Daha önce açılmış şöyle bi konum var ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/borc-borc-borc.760678/
Bu konunun sonucunda araba ve dükkan satılacak ortada biriken parayla benim daha önce tecrübe ettiğim ve çok da vakıf oldugum bir is yapacaktık.bu işin tüm muhasebesi bende dönecekti.. bu yüzden boşanmak yerine biraz zaman vermeyi uygun bulmustum..
Şimdi gelelim günümüze.
Borçlar hayli çok olunca bebegimde yaşına girdi çalışayım eşime destek olayım biraz borçlarım hafiflesin dedim.
Eşimin geçmişten kalan vergi ve bandrol borcu varmış torba yasası kapsamında yapılandırma yaptı bugün.yani vergi borcunun faizini sildirdi sadece ana parasını ödeyecekmiş.ne kadarmış dedim 9BİNLİRA dedi..
kapat telefonu kapat diyebildim
o kadar üzüldüm ki işyerimde hüngür hüngür ağladım.
Ben daha hayatımızda var olan borçları nasıl ödeyecegimize dair fikir sahibi degilken bide buna 9binlira havaya saçılacak bi tutar daha eklendi.evlendigimden beri bu adamın hatalarını telafi etmekten, hesapsızca yaptıgı borçları ödemekten çok sıkıldım.bi çözüm bulamaz hale geldim.
Artık gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. O kadar mutsuzum ki
Boşanmak çaremi?
Edit: belirttigim önceki konuda yazdıgım icin bi daha yazmiyim dedim ama eşim suan esnaf günlük kazanıyor.aylık alsa düzenlenebilir planlanabilir ama bigün 50 bigün 150 bigün hic para getirmiyor eve onlarda tamamiyle borca gider zaten.durum böyle olunca hesapları ben yönetemiyorum.