- Konu Sahibi scrolllock
-
Evet dogru yerdesiniz maalesefeşiniz bu kadar borcuna rağmen gösteriş olsun diye kurban kesiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Eşim evlenmeden önce bi iş batırmış kv çok yardım etmiş borcunu bitirmesi için hala teee yıllar öncesinden kalan borçları var yakın akrabalara.. elinden geldigince toparlayıp vermeye çalışıyor.bu vergi borcu da evlenmeden öncesine ait.. şimdiye kadar hiç vergisini ödememiş.Evlendikten sonra ki borçlarıda hep laf dinlememesinden yanlış hareket etmesinden kaynaklanıyor.Ailesi n diyor bu borçlar hakkında
Evlendikten sonra mı yapılmış bu borçlar??
Yardımcı olmasam ne olur ki? Neticede o borçlar bir şekilde ödenecek ve o para yine benim, bebeğimin rızkından kesilecek.yardım etmiyorum desem borcunu ödemek için atıyorum kirayı ödeyemeyecek.. sonuç; bu seferde ev sahibine borćlanicazSıkılırsınız tabi haklı olarak
Hatasını anlayıp harcamalarını düzeltmiş olsa belki içinizden gelerek destek olur aşarsınız
Ama böyle nereye kadar
Yaramaz çocuklar gibi Eşiniz
Arkasını birilerinin toparlayacağını düşünüyor
Rest çekin gerekirse yardımcı olmayacağınızı söyleyin
Daha önce açılmış şöyle bi konum var ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/borc-borc-borc.760678/
Bu konunun sonucunda araba ve dükkan satılacak ortada biriken parayla benim daha önce tecrübe ettiğim ve çok da vakıf oldugum bir is yapacaktık.bu işin tüm muhasebesi bende dönecekti.. bu yüzden boşanmak yerine biraz zaman vermeyi uygun bulmustum..
Şimdi gelelim günümüze.
Borçlar hayli çok olunca bebegimde yaşına girdi çalışayım eşime destek olayım biraz borçlarım hafiflesin dedim.
Eşimin geçmişten kalan vergi ve bandrol borcu varmış torba yasası kapsamında yapılandırma yaptı bugün.yani vergi borcunun faizini sildirdi sadece ana parasını ödeyecekmiş.ne kadarmış dedim 9BİNLİRA dedi..
kapat telefonu kapat diyebildimo kadar üzüldüm ki işyerimde hüngür hüngür ağladım.
Ben daha hayatımızda var olan borçları nasıl ödeyecegimize dair fikir sahibi degilken bide buna 9binlira havaya saçılacak bi tutar daha eklendi.evlendigimden beri bu adamın hatalarını telafi etmekten, hesapsızca yaptıgı borçları ödemekten çok sıkıldım.bi çözüm bulamaz hale geldim.Artık gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. O kadar mutsuzum ki
Boşanmak çaremi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?