Anladim canim tek care bu gibi gozukuyor zaten ben birkac hafta deneyim buradan sonuclari yazarim :)
imgecim eğer çok tereddüt ediyosan okulun tatil döneminde falan dene istersen. ben bu ara evde olduğum için bi sıkıntı yaşamadım koku konusunda. bu arada dün saçımı bi düzleştireyim demiştim baya çok yeni çıkan saçlarım. düzleşince dikildi hepsi :)) yaptıklarımın ekstra etkisi var mı bilmiyorum ama
ne güzel canım ya darısı başımıza..2 yıldır ne jöle ne düzleştirici yapıyorum..topluyorum sürekli..çok özeniyorum saçlarıma değişik şekiller vermek istiyorum ama olmuo işte(
imgecim eğer çok tereddüt ediyosan okulun tatil döneminde falan dene istersen. ben bu ara evde olduğum için bi sıkıntı yaşamadım koku konusunda. bu arada dün saçımı bi düzleştireyim demiştim baya çok yeni çıkan saçlarım. düzleşince dikildi hepsi :)) yaptıklarımın ekstra etkisi var mı bilmiyorum ama
kızlar sürekli toplamayın en azından evdeyken açın oda saça çok zarar veriyo. keşke imgecim öyle bi sürü saçım olsa saçım ince telli olduğu için ne kadar çıkarsa çıksın ışıkta baktığım zaman dipler belli
Aynen canim ya surekli topluyorum biktim artik ustume giydigim sey ne kadar sik olursa olsun sac hepsini bozuyor dayanamiyorum.[/QUOTE
alışayım diorum beterin beteri var diorum ama elimde değil..takıntılı oldum..şık giyinmek içimden gelmio bile..hiç bi şey yapmak gelmio gerçi..
kızlar sürekli toplamayın en azından evdeyken açın oda saça çok zarar veriyo. keşke imgecim öyle bi sürü saçım olsa saçım ince telli olduğu için ne kadar çıkarsa çıksın ışıkta baktığım zaman dipler belli
öncelikle geçmiş olsun canım bu derece teyzemin di o bıoxcin böyle ampul ampuldü önce dökülmesi durdu sonra baktım dökülen yerler kıllar çıkmaya başladı küçük küçük o ara bizde kalıyodu her akşam ben yatıgım için biiyorum her ne olursa olsun inş.birşeyler dermanın olsun
kızlar bugün saçıma keratin yüklemesi yaptırdım kuaförüm bile dedi saçların ne hale gelmiş yarı yarıya azalmış diyeşuan saçlarım gayet sağlıklı gzüküyo dolu dolu canlı geliyo elime saç tellerini de kalınlaştırıyo bu keratin dedi umarım öyle bişey olur. ayda 1 kez yaptırcam artık. yıkamadı saçımdan yarın gel yıkayalım dedi 1 gün beklesin saçında dedi. bakalım artık şuan gayet sağlıklı düzgün görünüyo
kızlar bugün saçıma keratin yüklemesi yaptırdım kuaförüm bile dedi saçların ne hale gelmiş yarı yarıya azalmış diyeşuan saçlarım gayet sağlıklı gzüküyo dolu dolu canlı geliyo elime saç tellerini de kalınlaştırıyo bu keratin dedi umarım öyle bişey olur. ayda 1 kez yaptırcam artık. yıkamadı saçımdan yarın gel yıkayalım dedi 1 gün beklesin saçında dedi. bakalım artık şuan gayet sağlıklı düzgün görünüyo
canım merhaba benim saçımda aynı seninki gibi fotoğraflarında gördüğüm kadarıyla önde ve yanlarda çok seyrek hemen hemen aynıyız.boşuna canını sıkma ne yaparsan yap düzelmiyo.benim 10 yıldır böyle önceden çok sık ve uzundu.ama hala çok üzülüyorum.insanlarda herdefasında sormasalar alışıcamda en yakınlarım bile söyleyip duruyolar sanki elimde gibi.ben kabullenmeye çalışıyorum artık çaresi yok.seninde söylediğingibi topluyorum sürekli.toplayınca bile araları açık açık duruyo.oof of çok kötü bi durum.sen eğer bi çözüm bulursan banada yaz.
bu arada saçımdaki sarımsak kokusuda gitti keratinden sonra :))) iliğe de devam edicem normalde ctesi yapmam lazımdı ilik yoktu bugüne kaldı haftada 2 gün ilik ayda 1 keratin inadım inat pes etmicem :))
Eki Görüntüle 521302 Eki Görüntüle 521304tepe ve yanı bu şekilde
canım bu tip dökülme çevresel dökülme olamaz dolayısıyla ne kullanırsan kullan fayda etmez dermorollerde buna dahil. minoxil tedavisi yarar ancak.sende hormonal kaynaklı erkek tipi dökülme olmuş. bazı haplar var doktorunla konuş
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?