Bu defa haklıyım!

Ne yazık ki haklı değilsiniz,obsesifsiniz.
Delikanlıya büyük geçmiş olsun,nerden, ne bulsam da kavga çıkarsam? Diye düşünüyorsunuz.
Acilen psikolojik yardım alın.
Böyle yaşamak sizin için de, yakın ilişki içinde olduğunuz insanlar için de zor ve yıpratıcı olmalı.

Madonna bu konuda ne düşünüyor?

Bu sözü düşünce yapısını yansıtıyosa ve bu sana tersse neden birliktesin ?

Ablasıyla mesajına kadar karıştırıp hesap sorabilmen ayrı bi konu bana yapılsa asıl kavgayı ben çıkarırdım.

Bu ne bohem hayat hiç mi sıkıntı dert yok mevzular çok enteresan.

haklı çıkmak için şansını bir daha ki sefere dene..

Madonnada sevgilini bekliyodu

Şöyle takıntılarınızı aşın artık ,kadın dedigin biraz özgüvenli olur ya.
Aldatılma değil bişey değil yaşadıgınız.
yersiz kıskanclıklar bana göre özgüvensizlik örnegidir..

Hayır tabiki bütün yazışmalarını okumuyorum. Kendisi bana birşeyler gösteriyodu. Ablasının nisan kıyafetini vs. Wp konuşması içerisinde orada gördüm.
24 saat ciddi olamaz. Bazi seyleri gormemwzlikten gelmek gerekir. Cok uzerine dusmeyin kaybedersiniz. Bunaltmayin nefes alsin biraz.

Bu defa haklıyım mı? Bu başlıkta zafer kutlaması yapmalıyız o halde
Herhangi bir erkek arkadaşıyla saçma sapan bel altı muhabbet yapsa anlayacağım da ablasına bu muhabbeti yapamayacağını da mı düşünemediniz? Neyse bunlar önemli değil haklısınız kutlamaya devam

O kadar sinirliyim ki. Acaba ben takıntılı olduğum için mi öyle hissettim bilmiyorum ama içim patliyor sinirden.
Evet takıntılısın . Goy goy yapmış abartılacak birşey yok ha dediği isim ulaşabileceği tanıdığınız biri olsa haklısın derdim ama bu çok uçlarda birşey

Kıskanacağım diye suyunu çıkardınız artık. Adam partneri olurum dememiş ki, hizmetçi anlamında söylemiş.

ya offfffff he haklısın he.ya 15 yaşında falan mısınız?nerden nasıl zırvalasam da sorun yaratsam diye bakıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…