Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Boy, yağ, kas oranı da önemli canım. Benim kemikler ince, yağ oranım fazla. Bu yüzden 47 48 olmadan zayıf görünmüyorum.50de bile balık etli diyorlar hep

Buraya yazmayı bırakmamamız gerekiyor kaçamak yaptığımız günlerde de. Ben daha önce böyle diyet grubuyla 5 kilo verdim derken, kaçamaklar yaptıkça bıraktım yazmayı. 8 kilo aldım sonra

Ben de bugün 2lt su içebildim nihayet lahmacun sayesinde bi sporum eksik. Pilates bandı falan aldım ama hala yapamıyorum
Leslie falan yapsana canım evde kolay uygulanabilir videolar
Erteleme erteledikçe zaman geçiyor
Kendin için iyi bişey yap ve Şimdi hemen başla

Örnek menü paylasabilir misiniz ?
Günlük yemeniz gereken zorunlu yağ karbonhidrat ve protein miktarınız var. Bu kişiden kiliye göre değişiyor. Ben kendi ölçülerimde birgünlül menü paylaşayım. Sabah 1 fincan filitre kahve, 10 gr hindistan cevizi yağı, 10 hr krema, 10 gr tereyağı ve 10 gr zeytinyağı. Kahveden sonra Yemem gerekenleri hazırlıyorum bazen iki ögün bazen tek öğünde yiyorum. 150 gr incik 140 gr yumurta, 20 gr beyaz peynir 20 gr zeytin, 100 gr kabak 70 gr domates 70 gr salatalık. Yeşillik sınırı yoka yakın. 50 gr sucuk 20 gr çiğ badem ve 20 gr çiğ fındık. Ayy yazarken yoruldum

Aynen canım bende diyet grubunda veriyorum yoksa kaçamak çok oluyor bende . Benim bünyem çabuk veriyor . Çabukta alıyor . Ama bu defa hedefime ulaşırsam daha dikkat edicem inşallah

Geçicem seni şaka bi yana istediğimi yapamadım, şu kahvemi içip belki devam ederim bilmiyorum bakcam duruma
Bacım benim bünye çabuk veriyor kiloyu . Kendimi tutabilsem seni geçerim . Ben 20 dakka zumba yaptım süperim ben süperim geçerim seni geçerim

Bacım benim bünye çabuk veriyor kiloyu . Kendimi tutabilsem seni geçerim . Ben 20 dakka zumba yaptım süperim ben süperim geçerim seni geçerim
Ahahhaha bana böyle gel bebişim sevinirim
Ben de kalktım Leslie boosted yaptım bugün 80 dk ya tamamladım
Su içinde kaldım ayyyhhh

Ahahhaha bana böyle gel bebişim sevinirim
Ben de kalktım Leslie boosted yaptım bugün 80 dk ya tamamladım
Su içinde kaldım ayyyhhh
Bacım çok fenasın geçme beni yoksa aç kalacağım sahurda sahurda yaptırmayacaksın bu kadar üstüme gelme aç yatacağım

Sahur
1 haşlanmıs yumurta
Domates salatalık
3 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
3 ceviz
Bir bardak çay

İftar
Bir kase mercimek corbası
Bir kase cacık
Üç dört kaşık etli sebze yemeği(patates yok)
Yeşillik
Bir hurma
İki gün kurusu

Su 2 litre
Cay

22.00 da tarçınlı Türk kahvesi duble

spor
15500 adım 465p
90 dk tempolu yürüyüş 225p
Leslie boosted 80 dk 320p
15 dk chloe (bittim burda) 150p
Toplam 1160 puan

Uyumaya gidiyom ben öldüm herkese iyi geceler

Allah rahatlık versin cnm iyi geceler

Spordan gözlerimi alamadım Maşallah çok iyi gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…