kızlaaaaaaaar napıyosunuz nerelerdesiniz merak ettim sizi
kızlar lütfen canınızı sıkmayın üzülmeyin.. benim sadece saçlarımın dökülmesi azaldı sonuçta rapunzele dönüşmedim o giden saçlarımın acilen geri gelmesi lazım saçlarım zaten çok ince telli bu kadar şey denedim yıprandı cansız ince ve yarısı gitti nerdeyse. denemediğim sığır iliği kalmıştı geçen hafta onada başladım1-2 ay deneyim diyorum dökülenleri hemen geri çıkarır mı diye.. haftada 1 yaparım diyodum ama geçen sinir oldum saçlarıma 2 yapayım dedim. 2 kez yaptım şimdilik. bununla ilgilide bi gelişme olursa yine yazarım size. siz moralinizi bozmayın olmuyo diyip kestirip atmayın malum saç bu başka şeye benzemiyo sonuçlarını görmek zaman alıyo düzelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar merhaba :) konuya geç gedim biraz ama geç olsun güç olmasın:) benimde saçlarım bi tuhaf boya olmayan dönemde dökülüyor boyadımmı duruyor. Ömrümün sonuna kadar böylemi cekicem ben bunu(
Haklısın canım da 4 yıl olunca tabi artık sabrın tükeniyor o sarımsak işini yapmayı çok isterim ama malum okuldu bilmem neydi kokusu siniyordur mutlaka sıkıntı çıkarır diye korkuyorum
Kac kere gittim canim bir sey cikmadi ne yazik ki doktorlar cokta ilgilenmiyorlar
canım geçmişi okumadım ama karanfil denedin mi benim saçta aşırı dökülür ben faydasını gördüm
saç dökülmem durdu yeni saçlarım çıktı
o kadar çok işlem yaptım ki hangisi yaradı bilmiyorum ama kısa sürede çözülmesi beni mutlu etti
RABBİM'e bin şükürrrrrrr
darısı saçı dökülenlerin başına
sarımsak tabi ki kokuyo kokmuyo diyemem en son 2 hafta önce yine yapmıştım sarımsağı hala saçımda kokusu var ıslanınca kokuyo yaptıktan 1 hafta falan saçın kuruykende kokladığın zaman kokuyo ama çevreni rahatsız edecek boyutta değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?