Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

İşte buuuuu helal kız sana şahane menü şahane spor tebrik ederim
Bayramıda atlatırsam süper olur canım benim bayramda hazırlık yapıcam bakalım inşallah yemem . Bu 2 gün kendimi zorluycam canım inşallah destek için çok sağol . Sen olmasan zor kararlı olurdum . Sırf seni geçeyim diye bütün emeklerim ben kazanacağım inşallah şansa
Bayramdan sonra hemen tartı biraz o gün yorulacağım

Menün çok güzel canım. dünkü kaçamakları telafi etmişsin. Tebrik ederim canım

Bugünkü menüm dünküyle aynı. Çilekler hariç. Sporum da 4500 adım ve 5 dk eliptik.
Eşim eliptik bisikletimi tamir ettiğinden dolayı eliptik yapamadım.

Bugünkü menüm

Sabah, 4 5 kaşık sucuklu yumurta, 1.5 dilim ekmek kepekli, salatalık, 3 çilek, 2 kayısı
Türk kahvesi

4e doğru da 1 tabak mantı yedim yoğurtlu

Spor yapamadım ama. Çünkü midem kötü bugün çok. Türk kahvesi kalorisiz diye yazmıyorum kaç tane içtiğimi ama son günlerde bayağı abarttım. Günde 4 falan içiyordum. Bugün olumsuz etkisini gösterdi sonunda‍♀

Bu hafta boyunca yine her şeyden yiyeceğim ama çok az yiyeceğim. Midem küçülsün artık. Kısa kollu giymeye başlayınca çok rahatsız oldum kilomdan, kollarımdan ve göbeğimden dolayı. Okul da açılacak muhtemelen. Herkes kilo almışsın demeden biraz da olsa vereyim bari

Mantı dışında menün iyi canım. Mantıyı da erken yemişsin. Sonrasında hareket etmişsen çok sorun olmaz. Su içebiliyor musun?

Menün iyi cnm en azından erken yemişsin tatlı yok süper bence

Midemi küçültme hedefim ilk günden sekteye uğradı Yaarına inşallah. Eşim lahmacun çıkarmış buzluktan.

Sabah, 2 yumurta, 1 salatalık, peynir, 1 dilim ekmek, yarım biber kızartması
Türk kahvesi

3te, 2 lahmacun, salata, 2 bardak ayran

Akşam, yarım muz, 1 lahmacun

Hedefim akşam yememekti yine ama bebeğimden kalanı yiyeyim derken 1 lahmacun yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…