bu dert dusman basina

Tamamen aynı fikirdeyim.

Böyle birine nasıl tahammül edeceksin aynı çatı altında? Hadi kısa bir süre sonra boşanmaya kalktın, maksat ele güne karşı sözde namusunu temizlemekse o el gün boşandığında neden bu kadar çabuk boşandığını sorgulamayacak mı yani?

vebal altinda kalmak degil yani yanlis anladiniz. tabiki hayatima giren baska bi insan bunu kaldirabilir mi bilemem eger kaldiramazsa ve cok seversem nasil soylerim ona onu da bilemiyorum iste boyle bi durumda vicdan yaparim ve bunun vebalini tasiyamam

Bu yasananların sizin isteginizle degil onun zoruyla yasandıgını sizi ailenize soylemekle kendine kul kole yaptıgını annenizle paylasırsanız belki vazgececektir

beni dovdugunde arkadaslarim cok yalvardilar aslinda darp raporu alip polise sikayet edelim diye ama o zamanlar ailemin ogrenmesinden korktugum icin ve o da beni bununla tehdit ettigi icin cesaret edememistim

Doğru anladım işte, bunu dert etmeyecek insan bakire olup olmamanızı sorun etmeyecek zaten. Ona yalan söylemeyeceksiniz, vebal altında kalmayacaksınız ve vicdan azabı da olmayacak. Biriyle beraber oldum lafınızdan sonra, sizi terkedecek bir insanla gelecek düşünmeyin zaten, çok sevmeyi falan da rafa kaldırın, yaşadıklarınızdan ders almakla kastettiğim de buydu, bir insanın karakterini tanımadan ilişkiye başlamayı falan düşünmeyin.

Bu yasananların sizin isteginizle degil onun zoruyla yasandıgını sizi ailenize soylemekle kendine kul kole yaptıgını annenizle paylasırsanız belki vazgececektir
bilemiyorum gercekten ailemin verecegi tepkiyi kestiremiyorum babam asla kabul etmez zaten. acikcasi cesaretim yok. ancak boyle yasarkende hayat bana her gun zehir oluyor hic mutlu degilim ancak yine de seviyorum onu galiba

tabiki belli bir sure evli kalmak zorundayim ailenin bu durumdan suphelenmemesi icin

Saçmalamayın Allah aşkına. Neden evlenip boşanasınız ki? Ben de evlenmeden önce birşeyler yaşamaya karşıyım ama bunu hiç sorun etmeyecek oyle güzel insanlar var ki.. şimdi bile seni dövmeye kalkan adam evlenince usluca boşanır mı sanıyorsunuz? Ayrıca madem adamın tecavüz (!) deneyimi oldu bir kez bir daha onunla niçin aynı çatı altında bulunuyorsunuz??

Şimdi kurtulmaya bakın bu heriften. Babanıza yansırsa olay inkar edersiniz. Bu kesinlikle leke falan değil.. yapmayın kendinize lütfen..

Birakin lutfen bunlari.durustce cevaplayin.o cocugun tuttugu eve kac kere gittiniz

Hayirdir namus bekçisimisiniz ? Neden konu dışı mesaj atıyorsunuz ? Birini yargilamak haddiniz degil. Beden kiminse soz hakki onundur. Siz nasil dusunuyorsaniz oyle yasarsiniz. İster 'damgali' ister ak helal. Sadece haddinizi bilin

bilemiyorum gercekten ailemin verecegi tepkiyi kestiremiyorum babam asla kabul etmez zaten. acikcasi cesaretim yok. ancak boyle yasarkende hayat bana her gun zehir oluyor hic mutlu degilim ancak yine de seviyorum onu galiba

Makul bir insan kendisine bu şekilde davranan bir insanı sevemez. Stockholm Sendromu araştır.

Hala yine de seviyorum onu diyorsanız zaten bitmistir olay mutluluklar hakkınızda hayırlısı olsun

Sevdiğiniz o kişi mi? Yazık ne diyim.
Cesaretiniz yok değil, yaptığınız korkaklık, şimdiye kadar yaptığınız gibi hareket etmeye devam edin o zaman.
Evlenin dayağınızı yiyin, oturun sonra, başkalarının daha kötü hikayelerini dinleyip ama benimki o kadar kötü değil deyin.

sadece aileme soylemekle degil beni butun cevreme rezil etmekle tehdit ediyor ayrica gozu birazda disarda gibi onu elimde tutmak icin ben de birlikte olmaya devam ettim

sadece aileme soylemekle degil beni butun cevreme rezil etmekle tehdit ediyor ayrica gozu birazda disarda gibi onu elimde tutmak icin ben de birlikte olmaya devam ettim

Adam sana tecavüz ediyor senin onu rezil edebileceğin ve hapse tıkabileceğin yerde nasıl oluyorda seni ailene söylemek ve rezil etmekle tehdit edebiliyor ben bunu anlayamadım. Konuyu doğru anlattığına emin misin? Kendi isteğinle birlikte olduysan diyecek bir şey yok ama ortada TECAVÜZ var!

Iste zaten ilk denemesinde ondan ayrilmadigim icin cok pismanim bir daha denemeyecegini dusunmustum

Tecavuz oldugunu nasil kanitlayabilirsinizki sonucta zorla degildi o da istedi dese aksini nasil kanitlayacagim

İnsan hakettiğini yaşar, bunları hakettiğinizi düşünüyorsanız devam edin, arkadaşlarınızın şimdi sizi yargılıyor olmalarını şimdi biraz daha iyi anladım. Hayatınızı değiştirebilirsiniz ama bu kafanızla veya uyuyarak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…