- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi scrolllock
-
Başkasinin yaninda çalişamamda nedir ya ohh valla rahatliga bak eşindeki..yok öyle bir dünya mecbur çalişacak evlenip yuva kurup cocuk sahibi olmayi bilen insan gerekirse sokakta ayakkabi boyar yine ailesine bakar borclarinida öder..sen cok taviz vermissin yapma canim biraz gözünü korkut vazgecsin bu huyundan cok is degistirmek iyi bisey degil sürekli daldan dala atarsa çakılır kalır bigün yere. boşan demiyorum ama senin secimin tabiki ama en azindan tehtit et yani baska türlü yola gelmez anlattiklarindan anladgim kadariyla..busekilde devam ederse bu işin biticegini artik dayanamadgini soyle toplasin kendini benceYardımcı olmasam ne olur ki? Neticede o borçlar bir şekilde ödenecek ve o para yine benim, bebeğimin rızkından kesilecek.yardım etmiyorum desem borcunu ödemek için atıyorum kirayı ödeyemeyecek.. sonuç; bu seferde ev sahibine borćlanicaz
eşinin toplam borcu ne kadar?Daha önce açılmış şöyle bi konum var ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/borc-borc-borc.760678/
Bu konunun sonucunda araba ve dükkan satılacak ortada biriken parayla benim daha önce tecrübe ettiğim ve çok da vakıf oldugum bir is yapacaktık.bu işin tüm muhasebesi bende dönecekti.. bu yüzden boşanmak yerine biraz zaman vermeyi uygun bulmustum..
Şimdi gelelim günümüze.
Borçlar hayli çok olunca bebegimde yaşına girdi çalışayım eşime destek olayım biraz borçlarım hafiflesin dedim.
Eşimin geçmişten kalan vergi ve bandrol borcu varmış torba yasası kapsamında yapılandırma yaptı bugün.yani vergi borcunun faizini sildirdi sadece ana parasını ödeyecekmiş.ne kadarmış dedim 9BİNLİRA dedi..
kapat telefonu kapat diyebildimo kadar üzüldüm ki işyerimde hüngür hüngür ağladım.
Ben daha hayatımızda var olan borçları nasıl ödeyecegimize dair fikir sahibi degilken bide buna 9binlira havaya saçılacak bi tutar daha eklendi.evlendigimden beri bu adamın hatalarını telafi etmekten, hesapsızca yaptıgı borçları ödemekten çok sıkıldım.bi çözüm bulamaz hale geldim.Artık gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. O kadar mutsuzum ki
Boşanmak çaremi?
Edit: belirttigim önceki konuda yazdıgım icin bi daha yazmiyim dedim ama eşim suan esnaf günlük kazanıyor.aylık alsa düzenlenebilir planlanabilir ama bigün 50 bigün 150 bigün hic para getirmiyor eve onlarda tamamiyle borca gider zaten.durum böyle olunca hesapları ben yönetemiyorum.
paşa torunu demek ki adam.Başkasinin yaninda çalişamamda nedir ya ohh valla rahatliga bak eşindeki..yok öyle bir dünya mecbur çalişacak evlenip yuva kurup cocuk sahibi olmayi bilen insan gerekirse sokakta ayakkabi boyar yine ailesine bakar borclarinida öder..sen cok taviz vermissin yapma canim biraz gözünü korkut vazgecsin bu huyundan cok is degistirmek iyi bisey degil sürekli daldan dala atarsa çakılır kalır bigün yere. boşan demiyorum ama senin secimin tabiki ama en azindan tehtit et yani baska türlü yola gelmez anlattiklarindan anladgim kadariyla..busekilde devam ederse bu işin biticegini artik dayanamadgini soyle toplasin kendini bence
CANIM BAK BU KONUDA HAKLISIN SONUNA KADAR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ÇOCUĞUN VAR ONLARI DÜŞÜN YAPMIŞ Bİ KAÇ HATA BOŞANMAK HİÇ BİR ZAMAN ÇARE DEĞİLDİR BUNU UNUTMA DAYAN TAMAM YETMİO AMA İLLAKİ BİŞEYLER YOLUNA GİRECEKTİR CANINIZI SIKMAYIN VE BOŞANMA KELİMESİNİ Bİ DAHA AĞZINIZA ALMAYIN KK EN SEVDİĞİM ÜYESİSİNİZ ÇÜNKİDaha önce açılmış şöyle bi konum var ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/borc-borc-borc.760678/
Bu konunun sonucunda araba ve dükkan satılacak ortada biriken parayla benim daha önce tecrübe ettiğim ve çok da vakıf oldugum bir is yapacaktık.bu işin tüm muhasebesi bende dönecekti.. bu yüzden boşanmak yerine biraz zaman vermeyi uygun bulmustum..
Şimdi gelelim günümüze.
Borçlar hayli çok olunca bebegimde yaşına girdi çalışayım eşime destek olayım biraz borçlarım hafiflesin dedim.
Eşimin geçmişten kalan vergi ve bandrol borcu varmış torba yasası kapsamında yapılandırma yaptı bugün.yani vergi borcunun faizini sildirdi sadece ana parasını ödeyecekmiş.ne kadarmış dedim 9BİNLİRA dedi..
kapat telefonu kapat diyebildimo kadar üzüldüm ki işyerimde hüngür hüngür ağladım.
Ben daha hayatımızda var olan borçları nasıl ödeyecegimize dair fikir sahibi degilken bide buna 9binlira havaya saçılacak bi tutar daha eklendi.evlendigimden beri bu adamın hatalarını telafi etmekten, hesapsızca yaptıgı borçları ödemekten çok sıkıldım.bi çözüm bulamaz hale geldim.Artık gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. O kadar mutsuzum ki
Boşanmak çaremi?
Edit: belirttigim önceki konuda yazdıgım icin bi daha yazmiyim dedim ama eşim suan esnaf günlük kazanıyor.aylık alsa düzenlenebilir planlanabilir ama bigün 50 bigün 150 bigün hic para getirmiyor eve onlarda tamamiyle borca gider zaten.durum böyle olunca hesapları ben yönetemiyorum.
KIYAMETİ KOPARSAN NOLACAK ADAM YAPMIŞ Bİ KERE BORÇpaşa torunu demek ki adam.
valla bunu diyen benim eşim olsa kıyameti kopartırım.
etin ne budun ne değil mi.
imkanın olsun tamam çalışma.
ama böyle bür lüksü yokken ,sıkıya gelemeyip te burun kıvırmak ta neyin nesidir.
insan evine ekmek götürmek için her işi yapar benim bildiğim.
ben de senin gibi konu sahibinin fazlaca tavizkat olduğunu düşünüyorum.
başkasının yanında çalışamam demesine itafen yazmıştım onu.KIYAMETİ KOPARSAN NOLACAK ADAM YAPMIŞ Bİ KERE BORÇ
OLAN OLMUŞ SABIR DİLEMEK VE ÜZÜLME DEMEKTEN BAŞKA BİŞY YAPAMICAZbaşkasının yanında çalışamam demesine itafen yazmıştım onu.
sonuçta bir şekilde sağlam bi derse ihtiyacı var bu akılsız adamın.
daha da fazla borç yapmasına engel olur belki küçük bir kıyamet:))
kendisinin de sorumluluk sahibi olduğunu,kafasına göre uçan kuşa bile borç yapamayacağını,her zaman arkasını birinin toplamayacağını ve de mecbur olmadığını anlar belki.
SEN DE KIZA BORÇ ÜSTÜNE BORÇ ÇIKARIONaklıma bağkur ssk borcu geldı.
lütfen varsa onlarıda yapılandırın esnaf oldugundan bağkur borcu vardır muhtemelen. işçi calıstırdıysa onuda odememeıstır sgk borcuda vardır. Rabbım size sabır versin.
barı onların faizi silinsinde faydalanmadık yapılandırmadık diye üzülmesinler sonra. vergı borcu gıbı degıl bunların faizi daha fazla oluyor.SEN DE KIZA BORÇ ÜSTÜNE BORÇ ÇIKARION
BİLİORUM CNM DAA KONU SAHİBİNİ ÜZME DİORUMMMbarı onların faizi silinsinde faydalanmadık yapılandırmadık diye üzülmesinler sonra. vergı borcu gıbı degıl bunların faizi daha fazla oluyor.
SEN DE KIZA BORÇ ÜSTÜNE BORÇ ÇIKARION
sonuçta konu sahibinin başında büyük bir dert var.OLAN OLMUŞ SABIR DİLEMEK VE ÜZÜLME DEMEKTEN BAŞKA BİŞY YAPAMICAZ
canım daha önceki konunu ve yorumların hepsini okumuştum.Senin ki öyledir demiyorum genel konuşuyorum .Bir insan sorumsuz ise sonunu düşünmeden hareket ediyosa ve bu hata olmaktan çıkıp davranış biçimi yaşam tarzı haline geldiyse ondan ne köy olur ne ksaba.Seni tanımayan eşini tanımayan biri olarak sana boşan diyemem .Bu flört değil ki bitti deyince bitsin.Ama çocuğunun geleceğini ,psikolojisini düşünmek zorundasın.Ve bunu kalbinle değil beyninle yapmalısın.Alışkanlıklardan vazgeçmek yeni bir hayat kurmak bunlar radikal kararlar.Ama sadece körü körüne aşk için evlilik sürmez o zaman çocuğuna karşı ömür boyu sorumlu olursun.Düşün, taşın ,büyüklerinle istişare et ve bir karar ver.En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir.Daha önce açılmış şöyle bi konum var ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/borc-borc-borc.760678/
Şimdi gelelim günümüze.
Boşanmak çaremi?
aklıma bağkur ssk borcu geldı.
lütfen varsa onlarıda yapılandırın esnaf oldugundan bağkur borcu vardır muhtemelen. işçi calıstırdıysa onuda odememeıstır sgk borcuda vardır. Rabbım size sabır versin.
NOLDU CANIM BEBEĞİNEEEEEEEEEEEEdaha önce açmış olduğunuz konuyuda okudum. bende kendimi ve eşimi düşündüm bi an. ama bizimki bu kadar karışık bi durum değil çok şükür. eşim üstüne başına kendine çok bişey almaz. anne babası olmadığı için biz tüm nişan düğün eşya masrafını kendimiz karşıladık evlendikten sonra önce onlar ödendi. sonra bebek sorunu ortaya çıktı bebeğimiz olmuyor malesef tüp bebek tedavilerine dünyanın masrafı yapıldı. 2 sene önce ben işe başladım gelirimiz iki katına çıktı ama bu seferde eşim araba aldı kısa sürede ödensin bitsin diye şimdide o zorluyor bizi. bir insan evliliğe borçlu başlayınca öyle de gidiyor ne hikmetse bizimde hiç borcumuz bitmedi(bu ismimin altında bebeğimin doğacağı tarih yazıyor onu silmek istiyorum çünkü kötü bi şekilde sonuçlandı ne yazıkki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?