Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Bugünkü menüm
Sahur: 2 sucuklu yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, 1 çb ceviz, salatalık
İftar: 5 adet ızgara köfte, ayran, salatalık domates
İçecek: 2 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor: 11000 adım, 30 dk eliptik

Merhaba arkadaşlar
Sahur
2 hurma
1 kase yoğurt
1 parça peynir
İftar
1 tane haşlanmış patates
2 biber ve 2 patlıcan (dünde kalma eşim pişirmişsin ye dedi )
Salata 1 kase
1 bardak ılık limonlu su
2 kerebiç tatlısı
6 gofret uzun olanlardan
Maden suyu limon 3 tane ceviz 1 avuç çekirdek
Yazarken yoruldum ne kadar çok şey yemişim
Neyse regla oldum bu gün

Gofret ve tatlı dışında iyi bence. Afiyet olsun canım. Su az olmuş. Spor da yok.

Bugün giremedim bu saate kadar ancak yazacağım menümü

Sabah, yarım dilim tam buğday ekmeği, patatesli yumurta, peynir, domates, salatalık, 3 4 çilek
Türk kahvesi

Öğlen, 3 küçük hurma

Akşam, 1 tabak yeşil fasulye, 5 6 kaşık pilav

Sanırım su içmeye başladığımdan hiç acıkmadım akşama kadar

Leslie falan yapsana canım evde kolay uygulanabilir videolar
Erteleme erteledikçe zaman geçiyor
Kendin için iyi bişey yap ve Şimdi hemen başla
Zaten ancak Ledlie yaparım basit pilates hareketleri dışında.
Erken yemeklerini yemiştin cnm kilo olmaz cnm . Benim gibi kudur ben yemek yaparken zumba hareket ediyorum. Müzikte aç süper
Hiiç beceremiyorum zumba vs hiç bir dansı
Suyun çok iyi olmuş canım. Yakında spora da başlarsın bence

Kesinlikle başlamam lazım. Fibromiyalji var bende ve bu aralar çok ağrılarım var. Aşırı halsiz hissettiriyor. Şu cevapları yazarken bile kolumu dirseğimi dinlendirerek yazıyorum Bu yüzden isteksizim çok spora ama asıl bu yüzden başlamam da lazım. İkincisi de dizlerimde hafif menisküs ve ödem var diye korkuyorum. 33 yaşından bildiriyorum

Su içmeye devam et canım. Güzel gidiyorsun. Afiyet olsun. Spor da eklenirse daha güzel olacak.

Geçmiş olsun cnm bazen hastalık yaşa bakmıyor Allah şifa versin cnm . Bu sebepten dolayı aksatma sporunu cnm sağlığın için

Bugünkü menüm,
Sabah, 2 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, 3 çilek, 1 kayısı, 1 kurabiye
Türk kahvesi

4 gibi adana yedim, 1 bardak portakal suyu ayran olmayınca, salata, 1 dilim ekmek

Bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…