- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi barbekusos
-
Madonna bu konuda ne düşünüyor?2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Hayır tabiki bütün yazışmalarını okumuyorum. Kendisi bana birşeyler gösteriyodu. Ablasının nisan kıyafetini vs. Wp konuşması içerisinde orada gördüm.Siz onun butun yazismalarini okuyor musunuz? Okuyorsaniz takintilisiniz.
24 saat ciddi olamaz. Bazi seyleri gormemwzlikten gelmek gerekir. Cok uzerine dusmeyin kaybedersiniz. Bunaltmayin nefes alsin biraz.Hayır tabiki bütün yazışmalarını okumuyorum. Kendisi bana birşeyler gösteriyodu. Ablasının nisan kıyafetini vs. Wp konuşması içerisinde orada gördüm.
Evet takıntılısın . Goy goy yapmış abartılacak birşey yok ha dediği isim ulaşabileceği tanıdığınız biri olsa haklısın derdim ama bu çok uçlarda birşeyO kadar sinirliyim ki. Acaba ben takıntılı olduğum için mi öyle hissettim bilmiyorum ama içim patliyor sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?