bu dert dusman basina

1- lekeli değilsiniz
2- farz edelim ki öyle, o insan müsveddesi kim ki sizi nikahıyla temizleyecek
3- yaşınız çok küçük daha. bir anlık yanılgının ya da hatanın cezasını da ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz
annenize anlatın dayağı vs bir anne mümkün değil evladına kıymaz.

Yaşınız küçük daha, çok yanlış yoldasınız. Anneniz size tecavüz ettiğini, dövdüğünü bilse tecavüzcünuzle evlendirmez sizi herhalde.
Sevgiliniz yumuşak karnınızdan yakalamış kullanıyor bunu.
Resti çekmeniz gerekiyordu, söyle aileme de tecavüzün ortaya çıksın vs tarzında.
Annenizle konuşun, leke temizlemek olmaz bu. İlerde bunu anlayabilecek, kaldırabilecek biri muhakkak çıkar karşınıza.
Hayatınızı karartmayın bu pislikle.

merhaba kizlar
benim sorunum cok buyuk
oyke bir dert ki bazen yasamaktan vazgecesim geliyor
surekli uyuma istegoi icindeyim
arkadaslarim beni surekli bu yuzden yargiliyorlar ben de buraya yazayim dedim
belki siz de yargilayacaksiniz ama en azindan bir akla ihtiyacim var

19 yasindayim.uni 2.siniftayim.okulum 2 yillik
gecen sene bir cocukla tanistim.benden bir yas buyuk
arkadas cevresinde tanistik ve 11 aydir cikiyoruz
o gecen sene mezun oldu.okudugumuz sehirde eve cikti.
iliskimizin 5.ayinda utanarak yaziyorum benden baska kimseye dokunamadigini soyledi.
bir gun beni evine cagirdi bana sahip olmaya calisti ama ben ona karsi koydum ve bi sekilde kurtuldum.
belki de hatayi orda yaptim.o gun onu hayatimdan cikarmaliydim
ama onu cok seviyordum.o benim ilk ciddi iliskimdi
ondan vazgecemedim.o da surekli benden baska kimseye dokunamadigini soylemeye devam etti
aradan fazla sure gecmedi.arkadasimizin evindeydik ve yine beni zorladi ve bana sahip oldu

cok utanarak yaziyorum bunlari ama karsi koyamadim
bekaretimi kaybettim.gunlerce agladim kendime yediremedim.bana cok kotu seyler soyledi

ve gercek yuzunu gormeye basladim beni dovdu.en kucuk kavgamizda aileme birlikte oldugumuzu soylemekle tehdit ediyordu.ben artik onun sozunden cikamiyordum
evinin temizligini yemegini ve diger bilirsiniz seyleri yapmaya zorluyordu.
genc biri degilmisim sanki universiteli degilmisim gibiydim
bazen yumruklar atiyordu

bi gun annemle telefonda konustu
annem anladi her seyi
ailem cok tutucudur ama annem babama yansitmadi.hemen evlendirmeye karar verdiler.bu yaz nisanim var.diger yaz ise dugunum var
ama ben bu adamla yasayamam.daha yasim cok kucuk.
evlenmeyi ben de cok istiyordum ama bu sekilde degil
bi akil verin ne yapmaliyim
Arkadaşlarinıza neden söylediniz.. evlenmeyin ne yapın edin ama bu adamla evlenmeyin

Evlenmek zorunda değilsin.
Anlamak istediğim bir kere zorladı seni madem niye 2. kez evine gittin ki?
Eğer onla evlenirsen eziyetler 3 katına 4 katına 5 katına çıkacak.
Sonunu gorebiliyorsun sanslisin ve gereğini yapmalisin.

ahhh be canım adamın pisliğini görmüşsün daha ne diye yalnız kalıyosun da başına bunlar geliyo. olan olmuş ama bununla yaşamak zorunda değilsin. ailenin vereceği tepki evlenince yaşayacağın mutsuzluktan büyük olamaz. sakın evlenme ailene herşeyi anlat ve bu adamı şikayet et. dava aç . güçlü ol.

merhaba kizlar
benim sorunum cok buyuk

iliskimizin 5.ayinda utanarak yaziyorum benden baska kimseye dokunamadigini soyledi.
bir gun beni evine cagirdi bana sahip olmaya calisti ama ben ona karsi koydum ve bi sekilde kurtuldum.
ondan vazgecemedim.o da surekli benden baska kimseye dokunamadigini soylemeye devam etti
aradan fazla sure gecmedi.arkadasimizin evindeydik ve yine beni zorladi ve bana sahip oldu

bekaretimi kaybettim.gunlerce agladim kendime yediremedim.bana cok kotu seyler soyledi

ve gercek yuzunu gormeye basladim beni dovdu.en kucuk kavgamizda aileme birlikte oldugumuzu soylemekle tehdit ediyordu.ben artik onun sozunden cikamiyordum
bazen yumruklar atiyordu

annem anladi her seyi
ailem cok tutucudur ama annem babama yansitmadi.hemen evlendirmeye karar verdiler.bu yaz nisanim var.diger yaz ise dugunum var

yok neden dövdüğünü hırpaladığını anlamadım.Yani sebep ne imiş?Birden ne oldu ?Neolursa olsun dövmeye hakkı yok o ayrı .Birde bekaretimi kaybettim günlerce ağladım dedin ondan sonraki karşılaşmanızda neden kötü şeyler söyledi.Annen bekaretini kaybetmeni içine atarak birşekilde neyapsın sindirmiş ve sana destek olmuş.Sende tekrar onunla konuşup bana yumruk atıp dövdü diyebilirsin.Şiddete başlamışsa bu adam evlendiğinde bırakır mı imkan varmı :((Bunun için anneni al karşına konuş.Bu adamla sonraları konuştunmu nasıl davranıyor sana?

merhaba kizlar
benim sorunum cok buyuk

bazen yumruklar atiyordu

annem anladi her seyi
Vallahi anlamıyorum o yuzden soruyorum. Nasıl zorla beraber oluyosunuz. Benim bildiğim zorla olacak bir tecavüz var ama tecavüzcünle sevgili olacak değilsin. Yani adam zorla nasıl yapıyor ki bir anda pantolonunu mu indiriyor. Anlamıyorum kusura bakma

cok uzgunum cok.ama bu lekeden kurtulmak icin ona mecburum.babam ogrenirse kaldiraamz
Leke değil. Sen o pislige mecbur filan da değilsin. Gençsin herkes hata yapabilir. Büyük ya da küçük... sen annene o pisligin sana olan davranışlarını anlatsan olsun kızım evlen mi diyecek? Nasıl müsaade ettin seni böyle kullanmasına. Böyle evlilik mi olur. Evlilik dediğin insanlar arasinda olur. O insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan pislik mi hakediyor seni. Kendine bunu yapma. Sevgiliyken boyleyse bir de evlendiginizi düşün! Istendikten sonra elbet bir çıkar yol bulunur. Okulunu bitir mesleğini eline al vr elbet sana yakışan kıymet veren birisi çıkacaktır karşına. Su an sadece o pislikten kurtulmaya bak. Bu senin hayatın. Bu günlerinin gençliğinin yaşamının tekrarı olmayacak...

Millet bunu zevk için yapıyorken sen kendine sürekli lekeliyim diyip durma Allah aşkına o ne çirkin tabir ya. Kendi ayakların üzerinde durabileceğini göster annene babana, dayak yediğini, evlenemeyeceğini söyle, dünyanın sonu değil. Babadır sonuçta ne yapar eder yıllar sonra unutulur ama sen gençliğini yakma. Evlendikten sonra boşanırım gözüyle de bakma ne hayatlar görüyoruz, kolay boşanılmıyor. Bir daha da böyle aptal saptal arkadaşlıklar yapma kimse senden önemli değil.

Böyle biri ile evleneceginize hic evlenmeyin. Evde kalirim düşüncesiyle evlenilmez. İlla evlenmeniz sart mi? Evlenmemeyi göze alamiyorsunuz ama dövülüp hor görülmeyi evde kalmaya tercih ediyorsunuz. Garip

Ya şöyle yalan olduğu, "off türk kadınları ne kadar aptal yaa hepsi kezban tepkilere bakın lekeli falan diyeceğim kendime şimdii hohoaheh" mantığıyla kendi çapında eğlenmek için açılmış olduğu bariz belli konuları ve yazarları görünce fake sanılmama daha bir içerliyorum :)

Konu ve üyelik bildirilmiş, bu kişi sandığınız üye de değil, üye kendisini biliyor, sitede hala aktif bir üyeliği var, yeniden böyle bir üyelik alıpta dikkat çekmek amaçlı konu açarsa diğer üyelik adını ifşa ederim, şimdilik susma hakkımı kullanıyorum, değil mi sevgili üye:KK66:

Bu arada emniyete intikal etmiş birşey yok, şikayetten 15 dakika sonra apar topar emniyete götürülüp ki mevzu tecavüzken öyle 1,5- 2 saatte salacaklar breh breh breh, hani bunun adli tıbbı vs.
Senaryoyu sağlam yazmalısınız sevgili üye TMK falan:) yalan beyanın TMK TCK'da yeri nedir:KK66:

Son düzenleme:
Konu ve üyelik bildirilmiş, bu kişi sandığınız üye de değil, üye kendisini biliyor, sitede hala aktif bir üyeliği var, yeniden böyle bir üyelik alıpta dikkat çekmek amaçlı konu açarsa diğer üyelik adını ifşa ederim, şimdilik susma hakkımı kullanıyorum, değil mi sevgili üye:KK66:

Bu arada emniyete intikal etmiş birşey yok, şikayetten 15 dakika sonra apar topar emniyete götürülüp ki mevzu tecavüzken öyle 1,5- 2 saatte salacaklar breh breh breh, hani bunun adli tıbbı vs.
Senaryoyu sağlam yazmalısınız sevgili üye TMK falan:) yalan beyanın TMK TCK'da yeri nedir:KK66:

Maalesef konu emniyete taşınmış benden bu hafta kullanıcı bilgileri istediler 2 üyeliğe iat bilgileri verdik.

Maalesef konu emniyete taşınmış benden bu hafta kullanıcı bilgileri istediler 2 üyeliğe iat bilgileri verdik.
Ne diyorsun Kazen:KK57:
Kıssadan hisse demekki herkes nasılsa burası sanal deyip ağzına ve aklına her geleni yazmamalı.
Yazarken 1000 düşünüp 1 yazmalı...

Back
X