Bence sorun sizin saf ve temiz düşünceli olmanız değilde böyle zalim ve fesat komşularınızın olmuş olması.
Gerçekten bu insanlarla yaşadıklarınız çok büyük bir talihsizlik.
Öte yandan yeni tanıştığınız insanlarla mümkün mertebe içli dışlı olmamaya çalışın.Hatta bana kalırsa mutlaka taşının derim.Diğer türlü bu çirkefliği beyninizden atmanız dahada zor olabilir.Her ne kadar masum olsanızda....
İftira attılar demişsiniz..
İçeriği neydi, kendinizi ispatlayamadınız mı bunları pek anlayamadım...
O yüzden taşınıp taşınmama konusunda bişiy diyemem..
Ancak insanlarla samimiyet dozunuzu ayarlamanızı tavsiye ederim..
eşinizin tepkileri bana garip geldi.
bu devirde 3 kağıtçı olanın daha çok arkadaşı oluyor malesef
ama en güzeli fazla kişilerle de muhatap olmamak lazım içini dışını biliyorlar öteki türlü
seni çekemiyosa zayıf yönünü kullanıyor veya en ufak bir husumette yüzüne vuruyor gidiyor başkalarına anlatıyor
neden canım?
namus konusunda iftiraya uğramış olmanıza rağmen boşver takma burda oturmaya devam edelim demesi normal değil bana göre.her şeyden önce sizin ruh sağlığınızı düşünmeliydi. ayrıca eşinizin iş arkadaşları bu iftirayı atanlardı sanırım. nasıl oluyor da bütün bunları kabullenebiliyor? bir alıp veremedikleri mi var bu hatunların sizden? ve eşiniz onlara karşı neden ezik davranıyor? yarım yeri mi var pardon ama?
bence taşınmaya hiç gerek yok
görmemezlikten gel
çağırdıklarında da işim var deyip geçiştir zaten anlarlar birdaha konuşmazlar zaten
onlar yüzüden huzurunuz bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?