- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 648
canm benm dökülmem cok ileri derecede bir dökülmeydi erkek tipi değil heryerden eşit oranda azalma vardı bepanthen ampulu hergun aynı saatte sağlık ocagında vurdurdum yavaş yavaş azalmayı gördüm 15 taneden sora da tamamen dökülmem durmuştu. İnanamamıştım saçlarıma resmen asılıodum tek tel gelmiodu ki benm saçım dokunmadan akar yerlere yani. Tabi bu 3-4 ay götürdü beni sorasında bi 15 tane daha olmak gerekıyordu fakat biz taşındıgımzdan dolayı saglık ocagı vs yerlere uzaktım düzenli olamadm o nedenden dolayı o etkiyi alamadım. Senin de cok fazla dökülmen varsa bunu kesinlikle ve kesinlikle dene lütfen..canım baştan anlatır mısın ?
bunu nerde durdurdun ne kadar odedin ve ne kadar sıklıkla yaptırdın ?
cnm bendede AYNI SORUN VAR BU KADAR KÖTÜ DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞU KURU MAYALI TARİFİ Bİ DENESENE BEN BUGUN ONA BAŞLAYACAĞIM İNŞ. İYİ GELKİR
Bunu bende dusunmustum peki sadece dökulmesine mi etkisi oldu canlilik tellerde kalinlasma vs gibi etkileri oldu mucanm benm dökülmem cok ileri derecede bir dökülmeydi erkek tipi değil heryerden eşit oranda azalma vardı bepanthen ampulu hergun aynı saatte sağlık ocagında vurdurdum yavaş yavaş azalmayı gördüm 15 taneden sora da tamamen dökülmem durmuştu. İnanamamıştım saçlarıma resmen asılıodum tek tel gelmiodu ki benm saçım dokunmadan akar yerlere yani. Tabi bu 3-4 ay götürdü beni sorasında bi 15 tane daha olmak gerekıyordu fakat biz taşındıgımzdan dolayı saglık ocagı vs yerlere uzaktım düzenli olamadm o nedenden dolayı o etkiyi alamadım. Senin de cok fazla dökülmen varsa bunu kesinlikle ve kesinlikle dene lütfen..
dökülme durduğu için o dökülen saçların bir kısmı yerine gelmişti açıklar dolmuştu. Ama sonraki seneler de dökülme yaşadığım için tekrardan seyreldi saçlarım. Parlaklık iğneyle alakalı olan birşey deil dıştan kullanılan şeyler ancak parlaklık kazandırır saça. Ben cok memnun kalmştım gene yaptırmayı düşünüyorum ama cevremde hc sağlık ocagı vs.yok o yuzden gdemıorum malesef. Dökülme sorunu olanlara kesnlıkle tavsiyemdir.. Senede 2-3 kez 15 gun ust uste vurdurun saglıKlı saçlara kavuşun..Bunu bende dusunmustum peki sadece dökulmesine mi etkisi oldu canlilik tellerde kalinlasma vs gibi etkileri oldu mu
dökülme durduğu için o dökülen saçların bir kısmı yerine gelmişti açıklar dolmuştu. Ama sonraki seneler de dökülme yaşadığım için tekrardan seyreldi saçlarım. Parlaklık iğneyle alakalı olan birşey deil dıştan kullanılan şeyler ancak parlaklık kazandırır saça. Ben cok memnun kalmştım gene yaptırmayı düşünüyorum ama cevremde hc sağlık ocagı vs.yok o yuzden gdemıorum malesef. Dökülme sorunu olanlara kesnlıkle tavsiyemdir.. Senede 2-3 kez 15 gun ust uste vurdurun saglıKlı saçlara kavuşun..[
iğneler kafa derisinden mi vuruluyor :/ yoksa koldan falan mı :)
hayır canm kalçadan vuruluyor ama acı olarak korkarsan eger hiç acımıyor sinek ısırıgı gibi birşey. Sende mi dökülme problemi yaşıyorsun ?dökülme durduğu için o dökülen saçların bir kısmı yerine gelmişti açıklar dolmuştu. Ama sonraki seneler de dökülme yaşadığım için tekrardan seyreldi saçlarım. Parlaklık iğneyle alakalı olan birşey deil dıştan kullanılan şeyler ancak parlaklık kazandırır saça. Ben cok memnun kalmştım gene yaptırmayı düşünüyorum ama cevremde hc sağlık ocagı vs.yok o yuzden gdemıorum malesef. Dökülme sorunu olanlara kesnlıkle tavsiyemdir.. Senede 2-3 kez 15 gun ust uste vurdurun saglıKlı saçlara kavuşun..[
iğneler kafa derisinden mi vuruluyor :/ yoksa koldan falan mı :)
Kizlar bir aydir karisim ve hap kullandim hizli uzama disinda hicbir olumlu sonuc almadim caresizlikte tavan yaptim bilmiyorum ne olucak kokler olmus anlasilan
bence artık bizim saclarımızda dökülenin yerine yenisi cıkmıyo(( benimde aynen öylee
Ben artik dayanamiyorum boguluyorum kafamda kotu kotu dusunceler var ne yapcagimi bilmiyorum
Ben artik dayanamiyorum boguluyorum kafamda kotu kotu dusunceler var ne yapcagimi bilmiyorum
merhaba imge sende kader arkadaşlarımızdan birisin. sanırım sende benm gibi saçlarının 4te 3ünü kaybettin ve tekrar çıkarmaya uğraşıyorsun. Allahım yardımcın olsun.. merak ettiğim şey senin dökülmen hala devam mı edıyor yoksa durdurabıldnmı dökülmeni ?Kizlar bir aydir karisim ve hap kullandim hizli uzama disinda hicbir olumlu sonuc almadim caresizlikte tavan yaptim bilmiyorum ne olucak kokler olmus anlasilan
ben de aynı yoldayım ama size tavsiyem perçem kullanın, çok işe yarıyor. 100 liraya almıştım hiçkimse farketmedi şimdiye kadar 1 yılı geçti kllanıyorum
bugün sinirden saclarımı yoldum( aglama krizine girdim valla bizim bu halimiz ne olcak bilmiyorum psikolojimm cok cokk bozukkk takmıyım her gün diyorum yok olmuyor (
merhaba imge sende kader arkadaşlarımızdan birisin. sanırım sende benm gibi saçlarının 4te 3ünü kaybettin ve tekrar çıkarmaya uğraşıyorsun. Allahım yardımcın olsun.. merak ettiğim şey senin dökülmen hala devam mı edıyor yoksa durdurabıldnmı dökülmeni ?
ben de aynı yoldayım ama size tavsiyem perçem kullanın, çok işe yarıyor. 100 liraya almıştım hiçkimse farketmedi şimdiye kadar 1 yılı geçti kllanıyorum
Konuyu açtığımda koyduğum resimlerde ki hali çok iyiymiş şimdiki hali feci
Eki Görüntüle 720154
imgecim bi ara minoxil biraz fayda etti gibi diyodun ona mı devam etsen acaba
ah canm ya bu yaşta niye böyle oldun sen. Sebepsiz yere de böyle olmazki. İllaki bir nedeni vardır ve o neden ortadan kalktıgında saçlar yeniden oluşacak belkide. Çok çok iyi bir doktor bulup eninde sonunda nedeni bulması lazm. Bnm tanıdıgım llisedeyken sınıfımzda bir kız vardı o da böyle bizim gibi saçları cok fenaydı hergun saçları yapış yapış bişiler sürerek gelirdi okula. İnanılmaz azdı saçı böle bi tutamdı. Tum doktorları gezmş umudunu kesmiş en son bi doktora gitmiş o öyle bişi yapmşki hem dökülmesi durmuş hemde yeniden saçları çıkmş. Şimdi bakıorm faceden saçları oyle guzel ve saglıklı ki. Beline kadar da uzatmş. Cok özeniyorum. Saçları benmkinin 3te biriydi o zamanlar. Smdi benmki onunkinin 3te biri kadar. O doktorun istanbul medical park özel hastanesinde oldugunu söylemişti. Umudunu yitirme daha yaşın çok genç saçların yeniden çıkabilir ama senin araştırıp bir uzman eşliğinde bu yola devam etmen lazm. Bende resmlerimi 3 yıllık saç dökülmem konusunda paylaştm bnm de ileri derecede bir dökülmem var ama moralimi yuksek tutmaya çalışıorum biliorum moralimi bozup umudumu yitirirsem herşey cok daha kötü olacak hayatım mafolcak bu genç yaşta :/Olmuyor canım her güzel şey geçici mutluluk veriyor sanırım kalıcı olanı kaybettim.
canım benim inan bilmiyorum devam ediyor mu durdu mu tek bildiğim saçımın çok çok az olduğu ve düzelmediği tekrar çıkmıyor ama işte ekim falan hikaye bence ektirsem bile tek tük çıkar eskisi gibi olcağını hiç düşünmüyorum zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?