Bu defa son noktadayım! eşim ve borçları.

önceki konunuda okumuştum.
Tek diyeceğim. Allah kolaylık versin kardeşim.. Umarım bir çıkar yol bulursun.
Allah eşine akıl fikir versin. Sana da sabır ve sağlık sihat

önceki konunuda okumuştum.
Tek diyeceğim. Allah kolaylık versin kardeşim.. Umarım bir çıkar yol bulursun.
Allah eşine akıl fikir versin. Sana da sabır ve sağlık sihat
Allah razı olsun arkadaşım, çok sağol.
Pek sabırla çözülecek bi konu değil ama bakalım hayat nereye sürükleyecek.

açıkçası durumunuza üzüldüm çünkü sizin sorununuz borç değil, borç hepimizde var bir şekilde ödeniyor fakat sizin esas sorununuz elini taşın altına koymayı bilmeyen , düşüncesiz , sorumsuz bir koca..
dükkanınız nasıl bilmiyorum ama deposu falan varsa eşyalarınızın bir kısmını oraya koyabilir diğer luzumsuzlarıda satabilirsiniz( yemek odası takımı gibi) gerçi varmı onuda bilmiyorumda.. yada ucuz yollu küçük bir ev tutup eşyalarınızı oraya depolayabilirsiniz.
sonrasında ailenizin yanına gidin bu süre içinde hem maddi hem manevi olarak rahatlarsınız.. eşinizde ailesiyle yaşasın borçları kapatsın,ilerde tekrar yuvanızı kurarsınız çünkü görüyorumki eşinizi seviyorsunuz ve boşanmak istemiyorsunuz.
eşinizde nasıl olsa ödeniyor deyip tasalanmıyor.
kesinlikle boşanın veya eşinize ters davranın bağırın falan demiyorum gayet yumuşak fakat ciddi bir tavırla bu borçlar bitmeden gelmeyeceğinizi belirtin.
bebeğinizde hayırlı evlat olsun bu arada Allah O meleğin yüzü suyu hürmetine sizinde yüzünüzü güldürsün..

Esin acayip sorumsuz bir insan.
Ama hata sizde, ne diye veriyorsunuz kendi kredi kartinizi ?
REst cekmeniz gerekiyor, evladiniz deyil bu adam esiniz.
Bu tur sorumsuzluklarina razi olmamaliydiniz basindan beri.

Ah kuzum seninki gibi bir akilli adamda bende var benimkide esnaf ... bu esnafin hali ne olacak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…