- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi laborantask
-
Lutfen herkes kelimelerine dikkat etsın klavye önünüzde insanları yargılamayın..Ya birakin yapip yapip namusa siginiyorsunuz
Vebal altında yaşamamaksa gayeniz, bunu dert etmeyecek insanı bulacaksınız, evlenip boşanıp bu sefer de "dul" kalmayı kaldırabilecek misiniz, babanız bunu kabul edecek mi ki, işi daha da zorlaştırmaktan başka bir şey değil.
Dul kelimesine ben kötü bir anlam yüklemiyorum bu arada not düşeyim de yanlış anlama vs. olmasın.
vebal altinda kalmak degil yani yanlis anladiniz. tabiki hayatima giren baska bi insan bunu kaldirabilir mi bilemem eger kaldiramazsa ve cok seversem nasil soylerim ona onu da bilemiyorum iste boyle bi durumda vicdan yaparim ve bunun vebalini tasiyamamVebal altında yaşamamaksa gayeniz, bunu dert etmeyecek insanı bulacaksınız, evlenip boşanıp bu sefer de "dul" kalmayı kaldırabilecek misiniz, babanız bunu kabul edecek mi ki, işi daha da zorlaştırmaktan başka bir şey değil.
Dul kelimesine ben kötü bir anlam yüklemiyorum bu arada not düşeyim de yanlış anlama vs. olmasın.
beni dovdugunde arkadaslarim cok yalvardilar aslinda darp raporu alip polise sikayet edelim diye ama o zamanlar ailemin ogrenmesinden korktugum icin ve o da beni bununla tehdit ettigi icin cesaret edememistimannesi simdiden boyleyse aboo yani. Sevgiliniz sizin ailenizin adresini telefonunu biliyor mu anlaminda sormustum. Ayrica eger bosanma anlasmali bosanma degilse en az 1 yil evli kalmaniz gerekir dava acmak icin. Davaniz uzun surer cekismeli olur. Birde ya cocuk olursa ? Korunup yine hamile kalan kadinlar var evlilik cok riskli. Nisanlanip ayrilin. Hele aileler tanismadiysa ve ailenizin adresini telefonunu bilmiyorsa simdi bitirin. Bu size gore yorumum. Ama ben olsam ne pahasina olursa olsun delil hazirlayip mahkemeye verirdim o serefsizi sonucu ne olursa olsun.
vebal altinda kalmak degil yani yanlis anladiniz. tabiki hayatima giren baska bi insan bunu kaldirabilir mi bilemem eger kaldiramazsa ve cok seversem nasil soylerim ona onu da bilemiyorum iste boyle bi durumda vicdan yaparim ve bunun vebalini tasiyamam
Anneninizin babanıza yansıtmadığını soylemistiniz ? Babanız bu olayı bir nisandan donme olarak bilmeyecek mi?Belki haklisiniz ancak babam bu konuda cok tutucudur. Asla boyle bir seyi kabul etmez hatta beni evlatliktan bile reddeder
bilemiyorum gercekten ailemin verecegi tepkiyi kestiremiyorum babam asla kabul etmez zaten. acikcasi cesaretim yok. ancak boyle yasarkende hayat bana her gun zehir oluyor hic mutlu degilim ancak yine de seviyorum onu galibaBu yasananların sizin isteginizle degil onun zoruyla yasandıgını sizi ailenize soylemekle kendine kul kole yaptıgını annenizle paylasırsanız belki vazgececektir
tabiki belli bir sure evli kalmak zorundayim ailenin bu durumdan suphelenmemesi icinTamamen aynı fikirdeyim.
Böyle birine nasıl tahammül edeceksin aynı çatı altında? Hadi kısa bir süre sonra boşanmaya kalktın, maksat ele güne karşı sözde namusunu temizlemekse o el gün boşandığında neden bu kadar çabuk boşandığını sorgulamayacak mı yani?
Onun ailesi hic onemsemez boyle seyleri annesi babasi ayri zaten ayrica en ufak biseyde annesi onu kolluyor bana karsi o yuzden aileler cok etken degil. Ben evlendikten kisa bi sure sonra bosanirim kurtulurum diye dusunuyordum ancak sevgilimin yapabilecekleri beni korkutuyor
Birakin lutfen bunlari.durustce cevaplayin.o cocugun tuttugu eve kac kere gittiniz
bilemiyorum gercekten ailemin verecegi tepkiyi kestiremiyorum babam asla kabul etmez zaten. acikcasi cesaretim yok. ancak boyle yasarkende hayat bana her gun zehir oluyor hic mutlu degilim ancak yine de seviyorum onu galiba
Hala yine de seviyorum onu diyorsanız zaten bitmistir olay mutluluklar hakkınızda hayırlısı olsunbilemiyorum gercekten ailemin verecegi tepkiyi kestiremiyorum babam asla kabul etmez zaten. acikcasi cesaretim yok. ancak boyle yasarkende hayat bana her gun zehir oluyor hic mutlu degilim ancak yine de seviyorum onu galiba
bilemiyorum gercekten ailemin verecegi tepkiyi kestiremiyorum babam asla kabul etmez zaten. acikcasi cesaretim yok. ancak boyle yasarkende hayat bana her gun zehir oluyor hic mutlu degilim ancak yine de seviyorum onu galiba
sadece aileme soylemekle degil beni butun cevreme rezil etmekle tehdit ediyor ayrica gozu birazda disarda gibi onu elimde tutmak icin ben de birlikte olmaya devam ettimDoğru anladım işte, bunu dert etmeyecek insan bakire olup olmamanızı sorun etmeyecek zaten. Ona yalan söylemeyeceksiniz, vebal altında kalmayacaksınız ve vicdan azabı da olmayacak. Biriyle beraber oldum lafınızdan sonra, sizi terkedecek bir insanla gelecek düşünmeyin zaten, çok sevmeyi falan da rafa kaldırın, yaşadıklarınızdan ders almakla kastettiğim de buydu, bir insanın karakterini tanımadan ilişkiye başlamayı falan düşünmeyin.
sadece aileme soylemekle degil beni butun cevreme rezil etmekle tehdit ediyor ayrica gozu birazda disarda gibi onu elimde tutmak icin ben de birlikte olmaya devam ettim
Iste zaten ilk denemesinde ondan ayrilmadigim icin cok pismanim bir daha denemeyecegini dusunmustumSaçmalamayın Allah aşkına. Neden evlenip boşanasınız ki? Ben de evlenmeden önce birşeyler yaşamaya karşıyım ama bunu hiç sorun etmeyecek oyle güzel insanlar var ki.. şimdi bile seni dövmeye kalkan adam evlenince usluca boşanır mı sanıyorsunuz? Ayrıca madem adamın tecavüz (!) deneyimi oldu bir kez bir daha onunla niçin aynı çatı altında bulunuyorsunuz??
Şimdi kurtulmaya bakın bu heriften. Babanıza yansırsa olay inkar edersiniz. Bu kesinlikle leke falan değil.. yapmayın kendinize lütfen..
Tecavuz oldugunu nasil kanitlayabilirsinizki sonucta zorla degildi o da istedi dese aksini nasil kanitlayacagimAdam sana tecavüz ediyor senin onu rezil edebileceğin ve hapse tıkabileceğin yerde nasıl oluyorda seni ailene söylemek ve rezil etmekle tehdit edebiliyor ben bunu anlayamadım. Konuyu doğru anlattığına emin misin? Kendi isteğinle birlikte olduysan diyecek bir şey yok ama ortada TECAVÜZ var!
sadece aileme soylemekle degil beni butun cevreme rezil etmekle tehdit ediyor ayrica gozu birazda disarda gibi onu elimde tutmak icin ben de birlikte olmaya devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?