Bu defa haklıyım!

Dervişin fikri neyse zikride odur derler ,erkek milleti işte ne olacak

Böylesine zor kadınlara nasıl böyle alttan alabilen adamlar denk geliyor anlamıyorum, sevgilinizin de dedigi gibi: Baskası olsa sizinle devam etmez, degisik bir kafa yapınız var, biraz kendinizi törpüleyin bence. Her insanın belli bir sabrı var, bi bakmıssınız terk edilmissiniz.

Haksizsiniz.
Bu kadar takintili olmayin.
Adam ablasiyla şaka da mi yapmasin
Adami bu kadar bunaltmayin

Valla dua edin ki Allahın sevgili kulusunuz ki terkedilmiyorsunuz. Biraz relax ya. Sizi birinin bu kadar sıktığını düşünsenize? Biz kadınlar da kendi aramızda bu tür şakalar yapıyoruz bu aslında o düşüncede olduğumuzu göstermez. Ablasıyla şakalaşmış o kadar. Ayrıca telefonu karıştırmak nedir

haklıyım diye bir de o kadar emin ki yazdığından. bir çocuğu beğendiğimizde yengeniz olur yok işte eve kapatırım çocuklarının babası olsun diye vs diye geyik yaparız biz de bu kadar basit bir şeyden olay mı çıkar

800 binlara için şunu bile yaparım demek istemiş. Olay madonna değil para.

En zorlama haliyle dert edeceksen "parayı bulan adam önce arabayı sonra karısını değiştirir" gibi çirkin bir laf var ya "öyle yapar mı acaba?" diye dert et.
Bence siz özgüvensizsiniz.

Pekte sinir olacak bir şey değil.. Benim sevgilimin de (ABLASI ) göndermiş olsa aralarında bu tür muhabbeti normal karşılarım Benim de abimle takıldığım oluyor bu tarz konularda bunun neresi sapıkça olabilir ki ? Eğlenmiş . Farklı bir zihniyette bir konu değil farklı bir konu olsa herşey değişir.

Tatlım abartıyosun

Madonnadan sevgilini kıskanmak senin halin vahim. Bir an önce uzmana gitmelisin hayatınızdaki üzülerek ve üzerek geçiremezsin. Mutlusuzluk hem senin hem sevgilinin hakkı değil yardım al.

Madonna cok itici degil mi ya? Birden aklima geldi..
Ayrıca adam Madonna için değil 800 milyar için kiyafet mevzusunu söylemiş.. Her şeyi oraya buraya çekmeyin..

Büyütülecek bir şey yok :) Gırgır yapmış sadece

Geçen haftalarda birine derdin çok tırtmış yazmıştım. Haksızlık etmişim. Onunki bu derdin yanında ooooooo ilaçlıkmış. Takıntılıdın, müdahelecisin ve ayrıca başkadının telefonuna baktığın içinde saygısızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…