- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi niluferkoc
-
kızın ailesi urumu bilse bencede kabul etmez onların amacı kızımızı göz görürken evlendirelim.Ama şu varki ben sadece aşkımı ve kendimi düşünen acımasız biri olsam böylesi kıvranmam ve de bu forumu açmam,burada tek suçlu benimkinin ailesi oğulları o duldan ayrılsında kime ne olursa olsun zihniyetindeler o kız için hep beni suçluyorsunuz da,asıl oğlunu çok seven bi kadını hakir görüp istemeyen ve oğlunun istemediğini bile bile başkasına aşıken evlendiriren ailede hiç mi suç yok .asıl o kızı kurban edenler onlar ben git evlen biz yine devam ederiz karını aptal yerine koyarız demiyorum ki ve sırf bunu dememek adına bu iş olmasın diye dua ediyorum
evet haklısınız sizi taşa tutmak ne mümkün zaten yukardaki yorumlarımın hepsini okursanız bende size paralel şeyler söyledim.olayı bi noktada çok doğru kavramışsınız evet ailesi önceki zıprlığını bildiği için zaten onu takmıyor söz hakkıvermeyip oldu bittiye getiriyor bu nedenlede bana olan duygularını geçici heves görüyorlar.ama şunu ben dulum çocukluyum diye kalbime kilitmi vurayım ben istemezmiydim aynı şartlarda biri karsıma çıksın ama gözüm tek bunu gördü kalbim tek bunu sevdi.ben istemedim bu kaderi ama elimde değil
Şu an bile ağırlığını koyamayan bekar bi erkekten söz ediyoruz
Anne ben bunu seviyorum, diğeriyle ne sözlenmesi diyemiyo
Ailesi çoculu dul kadın diye sizi istemiyo
Tutun ki herşey dediğiniz gibi oldu ve bi şekilde sevgiliniz sözü attı sizle evlendi
O aile ve bahsettiğiniz tüm akrabalar size rahatlık verecek mi sanıyorsunuz
Çocuklarınızı düşünmenizi tavsiye ederim
Bugün güle oynaya istenilen gelinler bile yaırn neler çekiyo ailelerden
Siz fazla dizi izlemişsiniz bence
İki gönül bir olunca samanlık seyran filan olmuyo
hepinizin yorumunu okuyor ve düşünüyorum ve çıkan sonuca göre bu adam beni kandırıyor aptal yerine koyup o kızla evlenmeyi istiyor o zaman yapacak birsey yok . Bu durumda bende daha fazla arabozucu olmadan aradan çekileyim.olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için sağolun arkadaşlar
Aynen ben de bunu sordum ama cevap gelmedi konu sahibindenHayır şunu anlamıyorum,
kızın bu evliliği aile ve çevre baskısıyla kabul ettiğini, ailesinin de kızımız evde kalmasın edasıyla bu evliliği istediğini NERDEN BİLİYORSUNUZ?
Her mesajınızda ısrarla bu vurguları yapıyorsunuz, Vicdanınızı bu şekilde mi rahatlatıyorsunuz?
Bu hikayede çocuklarınızı göremiyorum ben, iki kişilik bir dünyadan bahsetmeyin siz bir annesiniz.
hepinizin yorumunu okuyor ve düşünüyorum ve çıkan sonuca göre bu adam beni kandırıyor aptal yerine koyup o kızla evlenmeyi istiyor o zaman yapacak birsey yok . Bu durumda bende daha fazla arabozucu olmadan aradan çekileyim.olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için sağolun arkadaşlar
Aklın yolu bir..hepinizin yorumunu okuyor ve düşünüyorum ve çıkan sonuca göre bu adam beni kandırıyor aptal yerine koyup o kızla evlenmeyi istiyor o zaman yapacak birsey yok . Bu durumda bende daha fazla arabozucu olmadan aradan çekileyim.olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için sağolun arkadaşlar,hakkınızı helal edin
kızın ailesi urumu bilse bencede kabul etmez onların amacı kızımızı göz görürken evlendirelim.Ama şu varki ben sadece aşkımı ve kendimi düşünen acımasız biri olsam böylesi kıvranmam ve de bu forumu açmam,burada tek suçlu benimkinin ailesi oğulları o duldan ayrılsında kime ne olursa olsun zihniyetindeler o kız için hep beni suçluyorsunuz da,asıl oğlunu çok seven bi kadını hakir görüp istemeyen ve oğlunun istemediğini bile bile başkasına aşıken evlendiriren ailede hiç mi suç yok .asıl o kızı kurban edenler onlar ben git evlen biz yine devam ederiz karını aptal yerine koyarız demiyorum ki ve sırf bunu dememek adına bu iş olmasın diye dua ediyorum
Ve evlendiler 1 cocuklari daha oldu,
Kaynanada torun hatrina hadi gidip geliyor,
eski esinden olan cocugun dislansa mesela,
istenmeyen gelinsin sonucta,
nasil rahat edeceksin...
cocugunun psikolojisi senin askindan onemlimi,
niceleri var cocugu icin evlenmeyen..
evlenme demiyorum ama dengin biriyle evlen,
zorlada yapsaniz bu isi dusundugun gibi arkadasinda dedigi gibi samanlik seyran olmayacak belli...
Ve evlendiler 1 cocuklari daha oldu,
Kaynanada torun hatrina hadi gidip geliyor,
eski esinden olan cocugun dislansa mesela,
istenmeyen gelinsin sonucta,
nasil rahat edeceksin...
cocugunun psikolojisi senin askindan onemlimi,
niceleri var cocugu icin evlenmeyen..
evlenme demiyorum ama dengin biriyle evlen,
zorlada yapsaniz bu isi dusundugun gibi arkadasinda dedigi gibi samanlik seyran olmayacak belli...
hepinizin yorumunu okuyor ve düşünüyorum ve çıkan sonuca göre bu adam beni kandırıyor aptal yerine koyup o kızla evlenmeyi istiyor o zaman yapacak birsey yok . Bu durumda bende daha fazla arabozucu olmadan aradan çekileyim.olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için sağolun arkadaşlar,hakkınızı helal edin
evet biliyorum benim sevdiğim adam aciz kalıyor,ama cin fikirliliğinden değil sorumluluklarından dolayı eli kolu bağlı.o kızlada konuşur ama kız durumu ailesine anlatınca o aile sataşmayacakmı belkide namus meselesi yapıp benimkinin ailesine çatmayacakmı o zaman ne olacask düşündünüzmü hiç arkadaşlar anne hastalığını kullanıp ayılıp bayılacak ,akrabalar benden ayrılmadı hala diye ortalığı koparacak ve ayrıca ailesinin bana zarar vermesinden beni sözleriyle incitmelerinden korkuyor sevgilim,bu yüzden ortalığı bulandırmadan benim üzerime şimsekleri çekmeden bunu halletmek istiyor zıt gidersem o kız olmadı gelsin sıradaki kız diyecekler diyor anlıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?