- 31 Aralık 2014
- 34
- 1
- 13
- 29
- Konu Sahibi laborantask
-
annem dayak yedigimi bilmiyor.sadece birlikte oldugumuzu biliyorKınamıyorum ama madem anneniz yanınızda bir parça ona anlatın durumu, bölümünüz sayesinde iş bulup kendi ayaklarınızn üstünde durabileceğinizi anlatın, ikna edin, vazgeçilsin evlilikten. Başka da bir çözüm yolu göremiyorum zaten, annenizin tek vasfı babanıza olayı yansıtmamak değildir herhalde, kendi çocuğunun bundan sonra dayak yiyecek olmasından mutlu olacak değil. Yapabildiğiniz kadar duygu sömürüsünü ona yapın hatlarınızdan ders alırsanız zaten fedakarlığının hakkını ödemiş olursunuz.
Bir daha bu kadar saçma sapan davranmayın hayatta önce size yazık çünkü.
cok uzgunum cok.ama bu lekeden kurtulmak icin ona mecburum.babam ogrenirse kaldiraamzNe desem bilemedim kiKendim ettim kendim buldum gül gibi sararip solacagim eyvahhhhhh eyvahhhhh yazik etmissin kendine gencligine
annem dayak yedigimi bilmiyor.sadece birlikte oldugumuzu biliyor
anlatirsam annem evlenmemizi istemez tabi ki.ama benim bu lekden kurtulmam lazim ve tek cozumum bu o adama mecburum yapacak bir sey aklima gelmiyorEsas onu bilsin diyorum ben de. Anlatın herşeyi.
anlatirsam annem evlenmemizi istemez tabi ki.ama benim bu lekden kurtulmam lazim ve tek cozumum bu o adama mecburum yapacak bir sey aklima gelmiyor
Belki haklisiniz ancak babam bu konuda cok tutucudur. Asla boyle bir seyi kabul etmez hatta beni evlatliktan bile reddederAnnene dayak yediğini ve sana yapılan eziyeti açık açık anlat büyük ihtimalle fikri değişecektir. Böyle biri ile sırf bekaret için evlendirilmez ki akıl var mantık var.
Her yolu dusundum operasyonu da dusundum her turlu cozumu arastirdim ama yarin obur gun baska biriyle oldugumda ben bunun vebaliyle nasil yasarimYahu ne lekesi, leke dediğiniz şeyi kabul edip bundan sonra ona göre davranma ve bunu dert etmeyecek bir insanla tanışıp hayatınızı devam ettirme imkanınız var birincisi, ikincisi bu kadar kurtulamayacağınızı düşünüyorsanız bundan gider operasyon yaptırırsınız. 19 yaşındasınız diye düşünme yetinizi de kaybetmiş değilsiniz.
Onun ailesi hic onemsemez boyle seyleri annesi babasi ayri zaten ayrica en ufak biseyde annesi onu kolluyor bana karsi o yuzden aileler cok etken degil. Ben evlendikten kisa bi sure sonra bosanirim kurtulurum diye dusunuyordum ancak sevgilimin yapabilecekleri beni korkutuyorAilenize soylemekle tehdit ediyor. Adresi telefonlari biliyormu . Yani ya anneniz yardim edecek. Yada nisanlanip sonradan nisani atacaksiniz. Tabi bu kisiliksiz adam rezalet cikarmazsa. Gerci aileler var cikaramaz. Yasadigin sey istemeden basina gelmis ama lekelendim gozuyle bakma. Damgali muamelesi yaptikca kendinize psikolojiniz bozulur. Bu arada korunun
Belki haklisiniz ancak babam bu konuda cok tutucudur. Asla boyle bir seyi kabul etmez hatta beni evlatliktan bile reddeder
Her yolu dusundum operasyonu da dusundum her turlu cozumu arastirdim ama yarin obur gun baska biriyle oldugumda ben bunun vebaliyle nasil yasarim
Her yolu dusundum operasyonu da dusundum her turlu cozumu arastirdim ama yarin obur gun baska biriyle oldugumda ben bunun vebaliyle nasil yasarim
Onun ailesi hic onemsemez boyle seyleri annesi babasi ayri zaten ayrica en ufak biseyde annesi onu kolluyor bana karsi o yuzden aileler cok etken degil. Ben evlendikten kisa bi sure sonra bosanirim kurtulurum diye dusunuyordum ancak sevgilimin yapabilecekleri beni korkutuyor
Birakin lutfen bunlari.durustce cevaplayin.o cocugun tuttugu eve kac kere gittinizben zaten yasadiklarimdan gurur duymuyorum. ve hayatima da bu sekilde devam etmek istemiyorum . bunun namusla ilgili olan kismi ailevi. ailemin sorun etmeyecegini bilsem bu kadar dert etmezdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?