Menün iyi canım özellikle erken Yemen süper olmuş . Ben bu gün iftar saati yedim çokta yedim gitti kaç günün diyetiBugünkü menüm,
Sabah, 2 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, 3 çilek, 1 kayısı, 1 kurabiye
Türk kahvesi
4 gibi adana yedim, 1 bardak portakal suyu ayran olmayınca, salata, 1 dilim ekmek
Bugünlük bu kadar
Kurabiye dışında güzelBugünkü menüm,
Sabah, 2 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, 3 çilek, 1 kayısı, 1 kurabiye
Türk kahvesi
4 gibi adana yedim, 1 bardak portakal suyu ayran olmayınca, salata, 1 dilim ekmek
Bugünlük bu kadar
Harikasın canımGaza geldım yarım saat spor yaptımkendimce pilates hareketleri falan yaptım elimdeki malzemelerle🏋 Belime de bel kemeri takmıştım bayağı terletti. Kendime getirdi biraz
içli köfte tamam da patates kızartması, poğaça olmamışBu günkü menüm (kötü menü )
Sabah
Yumurta 1 tane
Peynir 2 dilim
2 tane zeytin
6 patates kızartılmış ( çoçuklara yapmıştım )
Öğlen
Nescafe 2 si bir arada
1 tane hurma
Akşam menüm
7 tane içli köfte (arkadaşlar sizi örnek aldım çok güzel olmuştu yedim üzgünüm
1 kase çorba mercimek
Salata 1 kase
Yarım kase cacık
1 tane pogaca sıcak sıcak yedim tadına bakmak için
1 maden suyu limon
Bu kadar arkadaşlar
Yarın canım daha dikkat edicem inşallah çocuklara yapınca dayanamadımiçli köfte tamam da patates kızartması, poğaça olmamışspor da yok
Olsun arada oluyor öyle. Ertesi günü dengelersen sorun yok bence. Sık yapmamak lazım sadece. 30 kilo vermişti bir arkadaş, yediklerini azaltarak ve günde 30 dk yürüyüş ile. En çok da kaçamak yapınca ertesi gün dengelemek önemli diyordu. Bugün az kalorili ve az yemelisin.Menün iyi canım özellikle erken Yemen süper olmuş . Ben bu gün iftar saati yedim çokta yedim gitti kaç günün diyeti
İnşallah canım benim dikkat ederimOlsun arada oluyor öyle. Ertesi günü dengelersen sorun yok bence. Sık yapmamak lazım sadece. 30 kilo vermişti bir arkadaş, yediklerini azaltarak ve günde 30 dk yürüyüş ile. En çok da kaçamak yapınca ertesi gün dengelemek önemli diyordu. Bugün az kalorili ve az yemelisin.
Evet çok doğru. Kaçamaklara devam etmemek lazımOlsun arada oluyor öyle. Ertesi günü dengelersen sorun yok bence. Sık yapmamak lazım sadece. 30 kilo vermişti bir arkadaş, yediklerini azaltarak ve günde 30 dk yürüyüş ile. En çok da kaçamak yapınca ertesi gün dengelemek önemli diyordu. Bugün az kalorili ve az yemelisin.
Açım bacım gündüz idare ediyorum akşam toplu oturunca sofraya gidiyor diyetEvet çok doğru. Kaçamaklara devam etmemek lazım
Regl olmana bağlıyorum ama dikkat etmelisin canımMerhaba arkadaşlar
Sahur
2 hurma
1 kase yoğurt
1 parça peynir
İftar
1 tane haşlanmış patates
2 biber ve 2 patlıcan (dünde kalma eşim pişirmişsin ye dedi)
Salata 1 kase
1 bardak ılık limonlu su
2 kerebiç tatlısı
6 gofret uzun olanlardan
Maden suyu limon 3 tane ceviz 1 avuç çekirdek
Yazarken yoruldum ne kadar çok şey yemişim
Neyse regla oldum bu gün
Geçmiş olsjn daha iyi misin rakibemKendimi yorgun hissediyorum cnm yapamadım spor. bu gün uzandım hep karnım agrıyordu dayak yemiş gibiyim cnm
Pilav biraz fazla olmuş onun dışında güzelBugün giremedim bu saate kadarancak yazacağım menümü
Sabah, yarım dilim tam buğday ekmeği, patatesli yumurta, peynir, domates, salatalık, 3 4 çilek
Türk kahvesi
Öğlen, 3 küçük hurma
Akşam, 1 tabak yeşil fasulye, 5 6 kaşık pilav
Sanırım su içmeye başladığımdan hiç acıkmadım akşama kadar
Yasa bakmıyor bu işler ya, Allah şifa versin zorlanmayacağım sporlara bak yürüyüş gibiKesinlikle başlamam lazım. Fibromiyalji var bende ve bu aralar çok ağrılarım var. Aşırı halsiz hissettiriyor. Şu cevapları yazarken bile kolumu dirseğimi dinlendirerek yazıyorumBu yüzden isteksizim çok spora ama asıl bu yüzden başlamam da lazım. İkincisi de dizlerimde hafif menisküs ve ödem var diye korkuyorum. 33 yaşından bildiriyorum
Afiyet olsunBugünkü menüm,
Türk kahvesi
Bugünlük bu kadar
Afferin kız harikasınGaza geldım yarım saat spor yaptımkendimce pilates hareketleri falan yaptım elimdeki malzemelerle🏋 Belime de bel kemeri takmıştım bayağı terletti. Kendime getirdi biraz
İki gün gelmedim hemen su koyvermişsin oldu mu böyleBu günkü menüm (kötü menü )
Sabah
Yumurta 1 tane
Peynir 2 dilim
2 tane zeytin
6 patates kızartılmış ( çoçuklara yapmıştım )
Öğlen
Nescafe 2 si bir arada
1 tane hurma
Akşam menüm
7 tane içli köfte (arkadaşlar sizi örnek aldım çok güzel olmuştu yedim üzgünüm
1 kase çorba mercimek
Salata 1 kase
Yarım kase cacık
1 tane pogaca sıcak sıcak yedim tadına bakmak için
1 maden suyu limon
Bu kadar arkadaşlar
Pilav biraz fazla olmuş canımBugünkü menüm
Sahur: 2 sucuklu yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, 1 çb ceviz, 5 çilek, salatalık
İftar: 5 yk bulgur pilavı, 1 tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt, 5 çilek
İçecek: 2 lt su, türk kahvesi, 1 kupa yeşil çay, maden suyu
Spor: 8500 adım, 30 dk eliptik
Geldim geldim
İşte buuuuu helal kız sana şahane menü şahane spor tebrik ederimBu günkü menüm ( sabah tartıldım almamışım vermemişim aynıyım kimse duymasın :)
Sabah
1 yumurta yağda kırılmış
Kahve sade
1 tane hurma Medine
30 dakika zumba ve 100 ip atlama ipsiz
3:00 4 tane sarma yedim
Akşam
1 yemek kaşığı mercimek çorbası
1 yemek kaşığı yoğurtlu bulgur
Tatlarına baktım sadece tuzu falan varmı
2 litre su
Limonlu su
1 avuç çekirdek tuzlu
Erken yazayım dedim kaçamak yapmam inşallah
1 video zumba yaparım birazdan
100 tanede ip atlama
Bu günlük bu kadar canlar
Seninde kutlu olsun canım benimGeçmiş anneler gününüz kutlu olsun,geçmiş Kadir geceniz de mübarek olsun Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?