…