- 21 Kasım 2017
- 29.325
- 128.260
- 598
- Konu Sahibi barbekusos
-
Evet, haksızsın.Ya Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?
"Kıyafetini bile giydiririm" derken, demek ki bu işi aşçılıktan daha beter bir iş olarak görüyor. Madonna duysa bozulmakta haklı da, size ne olduğunu anlamadım.
Pekte sinir olacak bir şey değil.. Benim sevgilimin de (ABLASI ) göndermiş olsa aralarında bu tür muhabbeti normal karşılarım Benim de abimle takıldığım oluyor bu tarz konularda bunun neresi sapıkça olabilir ki ? Eğlenmiş . Farklı bir zihniyette bir konu değil farklı bir konu olsa herşey değişir.2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Ya Madonna'dan kıskanmak değil olay Allah aşkına. Sadece düşünce yapısı ya. Yok kıyafetini bile giydirirmis. Evini bile temizlerim dese anlarım da. Ya cidden haksız mıyım?
Tatlım abartıyosun2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Madonna cok itici degil mi ya? Birden aklima geldi..
Ayrıca adam Madonna için değil 800 milyar için kiyafet mevzusunu söylemiş.. Her şeyi oraya buraya çekmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?