- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- Konu Sahibi barbekusos
-
Esprileriniz nasıl oluyor merak ettim.
"Çok latifeşinassıniz x beyciğim ha ha ha." diyip, muhallebicide buluştugunuzu düşündüm yazdıklarınıza bakınca.
Haklı değilsiniz kendi aralarında geyik yapmışlar ben de atarım kardeşime arada haber değişik ve ilginç bulduğum haberleri.2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Hadi abartıp kavga çıkarttın anladim da sevgiline nasıl söyledin "telefonunu karıştırdım ablanla mesajlasmalarini okudum"derken utanç duymadinmi hiç?2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
amaannn bu kadın milleti de hiç espiriden anlamıyor demeliksiniz yanii valla gereksiz yere sorun çıkartıyorsunuz2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Hakikaten yaa...eski sevgilim telefonumu karıştırıp baska bir erkeğin gönderdiği (Turgut uyar) şiirlerini görmüştü ,onda bile utandi da telefonumu karıştırdigini söyleyemedi,ben anladım halinden tavrından. Yetmedi bir de özür diledi, 'yapmamam gereken bir şeyi yaptım' diyeHadi abartıp kavga çıkarttın anladim da sevgiline nasıl söyledin "telefonunu karıştırdım ablanla mesajlasmalarini okudum"derken utanç duymadinmi hiç?
Birde hesap sorabildin üstüne...
Tam arkaya bakmadan kaçmalik bir tipsin kusura bakma
2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Ne diyeceğimi bilemedim. 800 milyar için herşeyi yaparım demek istemiş. Benim eşim dese herkesin bir fiyatı var derlerdi seninki de buymuş derdim. Hiç takılmazdım. Yalnız rakamda hata var orası kesin.2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Öyle böyle değil.. Takıntının sözlük anlamı olabilir konu sahibiEvet takintilisin.
Bence hemen doktora gitmeli ve bunları ona anlatmalısınız .. Obsesif olduğunuzu düşündüm şahsi fikrim ozur dilerim ...2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?